Kun mieli on vapaa, työ on mielekästä.

Meille ei ole tärkeää missä tai milloin teet työsi, kunhan pääsemme yhdessä perille.

Tehtävä: Business Analyst / Data analyst (B2B pricing)

DNA Oyj
Tehtävän kuvaus

Vahvistamme organisaatiotamme ja nyt sinulla on mahtava tilaisuus päästä osaksi DNA:n yritysliiketoiminnan yksikköä. Etsimme työkaveriksemme liiketoiminta-analyytikkoa B2B data ja analytiikka -ryhmäämme. Toimit hinnoitteluun liittyvien datojen ja analytiikan kehityksen asiantuntijana ja autat löytämään keinoja tuoda arvoa niistä eri sidosryhmille.

DNA on saanut useita tunnustuksia erinomaisena työnantajana. Uskomme aidosti, että myös sinä viihdyt meillä. Alempaa löydät syitä sille, miksi sinun kannattaa valita juuri meidät seuraavaksi etapiksi urallasi!

TYÖSUHTEEN TIEDOT:

 • Työtehtävä: Business Analyst

 • Aloitus: Mahdollisimman pian

 • Työsuhde: Vakituinen työsuhde

 • Sijainti: Helsinki & vapaa etätyö Suomessa

 • Haku päättyy: 9.10.2022

 • Lisätietojen antaja: Esihenkilö Antti Riikonen, antti.riikonen(at)dna.fi, puh. 044044 8105

TULEVA TIIMISI:

Tulet osaksi porukkaa, joka edistää digitaalista murrosta DNA:n yritysliiketoiminnassa. Työmme monikanavaisen asiakaskokemuksen, datan ja analytiikan hyödyntämisen, sekä ketterien menetelmien parissa on DNA:n strategisten kyvykkyyksien ytimessä.Tiimimme vastuulla on yritysliiketoiminnan data ja analytiikka -kehitysportfolio, jonka lisäksi tuemme yritysliiketoiminnan eri sidosryhmiä mm. raportoinnin ja analytiikan keinoin.

Meille on tärkeää, että erottaudumme ensiluokkaisella palvelulla ja haluamme sinut mukaan mahdollistamaan mieleenpainuvan asiakaskokemuksen. Haluamme, että DNA:lla työskentelee tyytyväinen ja motivoitunut henkilöstö – vain näin voimme tarjota strategiamme mukaisesti markkinoiden parasta palvelua.

TÄRKEIN TYÖNKUVASI:

 • Tehtäviisi kuuluu erityisesti yritysliiketoiminnan operatiivisen hinnoittelun (pricing specialists/analysts) tukeminen työkaluja kehittämällä. Työ sisältää raportoinnin ja muiden aktiviteettien automatisointia, mutta myös mm. päätöksentekoa tukevien analyysien tekemistä, uusien datalähteiden kartoitusta sekä datan laadun monitorointia.

 • Osallistut asiantuntijana laajempiin tieto- sekä analytiikkamallien kehityshankkeisiin tekemällä mm. vaatimusmäärittelyä, prototyyppien rakentamista sekä hyväksyntätestausta. Tuet myös ajoittain muita sidosryhmiä tuntemiesi data-alueiden suhteen.

 • Päivittäisessä työssäsi pääsetkin työskentelemään laaja-alaisesti B2B-datan (esim. tarjoukset, sopimukset, laskut) parissa erilaisten sidosryhmien kanssa (esim. hinnoittelu, talous, IT, kumppanit).

TOIVOTTU OSAAMISESI:

 • Toivomme sinulla olevan aikaisempaa kokemusta B2B-liiketoiminnasta esimerkiksi BI-kehittäjän, asiakasanalyytikon tai controllerin roolissa.

 • Sinulla on käytännön osaamista isojen datamassojen kanssa työskentelystä (SQL, tietokannat) sekä BI-työkaluista (esim. Tableau, Power BI).

 • Arvostamme myös kokemusta tilastollisista mallinnusmenetelmistä (esim. R/Python-osaaminen) sekä ketteristä (Agile) työskentelytavoista.

 • Odotamme suomen ja englannin kielen osaamista. Englannilla kielellä pääsee työssämme pitkälle, mutta vähintään auttava puhutun ja kirjoitetun suomen kielen ymmärrys on tarpeen tehtävässä.

 • Toivomme vähintään alempaa korkeakoulututkintoa ja 1-3 vuoden relevanttia työkokemusta.

Voit jättää hakemuksesi suomeksi tai englanniksi.

