Asiakaspalvelutyöt

Tehtävä: Palveluneuvoja DNA:lle, avoin haku

DNA Oyj
DNA on yksi Suomen johtavista tietoliikenneyhtiöistä. Haluamme tehdä asiakkaidemme arjesta mutkattomampaa. Tarjoamme yhteydet, palvelut ja laitteet koteihin sekä töihin ja pidämme näin huolta yhteiskunnan digitalisaatiosta. DNA:n asiakkaat ovat mobiilidatan käyttömäärissä jatkuvasti maailman kärkijoukossa. DNA:lla on noin 3,6 miljoonaa matkaviestin- ja kiinteän verkon liittymäasiakkuutta. Yhtiö on palkittu lukuisia kertoja erinomaisena työantajana ja perheystävällisenä työpaikkana. Vuonna 2021 liikevaihtomme oli 956 miljoonaa euroa ja yhtiössä työskentelee noin 1600 henkilöä ympäri Suomea. DNA on osa Telenoria, joka on Pohjoismaiden johtava tietoliikenneyhtiö. Lisätietoja osoitteessa www.dna.fi, Twitterissä @DNA_fi ja Facebookissa.
Tehtävän kuvaus

TYÖSUHTEEN TIEDOT:

  • Työtehtävä: Palveluneuvoja
  • Aloitus: Vuoden 2023 aloitusryhmät
  • Työsuhde: Vakituinen
  • Sijainti: Helsinki, Lahti, Hämeenlinna, Jyväskylä, Pietarsaari, Taivalkoski
  • Lisätietojen antaja: Sanni Silkkari, sanni.silkkari@barona.fi

Haemme palveluneuvojia monipuolisiin asiakaskokemuksen tuottamisen tehtäviin DNA:n asiakaspalveluun.

Lähde mukaan kirjoittamaan omaa tarinaasi motivoituneessa ja rohkeassa joukossa. Vapaus, vastuu ja luottamus ovat vahvasti DNA:n työkulttuurin keskiössä. Työtä on mahdollista tehdä etänä, mutta säännöllisiin toimistopäiviin tulee kuitenkin varautua.

Meille on tärkeää, että erottaudumme ensiluokkaisella palvelulla ja palveluneuvojana vastaatkin erinomaisen asiakaskokemuksen tuottamisesta. Toimimme monikanavaisessa (puhelin, chat, sähköposti) ympäristössä. Helpotamme asiakkaiden arkea auttamalla kaikissa DNA:n palveluihin liittyvissä asioissa sekä löytämällä heille sopivia palveluita ja tuotteita myynnillisellä otteella.

Haluamme, että DNA:lla työskentelee tyytyväinen ja motivoitunut henkilöstö. Matkalla alan ammattilaiseksi sinulla on tukenasi esihenkilön lisäksi asiakaskohtaamisvalmentajat sekä osaavat kollegat. Työskentelimme sitten kotona tai toimistolla, pidämme huolen yhteisöllisyydestä ja tuen saamisesta.

Millaista työskentely DNA:n asiakaspalvelussa on? Katso työntekijöidemme ajatuksia DNA:sta työpaikkana:

https://youtu.be/9rYvZ26Hr34

Työstä maksetaan kk-palkka + provisiot (ICT TES). Pääset siis vaikuttamaan omalla työlläsi siihen, millaiseksi kuukausiansiosi muodostuu. Työvuorot sijoittuvat maanantaista lauantaihin klo 7.45–21.15 ja työaika on 37,5 h/vko. Pääsääntöisesti työvuorot sijoittuvat arkisin 7.45–18.30 ja lauantaisin klo 8.45–16.45 väliselle ajalle.

Meille voit tulla omanlaisenasi. Aikaisempaa kokemusta tärkeämpää meille on palveluhenkinen ja kehittymishaluinen asenne sekä halu työskennellä operaattorialan tuotteiden ja palvelujen parissa mutkattomassa työympäristössä. Menestyt tässä tehtävässä, jos sinulla on aito halu olla vaikuttamassa asiakkaiden arkeen ja tuottaa loistokasta asiakaspalvelua ja huolehtia, että meidän asiakkaillamme on käytössään parhaat palvelut. Osaat hyödyntää tietotekniikkaa oppimisessa ja ongelmanratkaisussa. Työssä menestymisessä sinua tukee itsenäisyys ja itseohjautuvuus. Katsomme eduksesi englannin ja/tai ruotsin kielen taidon.

Hakuaika

01.01.2023 - 31.12.2023

Työsuhdetyyppi

Kokoaikainen

Sijainti

Helsinki Lahti Pietarsaari Hämeenlinna Jyväskylä Taivalkoski

Täytä hakemus

Huom! Asiakaspalveluun työllistyt Baronan kautta ja kumppani toimii virallisena työnantajana.


Millaista on työ DNA:n asiakaspalvelussa?

Palvelet asiakkaita puhelimitse, sähköpostitse ja chatillä. Asiakkaan kysymykset liittyvät usein laskutukseen, teknisiin asioihin tai tarjottavien palveluiden ominaisuuksiin. Sinun roolisi on varmistaa, että asiakkaalla on käytössään juuri hänelle sopivat palvelut.

Asiakaspalvelijamme ovat avoimia ja rentoja, heillä on hyvät vuorovaikutustaidot sekä kiinnostusta myyntityöhön. Odotamme sinulta kokemusta asiakaspalvelutyöstä, hyviä sosiaalisia taitoja, halua kehittää osaamistasi ja kiireen keskellä myös paineensietokykyä. Tärkeintä on kuitenkin asenteesi, tavoitteellisuutesi ja halu hoitaa asiakkaamme asiat mutkattomasti kerralla kuntoon.

DNA:n asiakaspalvelussa työskentelet itsenäisesti, saat kattavan perehdytyksen ja jatkuvan tuen kehityksellesi. Tukenasi on laaja joukko asiakaspalvelun ammattilaisia ja hyvä me-henki. Menestyminen ja urakehitys on sinusta itsestäsi kiinni!

Työvuorot kuluttaja-asiakaspalvelussa sijoittuvat pääasiassa arkeen klo 7.45–18.30, mutta jonkin verran on myös klo 21.15 saakka yltäviä arkityövuoroja. Lauantaina työvuorot ovat välillä klo 8.45–16.45.

Perheystävällisyys on DNA:lla työtapojen mutkatonta joustavuutta. Työvuorosuunnittelumme on joustavaa ja voit vaikuttaa työvuoroihisi omien toiveittesi kautta. Meillä on asiakaspalvelussamme myös mutkaton etätyökäytäntö.