Kun mieli on vapaa, työ on mielekästä.

Meille ei ole tärkeää missä tai milloin teet työsi, kunhan pääsemme yhdessä perille.

Tehtävä: Customer Service Manager, asiakasratkaisut

DNA Welho Oy
Tehtävän kuvaus

Etsimme DNA:n asiakasratkaisut-yksikköön Customer Service Manageria vakituiseen työsuhteeseen.

DNA on saanut useita tunnustuksia erinomaisena työnantajana. Uskomme aidosti, että myös sinä viihdyt meillä. Alempaa löydät syitä sille, miksi sinun kannattaa valita juuri meidät seuraavaksi etapiksi urallasi!

TYÖSUHTEEN TIEDOT:

 • Työtehtävä: Customer Service Manager

 • Aloitus: Sopimuksen mukaan

 • Työsuhde: Vakituinen työsuhde

 • Sijainti: Helsinki & vapaa etätyö Suomessa

 • Haku päättyy: 30.9.2022

 • Lisätietojen antaja: Jukka Aalto, jukka.aalto(at)dna.fi, puh. +358440443626 (soittoajat ke 21.9. klo 14-15, ti 27.9. klo 13-15, ma 3.10. klo 13-15)

  TULEVA TIIMISI:

  DNA:n kuluttajapuolen asiakaspalvelussa toimit esihenkilönä oman tiimisi palveluneuvojille ja olet mukana kehittämässä koko asiakaspalvelun toimintaa yhdessä kollegojesi kanssa. Meille on tärkeää, että erottaudumme ensiluokkaisella palvelulla ja haluamme sinut mukaan mahdollistamaan mieleenpainuvan asiakaskokemuksen. Haluamme, että DNA:lla työskentelee tyytyväinen ja motivoitunut henkilöstö – vain näin voimme tarjota strategiamme mukaisesti markkinoiden parasta palvelua.

  TÄRKEIN TYÖNKUVASI:


  Tulet työskentelemään osana kuluttaja-asiakaspalvelua Helsingin toimipisteellä oman tiimisi tulosvastuullisena esihenkilönä. Raportoit tehtävässä esihenkilöllesi, DNA:n asiakasratkaisut-osaston aluepäällikölle.

  Tärkeimmät vastuualueesi ovat:

  • Vastaat oman tiimisi henkilöstöstä, toiminnasta ja tuloksista sekä olet mukana kehittämässä toimintaamme yhdessä oman paikkakuntasi ja koko yksikön muiden palvelupäälliköiden kanssa.

  • Kehität ja varmistat operatiivisen työn edellytyksiä valmentavalla otteella.

  • Ohjaat, johdat ja kehität toimintaa valitun strategian, toimintasuunnitelman ja päämittareiden mukaisesti.

  • Vastaat yhdessä toimipaikkasi toisten palvelupäälliköiden kanssa paikkakunnan toiminnasta, ja tämän vuoksi tehtävä edellyttää säännöllistä läsnäoloa omalla toimipisteelläsi.

  TOIVOTTU OSAAMISESI:

  Etsimme asiakaslähtöistä henkilöä, jolla on kokemusta ja näyttöjä tuloksellisesta esihenkilönä työskentelystä. Meille on tärkeää, että pystyt valmentavalla otteellasi motivoimaan omaa tiimiäsi kehittymään. Odotamme sinulta osaamista valmentavaan esihenkilötyöhön liittyen sekä kykyä johtamiseen ja vastuukantoon. Työskentelet tulosvastuullisessa roolissa ja vastaat sekä toiminnan seuraamisesta, kehittämisestä ja tuloksista.

  Voit jättää hakemuksesi suomeksi tai englanniksi.

  MIKSI VALITA DNA:

  DNA:n tavoitteena on olla erinomainen työpaikka, ja pyrimme jatkuvasti kehittämään käytäntöjämme työnantajana, jotta tämä toteutuisi. Haluamme arvostaa jokaista työntekijääsellaisena kuin he ovat – omanlaisinaan. Välittämättä iästä tai sukupuolesta, riippumatta siitä miltä näytät, mistä tulet, ketä rakastat tai miten juuri sinä näet maailman. Omanlainen työyhteisö on rikkautemme.

