Kuluttajaliiketoiminta

DNA tarjoaa laajakaista- ja tietoturvapalveluita sekä matkaviestin- että kiinteässä verkossa. Televisiopalvelut kattavat tarjonnan liittymistä kanavapaketteihin, sisältäen laajan teräväpiirtokanavatarjonnan kaapeli- ja antenniverkossa. DNA:n matka- ja kotipuhelinliittymiä täydentää laaja laitevalikoima.

Kuluttajat hyödyntävät nopeita matkaviestinverkkoja uusilla tehokkailla älypuhelimilla ja tableteilla kiinteähintaisen liikkuvan laajakaistan kautta. Älypuhelimilla käytetään ahkerasti internetiä. Jopa 40 prosenttia älypuhelinten käyttäjistä käyttää internetiä puhelimellaan yli 15 minuuttia päivässä. Älypuhelimia käytetään yhä monipuolisemmin myös kuvaamiseen, pelaamiseen ja navigoimiseen. Suomen johtavana tv-toimijana ja edistyksellisenä matkaviestinoperaattorina DNA:lle on luontevaa tarjota televisiopalveluita myös mobiilipäätelaitteissa.

DNA on Suomen suurin kaapelioperaattori 35 prosentin markkinaosuudella. DNA:n kaapeliverkkoon on kytketty noin 600 000 kotitaloutta, ja yhtiöllä on Suomen laajin kanavavalikoima. DNA:n kaapeliverkko palvelee pääkaupunkiseudulla (Helsinki, Vantaa, Espoo, Kauniainen) sekä Oulun, Lahden, Kuopion, Lohjan, Porin, Rauman ja Raision talousalueilla. Teräväpiirtosisällön tarjonta kasvaa jatkuvasti, ja kaapeliverkon kapasiteetti ja tehokkuus mahdollistavat tulossa olevien seuraavan sukupolven 4K-teräväpiirtolähetysten tarjoamisen.

DNA:n antennitelevisioverkko tavoittaa noin 85 prosenttia Suomen kotitalouksista. DNA tarjoaa maksu-tv-palveluita antennitelevisioverkossa ainoana mobiilioperaattorina Suomessa. Yhteensä DNA:lla on maksutelevisioasiakkaita noin 300 000, joista 200 000 on antennitelevisioverkon asiakkaita.

Yhä useampi taloyhtiö tarjoaa asukkailleen valmiit laajakaistapalvelut. Taloyhtiölaajakaista on ratkaisu, jolla laajakaistayhteys tuodaan kaikkiin huoneistoihin ja kuukausimaksut veloitetaan yhtiövastikkeessa.