DNA:n yhtiökokous 2017

DNA Oyj:n osakkeenomistajat kutsutaan varsinaiseen yhtiökokoukseen, joka pidetään 22.3.2017 kello 10 alkaen Finlandia-talossa.

Lue lisää

DNA Oyj on yksi Suomen johtavista tietoliikennekonserneista, joka tarjoaa yhteydenpitoon, viihtymiseen ja työntekoon laadukkaita puhe-, data- ja tv-palveluita.

DNA:lla on oma valtakunnallinen matkaviestin- ja kiinteä verkko ja yli 3,8 miljoonaa matkaviestin- ja kiinteän verkon liittymäasiakkuutta. DNA on Suomen suurin kaapelioperaattori ja johtava maksu-tv-toimija sekä kaapeli- että antenniverkossa.

Konserniin kuuluu myös DNA Kauppa, joka on Suomen laajin päätelaitteita ja tietoliikennepalveluita myyvä myymäläketju yli 60 liikkeellään. DNA:lla työskentelee 1 700 ammattilaista, joiden kaikkien työskentelyn keskiössä on DNA:n strategian mukaisesti asiakaskokemus.

Vuosikertomus 2015

DNA:n vuosi 2015 sujui menestyksekkäästi huolimatta Suomen heikosta taloustilanteesta ja kovasta kilpailusta. Erityisesti kannattavuus parani merkittävästi ja liikevoitto oli DNA:n historian paras. Vaikka liikevaihto jäi edellisen vuoden tasolle, tyytyväisiä voidaan olla palveluliikevaihdon ja asiakasmäärän kasvuun. Asiakastyytyväisyys kehittyi myönteisesti ja asiakasuskollisuus parani.

Lue lisää