  Alla olevista linkeistä löydät lisätietoja asioista, jotka saattavat kiinnostaa sinua.

  DNA LYHYESTI:

  DNA on yksi Suomen johtavista tietoliikenneyhtiöistä. Haluamme tehdä asiakkaidemme arjesta mutkattomampaa. Tarjoamme yhteydet, palvelut ja laitteet koteihin sekä töihin ja pidämme näin huolta yhteiskunnan digitalisaatiosta. DNA:n asiakkaat ovat mobiilidatan käyttömäärissä jatkuvasti maailman kärkijoukossa. DNA:lla on noin 3,6 miljoonaa matkaviestin- ja kiinteän verkon liittymäasiakkuutta. Yhtiö on palkittu lukuisia kertoja erinomaisena työantajana ja perheystävällisenä työpaikkana. Vuonna 2021 liikevaihtomme oli 956 miljoonaa euroa ja yhtiössä työskentelee noin 1600 henkilöä ympäri Suomea. DNA on osa Telenoria, joka on Pohjoismaiden johtava tietoliikenneyhtiö.

  Hakuaika

  15.09.2022 - 30.09.2022

  Työsuhdetyyppi

  Kokoaikainen

  Sijainti

  Helsinki

  Täytä hakemus

  Huom! DNA on osa norjalaista Telenor-konsernia, minkä vuoksi käytämme rekrytoinneissamme Telenorin hakuportaalia.

   


  Mikäli sinua kiinnostaa DNA:n asiakaspalvelutehtävät, myymälätyöt tai myyntineuvottelijan työt, löydät niistä lisätietoa omilta sivuiltaan ylempänä olevasta valikosta.


   

  Toimisto ei ole tärkeä.
  Elämä on.

  Olemme jo pitkään uskoneet siihen, että parhaat ideat syntyvät siellä, missä on tilaa ajatella. Tärkeintä ei ole missä teet, vaan mitä teet. Siksi suhtaudumme innolla tulevaisuuden työtapoihin, joilla yhteinen määränpää löytyy yhä useampia reittejä pitkin. 

  Vaikka teemme töitä yhdessä, olemme silti yksilöitä. Yhdelle sopii aikaiset aamut, toiselle parhaat ideat tuo auringonlasku. Meillä saat tehdä töitä missä ja milloin haluat; puumajassa, kirjastossa, mökillä, toimistolla, lempipaikassa. Kun tavoitteet täyttyvät ja yhdessä päästään perille, voidaan matka kulkea myös vähemmän poljettuja polkuja pitkin. Lupia ei tarvitse esihenkilöiltä kysellä. 

  Ei se helppoa ole, sääntöjen ja tapojen rikkominen. Mutta olemme harjoitelleet mutkatonta, luottamukseen ja omaan vastuuseen perustuvaa työskentelytapaa jo 10 vuotta. Sen olemme oppineet, että ketään ei saa jättää yksin. Tarvitaan kohtaamisia ja keskusteluja, erilaisuuden hyväksyntää. Kuka tietää mistä me vielä itsemme löydämme, kun uskallamme tehdä toisin.

  DNA:n toimitusjohtaja: ”Perusteeton luottamuspula johtaa tarpeettomaan valvontaan”

  DNA:n luottamukseen pohjaava työtapa täyttää 10 vuotta ja on vapaampi kuin koskaan.

  Omanlainen ja yhdenvertainen DNA

  Monimuotoisuus on rikkaus ja työyhteisömme voimavara – nyt ja tulevaisuudessa.

  DNA sai Pron tasa-arvopalkinnon työstään perheystävällisyyden eteen

  "Kun henkilöstö voi hyvin, niin yrityskin menestyy."

  Seuraa meitä LinkedInissä

  DNA:n LinkedInissä jaetaan yrityksen tuoreimmat kuulumiset, mutkattomat tempaukset ja rohkeat avaukset.

  10 syytä hakea DNA:lle

  Mikä tekee DNA:sta niin hyvän työpaikan?