Kun mieli on vapaa, työ on mielekästä.

Meille ei ole tärkeää missä tai milloin teet työsi, kunhan pääsemme yhdessä perille.

Tehtävä: Customer Service Advicor

DNA Oyj
Tehtävän kuvaus

Etsimme yritysliiketoiminnan yrityspalveluihin määräaikaisia työntekijöitä Customer Service Advisorin tehtävoon.

DNA on saanut useita tunnustuksia erinomaisena työnantajana. Uskomme aidosti, että myös sinä viihdyt meillä. Alempaa löydät syitä sille, miksi sinun kannattaa valita juuri meidät seuraavaksi etapiksi urallasi!

TYÖSUHTEEN TIEDOT:

 • Työtehtävä: Customer Service Advisor

 • Aloitus: Sopimuksen mukaan

 • Työsuhde: Eri mittaisia määräaikaisia työsuhteita

 • Sijainti: Helsinki, Lahti, Turku, Pori, Rauma, Tampere, Hämeenlinna, Kotka, Kuopio, Jyväskylä, Oulu, Pietarsaari, Taivalkoski tai Vaasa

 • Haku päättyy: 30.6.2022

 • Lisätietojen antajat:Jenna Pajukangas, puh. 0444044257 & Sini Ala-Röyskö, puh. 0440447153

 • Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, haethan siis pian!

TULEVA TIIMISI:

Tulevat työkaverisi ovat persoonallinen joukko asiakaspalvelun ammattilaisia, joille erinomainen asiakaskokemus ja osaamisen kehittäminen yhdessä ovat sydämen asia. Jokainen meistä on valmis auttamaan ja tukemaan kanssatiimiläisiä tarpeen tullen. Saat meiltä työsuhteesi alussa kattavan perehdytyksen, jonka turvin pystyt palvelemaan asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla.

Työvuorot sijoittuvat pääasiassa maanantaista perjantaihin klo 8.00-16.15 väliselle ajalle, mutta käytössämme oleva työaikaliukuma mahdollistaa joustavat aloitus- ja lopetusajat.

TÄRKEIN TYÖNKUVASI:

Yritysasiakaspalvelun pääasiallisena tehtävänä on palvella yritysasiakkaita puhelimitse ja kirjallisesti sekä toimia yritysasiakkaiden myyntikanavana.

Tavoitteemme on tuottaa erinomaista asiakaskokemusta ja varmistaa, että asiakkaillamme on käytössään paras mahdollinen kokonaisratkaisu.

TOIVOTTU OSAAMISESI:

Etsimme aktiivisia asiakaspalvelijoita, jotka haluavat kehittää jatkuvasti omaa osaamistaan. Odotamme sinulta kokemusta asiakaspalvelutyöstä, ratkaisukeskeistä asennetta, paineensietokykyä sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Tehtäväsi kehittyvät jatkuvasti, joten on ensisijaisen tärkeää, että osaat kehittää jatkuvasti omaa osaamistasi.

Tehtävässä onnistumisen kannalta tärkeimmät taidot ovat myyntihenkinen asenne, hyvät sosiaaliset taidot, hyvä suullinen ja kirjallinen ilmaisukyky sekä neuvottelutaidot. Eduksesi on, että olet tottunut tietokoneen käyttäjä ja opit helposti uudet järjestelmät. Tehtävässä tarvitaan myös sujuvaa suullista ja kirjallista suomen ja englannin kielen taitoa, ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

Toivomme, että pystyt työskentelemään tehtävässä koko sovitun määräaikaisuuden ajan.

MIKSI VALITA DNA:

DNA:n tavoitteena on olla erinomainen työpaikka, ja pyrimme jatkuvasti kehittämään käytäntöjämme työnantajana, jotta tämä toteutuisi. Alla olevista linkeistä löydät lisätietoja asioista, jotka saattavat kiinnostaa sinua.

