Asiakkaat

DNA haluaa tehdä asiakkaidensa arjesta
inspiroivampaa, tuottavampaa ja viihdyttävämpää.

 

Tavoitteena tyytyväisimmät asiakkaat

Meille on tärkeää että yhteydet, palvelut ja laitteet ovat kuluttajille ja yrityksille tarjolla selkeästi, kustannustehokkaasti ja helposti, koska palvelujen ja päätelaitteiden kirjo nykymaailmassa voi olla mittakaavaltaan jopa hämmentävän suuri.

Kosketuspinta asiakkaisiin myynnin sekä asiakaspalvelun kautta on meille arvokas – niin puhelimessa, myymälässä kuin sähköisissä yhteydenotoissa. Haluamme kuunnella asiakkaidemme toiveita. Vahva panostus asiakaspalvelun parantamiseen, nopea verkko sekä laadukkaat, viimeisintä teknologiaa hyödyntävät puhe-, data- ja televisiopalvelut ovat asiakastyytyväisyytemme perusta.

DNA tarjoaa asiakkailleen teknisesti laadukkaita tuotteita ja palveluita, jotka ovat turvallisia käyttää.

Kevätrieha Tapiolan SOS-Lapsikylässä

DNA järjesti Tapiolan SOS-Lapsikylässä kevätriehan johon kuului muun muassa pihapelejä, grillausta sekä suuren suosion saavuttaneen DNA Alppisimulaattorin testausta.

Mobiililaitteiden käyttö on turvallista

Tietoliikenneyhtiönä tehtävämme on tarjota tärkeitä viestintäyhteyksiä ja ylläpitää sekä kehittää yhteiskunnalle kriittistä infrastruktuuria. Ratkaisuillamme, kuten matkaviestin- ja laajakaistapalveluilla on suuri kysyntä, ja niiden käyttö on lisääntynyt Suomessa viime vuosina merkittävästi. Haluamme ylläpitää ja kehittää verkkojamme niin, että kaikki suomalaiset voivat hyödyntää laadukkaita yhteyksiä.

Mobiililaitteiden, kuten matkapuhelinten ja tablettien, käyttö suhteutettuna asukaslukuun on Suomessa maailman kärkiluokkaa. Mobiililaite tarvitsee toimiakseen myös tukiasemia ja siihen liittyviä muita laitteita. Jotkut voivat olla huolissaan mobiililaitteiden ja niiden tukiasemien radiotaajuisten kenttien (RF-kenttien) terveysvaikutuksista.

Mobiililaitteiden ja tukiasemien sähkömagneettisen säteilyn terveysvaikutuksia on tutkittu paljon. Tutkimuksissa säteilyn ei ole havaittu aiheuttavan haitallisia terveysvaikutuksia. Suomen Säteilyturvakeskus (STUK) on asettanut mobiililaitteiden ja tukiasemien sähkömagneettisille kentille tarkat turvallisuusrajat, jotka DNA ottaa huolellisesti huomioon suunnitellessaan ja toteuttaessaan mobiiliverkkoja.  Viranomaiset (Suomen Säteilyturvakeskus ja Viestintävirasto) valvovat verkkojen turvallisuutta tarkasti.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Lisätietoja: Suomen Säteilyturvakeskus (STUK)