Hyväntekeväisyys

DNA:n arvojen ja brändin mukaista yhteistyötä

Hyväntekeväisyyskohteemme linkittyvät luontevasti DNA:n liiketoimintaan, arvoihin ja brändiin. Harkitsemme kohteet tarkkaan ja vaadimme, että yhteistyökumppanimme toimivat vastuullisesti. Pyrimme valittujen kohteiden kanssa pitkäjänteiseen ja tulokselliseen yhteistyöhön. Tältä sivulta voit lukea lisää joistakin hyväntekeväisyyskohteistamme.

DNA on SOS-Lapsikylän pääyhteistyökumppani

Joskus vanhemmat eivät pysty huolehtimaan lapsistaan yksin tai lapset ovat vaarassa menettää vanhempiensa huolenpidon. SOS-Lapsikylä auttaa näitä lapsia. Me DNA:lla tuemme lapsikylien toimintaa pääyhteistyökumppanina monin eri tavoin sekä rahallisesti että tietoliikenneyhteyksin. Tänä vuonna DNA on kerännyt lapsille yhteisiä liikuntavälineitä ja järjesti Tapiolan kylälle oman kevätriehan.

DNA ja 100Koulua

HundrEDin tavoitteena on auttaa Suomea pysymään opetuksen mallimaana myös tulevaisuudessa. Hanke huipentuu sataan konkreettiseen kokeiluun, jotka toteutetaan suomalaisissa kouluissa lukuvuonna 2016 - 2017. DNA on Hundredin pääyhteistyökumppani.

DNA ja Startup Refugees

Startup Refugees edistää Suomesta turvapaikan saavien, yrittäjähenkisten ihmisten työllistymisideoita sekä integroitumista yhteiskuntaan. DNA toimii hankkeen yrityskummina. Olemme lahjoittaneet hankkeelle myös Samsungin tabletteja esimerkiksi pakolaisten taustojen ja osaamisen kartoittamista varten. DNA on järjestänyt lisäksi wlan-yhteydet turvapaikanhakijoiden vastaanottokeskuksiin eri puolille Suomea.

DNA tukee työn ja perhe-elämän yhteensovittamista

Mothers in Business voimaannuttaa äitejä yhteensovittamaan ura ja perhe, etsimään omaa kutsumustaan ja tekemään rohkeita päätöksiä työelämässä oman ja perheensä tarpeiden mukaan. DNA on yhdistyksen ensimmäinen valtakunnallinen kumppani ja tukee MiBiä muun muassa tarjoamalla Meeting Space -työkalun helpottamaan yhdistyksen etäkokouksien järjestämistä.

DNA tukee naisten koulutusta ja työllistymistä kehitysmaissa

Naisten Pankin Kävele Naiselle Ammatti-tapahtuma kerää lahjoituksia kehitysmaiden naisten koulutuksen, toimeentulon ja yrittäjyyden tueksi. DNA on tapahtuman pitkäaikainen kumppani. Vuonna 2015 kävely järjestettiin kuudetta kertaa ja houkutteli mukaansa yli 3000 kävelijää niin Suomessa kuin muualla Euroopassa.

Lasten mediakasvatusta

Lapsille on tärkeää opettaa medialukutaitoja jo pienestä pitäen. DNA on yhteistyössä toteuttamassa valtakunnallista, vuosittain järjestettävää Mediataitoviikkoa. Mediataitoviikko edistää mediakasvatusta ja lapsille turvallisen mediaympäristön kehittämistä muun muassa päiväkodeissa ja kouluissa.

Stipendejä jalkapalloharrastuksen jatkumiseksi

DNA haluaa yrityksenä olla mukana tukemassa lasten ja nuorten hyvinvointia. Yhteistyöllä jalkapalloseura Valtin kanssa tuemme vähävaraisten lasten mahdollisuuksia jatkaa heille rakkaan harrastuksen parissa.