Huomasithan, että haemme samaan aikaan myös Pricing Specialistia. Mikäli kiinnostuit, niin käythän katsomassa, sopisiko profiilisi myös avoinna olevaan Pricing Specialistin tehtävään.

MIKSI VALITA DNA:

DNA:n tavoitteena on olla erinomainen työpaikka, ja pyrimme jatkuvasti kehittämään käytäntöjämme työnantajana, jotta tämä toteutuisi. Haluamme arvostaa jokaista työntekijääsellaisena kuin he ovat – omanlaisinaan. Välittämättä iästä tai sukupuolesta, riippumatta siitä miltä näytät, mistä tulet, ketä rakastat tai miten juuri sinä näet maailman. Omanlainen työyhteisö on rikkautemme.

Alla olevista linkeistä löydät lisätietoja asioista, jotka saattavat kiinnostaa sinua.

DNA LYHYESTI:

DNA on yksi Suomen johtavista tietoliikenneyhtiöistä. Haluamme tehdä asiakkaidemme arjesta mutkattomampaa. Tarjoamme yhteydet, palvelut ja laitteet koteihin sekä töihin ja pidämme näin huolta yhteiskunnan digitalisaatiosta. DNA:n asiakkaat ovat mobiilidatan käyttömäärissä jatkuvasti maailman kärkijoukossa. DNA:lla on noin 3,6 miljoonaa matkaviestin- ja kiinteän verkon liittymäasiakkuutta. Yhtiö on palkittu lukuisia kertoja erinomaisena työantajana ja perheystävällisenä työpaikkana. Vuonna 2021 liikevaihtomme oli 956 miljoonaa euroa ja yhtiössä työskentelee noin 1600 henkilöä ympäri Suomea. DNA on osa Telenoria, joka on Pohjoismaiden johtava tietoliikenneyhtiö.

Hakuaika

19.09.2022 - 09.10.2022

Työsuhdetyyppi

Kokoaikainen

Sijainti

Helsinki

Täytä hakemus

Huom! DNA on osa norjalaista Telenor-konsernia, minkä vuoksi käytämme rekrytoinneissamme Telenorin hakuportaalia.

 


Mikäli sinua kiinnostaa DNA:n asiakaspalvelutehtävät, myymälätyöt tai myyntineuvottelijan työt, löydät niistä lisätietoa omilta sivuiltaan ylempänä olevasta valikosta.


 

Toimisto ei ole tärkeä.
Elämä on.

Olemme jo pitkään uskoneet siihen, että parhaat ideat syntyvät siellä, missä on tilaa ajatella. Tärkeintä ei ole missä teet, vaan mitä teet. Siksi suhtaudumme innolla tulevaisuuden työtapoihin, joilla yhteinen määränpää löytyy yhä useampia reittejä pitkin. 

Vaikka teemme töitä yhdessä, olemme silti yksilöitä. Yhdelle sopii aikaiset aamut, toiselle parhaat ideat tuo auringonlasku. Meillä saat tehdä töitä missä ja milloin haluat; puumajassa, kirjastossa, mökillä, toimistolla, lempipaikassa. Kun tavoitteet täyttyvät ja yhdessä päästään perille, voidaan matka kulkea myös vähemmän poljettuja polkuja pitkin. Lupia ei tarvitse esihenkilöiltä kysellä. 

Ei se helppoa ole, sääntöjen ja tapojen rikkominen. Mutta olemme harjoitelleet mutkatonta, luottamukseen ja omaan vastuuseen perustuvaa työskentelytapaa jo 10 vuotta. Sen olemme oppineet, että ketään ei saa jättää yksin. Tarvitaan kohtaamisia ja keskusteluja, erilaisuuden hyväksyntää. Kuka tietää mistä me vielä itsemme löydämme, kun uskallamme tehdä toisin.

DNA:n toimitusjohtaja: ”Perusteeton luottamuspula johtaa tarpeettomaan valvontaan”

DNA:n luottamukseen pohjaava työtapa täyttää 10 vuotta ja on vapaampi kuin koskaan.

Omanlainen ja yhdenvertainen DNA

Monimuotoisuus on rikkaus ja työyhteisömme voimavara – nyt ja tulevaisuudessa.

DNA sai Pron tasa-arvopalkinnon työstään perheystävällisyyden eteen

"Kun henkilöstö voi hyvin, niin yrityskin menestyy."

Seuraa meitä LinkedInissä

DNA:n LinkedInissä jaetaan yrityksen tuoreimmat kuulumiset, mutkattomat tempaukset ja rohkeat avaukset.

10 syytä hakea DNA:lle

Mikä tekee DNA:sta niin hyvän työpaikan?