Kumppanitoiminta

Liiketoimintaa kumppaneiden kanssa

Haluamme tarjota suomalaisille markkinoiden houkuttelevimmat laitteet ja palvelut. Kumppanimme ovat idearikkaita ja dynaamisia, yhteinen toimintamme tukee molempien liiketoimintaa ja kasvua.

Tahdomme tukea päätelaitelähtöisesti rakentuvien ekosysteemien innovaatioita ja kumppanoitua, sekä aloittavien tai jo markkinoilla vakiintuneiden yritysten kanssa. Tavoitteenamme on luoda kumppaneiden kanssa yhteistyössä kuluttaja- ja yritysasiakkaillemme ainutlaatuisia käyttäjäkokemuksia ja toimia edelläkävijänä uusien innovaatioiden toimittamisessa. Samalla kumppaneillemme avautuu mahdollisuus kasvattaa omaa liiketoimintaansa ja tunnettuuttaan.

Jokainen kumppani on meille ainutlaatuinen. Siksi räätälöimme yhteistyömallin kumppanikohtaisesti. Lupaamme kumppaneillemme vaivattoman yhteistyömallin, sekä jatkuvan tuotteen tai palvelun kehittämisen.

Innovaatioita ja liiketoimintaa kumppaneiden kanssa

Tabletkoulu Oy

Tabletkoulu merkitsee edistyksellistä oppimista ja opettamista. Lukion ja perusopetuksen OPS:n mukaiset materiaalit saavat rinnalleen Internetin rajattomat mahdollisuudet. Tabletkoulu toimii kaikilla päätelaitteilla, ja tablettia tai liittymää tarvitseville Tabletkoulu tarjoaa ne yhteistyössä DNA:n kanssa.

Zervant

Zervantin laskutus-, tuntikirjaus- ja kirjanpitopalvelun avulla yrittäjä voi tallentaa vaikkapa asiakkaalta laskuttamansa tunnit jo työn suorituspaikalla. Yrittäjät ja yritykset saavat palvelun käyttöönsä DNA:n kautta.

3V Transaction Services (3V)

DNA ja irlantilainen maksuteknologiayhtiö 3V Transaction Services (3V) toivat uudenlaiset maksupalvelut suomalaisille. DNA Täpäkkä eli virtuaalinen Visa-maksukortti toimii älypuhelimessa ja verkossa.

Jolla

DNA toi Sailfish-käyttöjärjestelmään perustuvan Jolla-älypuhelimen myyntiin ainoana operaattorina Suomessa ja ensimmäisenä maailmassa vuonna 2013.