Liiketoiminta

Liiketoimintamme on aitoa, nopeaa ja luotettavaa

DNA on yhdistelmä uusinta osaamista ja vuosikymmenten kokemusta. Vaadimme toiminnaltamme mutkatonta palveluasennetta, tehokkuutta ja toimintavarmuutta. Menestystä mittaamme asiakkaiden tyytyväisyydellä.

Liiketoimintamme jakaantuu kuluttajaliiketoimintaan ja yritysliiketoimintaan. DNA tarjoaa yksityisasiakkaille yhteydenpidon, turvallisuuden ja viihteen monipuoliset tietoliikennepalvelut. Yrityksille DNA tarjoaa helposti käyttöönotettavia, turvallisia ja laadukkaita viestintä- ja asiakasverkkopalveluja.   Meillä on myös vahva kumppanitoiminta, tavoitteenamme on luoda kumppaneiden kanssa yhteistyössä ainutlaatuisia käyttäjäkokemuksia ja toimia edelläkävijänä uusien innovaatioiden toimittamisessa.

Kattavat ja nopeat verkot tukevat DNA:n kasvua

DNA:n 4G-verkko tavoitti vuoden 2014 lopussa jo 85 prosenttia suomalaisista ja 3G-verkko 99 prosenttia. Matkaviestinverkon puolella tehtiin vuoden 2014 aikana huomattavia investointeja 4G-tekniikkaan. Vuonna 2014 DNA:n investoinnit ylsivät yhteensä 149,6 miljoonaan euroon, mikä oli 17,9 prosenttia liikevaihdosta. Merkittävimmät yksittäiset investoinnit katsauskaudella kohdistuivat 4G- ja 3G-verkkoihin sekä kuitu- ja siirtojärjestelmiin.

Vuoden aikana 4G-verkon väestöpeitto kaksinkertaistui ja maantieteellinen peitto peräti 20-kertaistui verrattuna vuoden 2013 loppuun. Vuoden 2016 loppuun mennessä saavutetaan ennusteen mukaan 99 prosentin väestöpeitto ja 90 prosentin maantieteellinen peitto.