  DNA LYHYESTI:

  DNA on yksi Suomen johtavista tietoliikenneyhtiöistä. Haluamme tehdä asiakkaidemme arjesta mutkattomampaa. Tarjoamme yhteydet, palvelut ja laitteet koteihin sekä töihin ja pidämme näin huolta yhteiskunnan digitalisaatiosta. DNA:n asiakkaat ovat mobiilidatan käyttömäärissä jatkuvasti maailman kärkijoukossa. DNA:lla on noin 3,6 miljoonaa matkaviestin- ja kiinteän verkon liittymäasiakkuutta. Yhtiö on palkittu lukuisia kertoja erinomaisena työantajana ja perheystävällisenä työpaikkana. Vuonna 2021 liikevaihtomme oli 956 miljoonaa euroa ja yhtiössä työskentelee noin 1600 henkilöä ympäri Suomea. DNA on osa Telenoria, joka on Pohjoismaiden johtava tietoliikenneyhtiö.

  Hakuaika

  16.06.2022 - 30.06.2022

  Työsuhdetyyppi

  Kokoaikainen

  Sijainti

  Helsinki, Lahti, Turku, Pori, Rauma, Tampere, Hämeenlinna, Kotka, Kuopio, Jyväskylä, Oulu, Pietarsaari, Taivalkoski tai Vaasa

  Täytä hakemus


  Mikäli sinua kiinnostaa DNA:n asiakaspalvelutehtävät, myymälätyöt tai myyntineuvottelijan työt, löydät niistä lisätietoa omilta sivuiltaan ylempänä olevasta valikosta.


   

  Toimisto ei ole tärkeä.
  Elämä on.

  Olemme jo pitkään uskoneet siihen, että parhaat ideat syntyvät siellä, missä on tilaa ajatella. Tärkeintä ei ole missä teet, vaan mitä teet. Siksi suhtaudumme innolla tulevaisuuden työtapoihin, joilla yhteinen määränpää löytyy yhä useampia reittejä pitkin. 

  Vaikka teemme töitä yhdessä, olemme silti yksilöitä. Yhdelle sopii aikaiset aamut, toiselle parhaat ideat tuo auringonlasku. Meillä saat tehdä töitä missä ja milloin haluat; puumajassa, kirjastossa, mökillä, toimistolla, lempipaikassa. Kun tavoitteet täyttyvät ja yhdessä päästään perille, voidaan matka kulkea myös vähemmän poljettuja polkuja pitkin. Lupia ei tarvitse esihenkilöiltä kysellä. 

  Ei se helppoa ole, sääntöjen ja tapojen rikkominen. Mutta olemme harjoitelleet mutkatonta, luottamukseen ja omaan vastuuseen perustuvaa työskentelytapaa jo 10 vuotta. Sen olemme oppineet, että ketään ei saa jättää yksin. Tarvitaan kohtaamisia ja keskusteluja, erilaisuuden hyväksyntää. Kuka tietää mistä me vielä itsemme löydämme, kun uskallamme tehdä toisin.

  DNA:n toimitusjohtaja: ”Perusteeton luottamuspula johtaa tarpeettomaan valvontaan”

  DNA:n luottamukseen pohjaava työtapa täyttää 10 vuotta ja on vapaampi kuin koskaan.

  Omanlainen ja yhdenvertainen DNA

  Monimuotoisuus on rikkaus ja työyhteisömme voimavara – nyt ja tulevaisuudessa.

  DNA sai Pron tasa-arvopalkinnon työstään perheystävällisyyden eteen

  "Kun henkilöstö voi hyvin, niin yrityskin menestyy."

  Seuraa meitä LinkedInissä

  DNA:n LinkedInissä jaetaan yrityksen tuoreimmat kuulumiset, mutkattomat tempaukset ja rohkeat avaukset.

  10 syytä hakea DNA:lle

  Mikä tekee DNA:sta niin hyvän työpaikan?