Jarmo, ratkaisumyyjä

Jarmo, ratkaisumyyjä

Toimin DNA:lla ratkaisumyynnissä pilvipalveluidemme parissa ratkaisutuki-yksikössä. Käytännössä työskentelen siis konsultin roolissa DNA:n yritysmyynnin tukena ja teen itsenäistä myyntityötä keskisuurille ja suurille yrityksille. Lisäksi osallistun pilvipalveluiden määrittelyyn ja suunnitteluun.

Tulin DNA:lle Lännen Puhelimesta, joka fuusioitui osaksi DNA:ta 2007. Urani alkoi tekemällä ilta- ja viikonloppuvuoroja opintojeni ohessa myymälässä ja asiakaspalvelussa. Saatuani opintoni päätökseen siirryin yritysmyyntiin Turkuun. Joulukuusta 2012 asti olen toiminut nykyisissä tehtävissäni.

Parhaisiin puoliin työssäni kuuluu se, ettei yksikään työpäivä muistuta edellistä. Tapaan uusia ihmisiä päivittäin, tunnistan ongelmia ja suunnittelen niihin ratkaisuja. Seuraan myös suurella mielenkiinnolla tekniikan kehittymistä. Minulle onkin tärkeää, että myymämme tuotteet edustavat tulevaisuutta. Lisäksi tähtäämme siihen, että tuotteidemme avulla pystymme mullistamaan tavan, jolla asiakkaamme tekevät työtään.

Työpaikkana DNA on erittäin moderni. Työskentelemme uusien työkalujen ja -tapojen mukaisesti päivästä riippuen joko työpöydän ääressä, neuvotteluhuoneessa, sohvan kulmalla tai puiston penkillä. DNA:lla saa ja tulee käyttää maalaisjärkeä, ja asiat pyritään hoitamaan aina kerralla kuntoon. DNA:n arvot näkyvät selvästi jokapäiväisessä työskentelyssämme. Nopeus on jatkuvasti mullistuvalla alallamme elinehto. Mutkattomuus tulee esiin toimivina ja tehokkaina toimintatapoina, ja rohkeus taas itsenäisinä päätöksinä.

Elämäni työn ulkopuolella pyrin täyttämään matkustelulla, elämyksillä ja seikkailuilla. Todellisuudessa luen myös paljon kirjoja, katson elokuvia ja rämpyttelen kitaraa.