DNA mukana Helsinki Pride -tapahtumassa

 

Me DNA:lla haluamme, että jokainen voi tuntea itsensä arvostetuksi ja olla vapaasti oma itsensä riippumatta sukupuolesta, iästä, seksuaalisesta suuntautumisesta, etnisestä taustasta tai muusta jokaisen ihmisen ainutlaatuiseksi tekevästä asiasta.

Tästä syystä olemme mukana tukemassa Helsinki Pride -tapahtumaa myös tänä vuonna. Meille Pride on ihmisoikeustapahtuma, ja haluamme olla siinä mukana näyttämässä tukemme monimuotoisudelle ja yhdenvertaisuudelle, ja aivan erityisesti omille LHBTIQ+-työntekijöillemme.

Tavoitteemme on, että sateenkaari-ihmiset voivat tuntea olonsa DNA:n palveluksessa hyväksytyksi ja olla ylpeästi oma itsensä. Lue lisää DNA:n työkulttuurista täältä. Haluamme myös muistuttaa, että LHBTIQ+-ihmiset ovat meille asiakkaina yhtä tärkeitä kuin kaikki muutkin.

Toivomme kaikille iloista Pride-viikkoa ja -tapahtumaa ja haluamme kiittää Pride-yhteisöä upeasta järjestelytyöstä!

Lisätietoa aiheesta löytyy Helsinki Pride -yhteisön nettisivuilta.

 

 

Tänäkään päivänä seksuaali- ja sukupuolivähemmistöt eivät voi elää elämäänsä täysin vapaasti kohtaamatta epäasiallista kohtelua, myös työpaikoilla. On edelleen tilanteita, joissa osa ihmisistä joutuu muiden epäasiallisten reaktioiden pelossa peittelemään identiteettiään, tekemisiään ja läheisiään. Jokaisen tulisi saada olla oma itsensä niin, että ei joudu salailemaan ominaisuuksia itsessään.