Avoimet työpaikat

Me olemme yli 1600 DNA:laisen muodostama työyhteisö, joka koostuu ammattilaisista laidasta laitaan. Joukkoomme kuuluu muun muassa informaatio- ja viestintätekniikan, koodikielten ja ohjelmoinnin, markkinoinnin ja viestinnän, lakiasioiden ja regulaation, rahoituksen ja sijoittamisen, asiakaspalvelun ja myynnin sekä henkilöstöhallinnon ammattilaisia – ja tässä vain pieni osa tehtäviemme kirjosta.

Tehtävä: Asiantuntija, Pilvialustat operointi & ylläpito

DNA Oyj
Tehtävän kuvaus

Etsitkö kiinnostavaa työpaikkaa ylläpitoprosessien automatisoinnin kehittämisen parissa? Tässä sinulle tilaisuus siihen! Saat samalla mielenkiintoisen tilaisuuden päästä mukaan tietoliikenneverkkojen virtualisointiin.

Tule meille työkaveriksi DNA:n Pilvialustat operointi & ylläpito ryhmään asiantuntijaksi
Helsinkiin tai Lahteen

Sinun työpäiviisi tässä tehtävässä kuuluu kehitysprojekteihin osallistumista asiantuntijan roolissa ja huolehdit myös oman vastuualueesi aikataulullisten sekä laadullisten tavoitteiden toteutumisesta. Toimit tiiviissä yhteistyössä sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa, joten tehtävän kannalta tärkeässä roolissa onkin halu kumppanuuksien hoitamiseen sekä yhteistyön kehittämiseen.

Tehtävässä vastuullasi on Openstack-, Public cloud- ja VMware - pohjaisten ympäristöjen ylläpito sekä operointi. Tehtävään kuuluu myös eri container - ja multicloud toteutukset.  Ylläpitotyökalujen sekä automaation kehitys ja esimerkiksi Ansible, Python ja Powershell ovat tehtävän kannalta tarvittavia taitoja. Sovelluskehitystausta sekä kokemus DevOps - mallisesta kehitystyöstä auttavat sinua menestymään tehtävässä.

Sinulta löytyy tietotekniikan / tietoliikennetekniikan koulutus tai vastaava työssä hankittu osaaminen sekä muutaman vuoden työkokemus tietoliikennealan tehtävistä. Edellytämme vahvaa Opensource-tuotteiden ja virtualisointitekniikoiden tuntemusta ja eduksi katsomme kokemuksen erilaisista verkkoteknologioista. Teknisen osaamisen lisäksi sinulla on vahva englanninkielen kirjallinen ja suullinen osaaminen. Sopeudut vaivatta jatkuvasti muuttuvaan toimintaympäristöön ja haluat kehittää omaa osaamistasi sekä seuraat mielenkiinnolla tekniikan kiihtyvää kehitystä.

Me DNA:lla panostamme vahvasti henkilöstöön ja haluamme olla aidosti erinomainen työpaikka jokaiselle DNA: laiselle. Tunnustuksena tästä olemme saaneet Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -tunnuksen sekä DNA valittiin Suomen parhaaksi työpaikaksi Great Place To Work -instituutin tutkimuksessa suurten yritysten sarjassa 2019. Kannustavassa työympäristössä riittää sekä mielekästä tekemistä että positiivista meininkiä. Tutustu etuihimme ja kulttuuriimme: https://corporate.dna.fi/tyonantajana/mutkaton-tyotapa-ja-etatyo

Tässä tehtävässä voit työskennellä mutkattomasti siellä missä haluat. Kannustavassa työympäristössä riittää sekä mielekästä tekemistä että positiivista meininkiä.

Tehtävä edellyttää hyväksyttyä turvallisuusselvitystä sekä matkustusvalmiutta Suomessa.

Lisätietoja tehtävästä antaa osastopäällikkö Jussi Nordling puh 044 044 1060 tai jussi.nordling@dna.fi

Tule mukaan parhaaseen työpaikkaan ja ilmianna kiinnostuksesi tai vinkkaa tehtävästä kaverille 11.6. mennessä!

Hakuaika

23.05.2020 - 11.06.2020

Työsuhdetyyppi

Vakinainen työsuhde

Sijainti

Helsinki, Suomi Lahti, Suomi

Täytä hakemus

Huom! Mikäli sinua kiinnostaa DNA:n kesätyömahdollisuudet, asiakaspalvelutehtävät tai myyntitehtävät, löydät niistä lisätietoa omilta sivuiltaan ylempänä olevasta valikosta.

10 syytä hakea DNA:lle

DNA valittiin Suomen parhaaksi työpaikaksi vuonna 2019 Great Place To Work -instituutin tutkimuksessa suurten yritysten sarjassa. Mutta mikä tekee DNA:sta niin hyvän työpaikan?