Etsimme uusia työkavereita DNA:n yritysliiketoimintaan

Vuoden 2020 aikana DNA:n yritysliiketoiminta tulee vahvistumaan merkittävästi. Rakennamme DNA:sta entistä paremman, sekä työntekijöillemme että asiakkaillemme. Lähde mukaan voittavaan tiimiin!

 

Yritysliiketoiminnan avoimet työpaikat:

 

Ei näytettäviä B2B-työpaikkoja juuri nyt.

Katso kaikki avoimet työpaikkamme täältä!

 

DNA:laisten tervehdys:

 

 

Olli Sirkka: Voimme yhdessä luoda jotain ainutlaatuista

Asioiden tekeminen DNA:lla on todella helppoa ja suoraviivaista, eikä virheiden tekemistäkään tarvitse pelätä. Uusia asioita ja parannuksia asiakkaidemme arkeen saa todellakin epäröimättä toteuttaa. Sitä kai nuo DNA:n kolme arvoa oikeasti tarkoittavat, ja siksi ne ainakin minusta tuntuvat todella aidoita arvoilta, joilla on merkitystä.

Rakennamme nyt DNA:sta entistä paremman, sekä työntekijöillemme että asiakkaillemme. Uskomme oikeasti, että nuo kaksi asiaa kulkevat käsi kädessä. Haluamme entisestään vahvistaa DNA:n arvojen mukaista toimintaa, jonka johdosta jo tänään DNA:n yritysasiakkaat ovat Suomen tyytyväisimmät ja samalla rakentaa tulevaisuuden DNA:sta Suomen halutuimman digitalisaatio- ja tietoliikennepartnerin yritysasiakkaillemme.

Osana Telenor-perhettä saimme käyttöömme mullistavat resurssit ja kyvykkyydet. Yhdistämällä ne oikealla tavalla DNA:n uniikkiin tapaan toimia voimme yhdessä luoda jotain ainutlaatuista sekä asiakkaillemme että työntekijöillemme.

Lähde mukaan voittavaan tiimiin! Suomen mutkattomimmille, nopeimmille ja rohkeimmille olisi nyt töitä tarjolla Suomen parhaassa työpaikassa.

Olli Sirkka
yritysliiketoiminnan johtaja, DNA Oyj

Tutustu tyytyväisyyteen!

Olemme koonneet yhteen kymmeniä asiakasreferenssejä. Käy lukemassa millaista työtä teemme DNA:n yritysliiketoiminnassa asiakkaidemme tyytyväisyyden eteen!

Olisiko DNA unelmiesi työpaikka?

30 sekunnin pikatestillä selvität asian helposti!