Etsimme uusia työkavereita DNA:n yritysliiketoimintaan

Vuoden 2020 aikana DNA:n yritysliiketoiminta tulee vahvistumaan merkittävästi. Rakennamme DNA:sta entistä paremman, sekä työntekijöillemme että asiakkaillemme. Lähde mukaan voittavaan tiimiin!

 

Yritysliiketoiminnan avoimet työpaikat:

 

Tammi–helmikuun työnhakumme yritysliiketoiminnan työpaikkoihin ovat sulkeutuneet.

Kiitämme kaikkia hakijoita, teihin ollaan yhteydessä sähköpostitse!

 


 

Olli Sirkka: Voimme yhdessä luoda jotain ainutlaatuista

Aloitin DNA:lla elokuussa ja nyt vajaan puolen vuoden alun jälkeen mielikuvani DNA:sta työnantajana on vain parantunut. Toki tiesin DNA:n tulleen valituksi Suomen parhaaksi työpaikaksi Great Place to Work vertailussa vuonna 2019 ja DNA:n arvotkin – mutkaton, nopea ja rohkea – tuntuivat sopivilta ja riittävän käsikosketeltavilta. Yllätyin kuitenkin positiivisesti siitä, kuinka konkreettisesti ne näkyvät ja tuntuvat jokapäiväisessä arjessa ja tekemisessä.

Asioiden tekeminen DNA:lla on todella helppoa ja suoraviivaista, eikä virheiden tekemistäkään tarvitse pelätä. Uusia asioita ja parannuksia asiakkaidemme arkeen saa todellakin epäröimättä toteuttaa. Sitä kai nuo DNA:n kolme arvoa oikeasti tarkoittavat, ja siksi ne ainakin minusta tuntuvat todella aidoita arvoilta, joilla on merkitystä.

Rakennamme nyt DNA:sta entistä paremman, sekä työntekijöillemme että asiakkaillemme. Uskomme oikeasti, että nuo kaksi asiaa kulkevat käsi kädessä. Haluamme entisestään vahvistaa DNA:n arvojen mukaista toimintaa, jonka johdosta jo tänään DNA:n yritysasiakkaat ovat Suomen tyytyväisimmät ja samalla rakentaa tulevaisuuden DNA:sta Suomen halutuimman digitalisaatio- ja tietoliikennepartnerin yritysasiakkaillemme.

Osana Telenor-perhettä saimme käyttöömme mullistavat resurssit ja kyvykkyydet. Yhdistämällä ne oikealla tavalla DNA:n uniikkiin tapaan toimia voimme yhdessä luoda jotain ainutlaatuista sekä asiakkaillemme että työntekijöillemme.

Lähde mukaan voittavaan tiimiin! Suomen mutkattomimmille, nopeimmille ja rohkeimmille olisi nyt töitä tarjolla Suomen parhaassa työpaikassa.

Olli Sirkka
yritysliiketoiminnan johtaja, DNA Oyj


DNA:laisten tervehdys: