Kun mieli on vapaa, työ on mielekästä.

Meille ei ole tärkeää missä tai milloin teet työsi, kunhan pääsemme yhdessä perille.

Tehtävä: Designer / Suunnittelija

DNA Oyj
Tehtävän kuvaus

Etsimme suunnittelijaa vakituiseen työsuhteeseen DNA:lle.

DNA on saanut useita tunnustuksia erinomaisena työnantajana. Uskomme aidosti, että myös sinä viihdyt meillä. Alempaa löydät syitä sille, miksi sinun kannattaa valita juuri meidät seuraavaksi etapiksi urallasi!

TYÖSUHTEEN TIEDOT:

 • Työtehtävä: Suunnittelija / Designer

 • Aloitus: Mahdollisimman pian

 • Työsuhde: Vakituinen työsuhde

 • Sijainti: Helsinki, Lahti & vapaa etätyö Suomessa

 • Haku päättyy: 21.8.2022

 • Lisätietojen antaja: esihenkilö Markus Lehtiniemi, p. +358 44721 2825 / markus.lehtiniemi(at)dna.fi

TULEVA TIIMISI:

Liityntäverkkoteknologiat arkkitehtuuri ja kehitys tiimissä tehtävänäsi on auttaa DNA:ta kehittämään laadukkaat laajakaistapalvelut kaikille DNA:n asiakkaille. Tiimissä meitä on viisi asiantuntijaa omilla vastuualueillaan.

Meille on tärkeää, että erottaudumme ensiluokkaisella palvelulla ja haluamme sinut mukaan mahdollistamaan mieleenpainuvan asiakaskokemuksen. Haluamme, että DNA:lla työskentelee tyytyväinen ja motivoitunut henkilöstö – vain näin voimme tarjota strategiamme mukaisesti markkinoiden parasta palvelua.

TÄRKEIN TYÖNKUVASI:
Tehtävässäsi osallistut tukijärjestelmien kehitystyöhön, joka pitää sisällään mm. toimintaa tukevien operatiivisten- ja hallinnollisten tukijärjestelmien kehitystyön tukemista ja kehittämistä. Lisäksi teet oman vastuualueesi laadunseurantaa ja huolehdit korjaavien toimien ohjauksesta sekä raportoinnista. Operoinnin, rakennuttamisen ja muiden sidosryhmien tuki, ohjaus ja ohjeiden ylläpito ovat myös osa työnkuvaasi.

Oman vastuualueesi lisäksi pääset osallistumaan monipuolisesti myös:

 • Tiimin vastuualueelle kuuluvan tekniikan ja siihen liittyvien teknisten ratkaisujen kehitykseen, testaamiseen, teknis-taloudellisena asiantuntijana toimimiseen, investointien suunnitteluun, kilpailutukseen, tuotannon suunnitteluun ja tuotantoon vientiin

 • Vastuualueelle kuuluvan teknologian seurantaan ja teknologian valintoihin.


TOIVOTTU OSAAMISESI:

Etsimme henkilöä, jolla olisi koulutuksen ja työkokemuksen kautta hankittua osaamista palvelimista, rajapinnoista, IP-verkoista sekä kaapelilaajakaistasta (Docsis) ja muista kiinteistä laajakaistoista (Ethernet ja DSL)

Erityisesti olemme kiinnostuneita, mikäli sinulta löytyy tietämystä ja kokemusta seuraavista:

 • Linux-ylläpito (Ubuntu/Debian)

 • Perl/Python/Shell-skriptit

 • SNMP/TR-069

 • DHCP/DNS

 • MySQL/MariaDB/Apache

Teknisen osaamisen lisäksi arvostamme kykyä itsenäiseen- sekä tiimityöskentelyyn. Otat rohkeasti yhteyttä uusiin ihmisiin ja suhtaudut avoimesti uusien asioiden oppimiseen. Tehtävän liittyy paljon kommunikointia yrityksen lähes kaikkien yksiköiden, alihankkijoiden, laitevalmistajien, kotimaisten sekä ulkomaisten operaattoreiden ja yhteistyökumppaneiden kanssa, joten edellytämme sujuvaa suomen ja englannin kielen osaamista.

MIKSI VALITA DNA:

DNA:n tavoitteena on olla erinomainen työpaikka, ja pyrimme jatkuvasti kehittämään käytäntöjämme työnantajana, jotta tämä toteutuisi. Haluamme arvostaa jokaista työntekijääsellaisena kuin he ovat – omanlaisinaan. Välittämättä iästä tai sukupuolesta, riippumatta siitä miltä näytät, mistä tulet, ketä rakastat tai miten juuri sinä näet maailman. Omanlainen työyhteisö on rikkautemme.

Alla olevista linkeistä löydät lisätietoja asioista, jotka saattavat kiinnostaa sinua.

DNA LYHYESTI:

DNA on yksi Suomen johtavista tietoliikenneyhtiöistä. Haluamme tehdä asiakkaidemme arjesta mutkattomampaa. Tarjoamme yhteydet, palvelut ja laitteet koteihin sekä töihin ja pidämme näin huolta yhteiskunnan digitalisaatiosta. DNA:n asiakkaat ovat mobiilidatan käyttömäärissä jatkuvasti maailman kärkijoukossa. DNA:lla on noin 3,6 miljoonaa matkaviestin- ja kiinteän verkon liittymäasiakkuutta. Yhtiö on palkittu lukuisia kertoja erinomaisena työantajana ja perheystävällisenä työpaikkana. Vuonna 2021 liikevaihtomme oli 956 miljoonaa euroa ja yhtiössä työskentelee noin 1600 henkilöä ympäri Suomea. DNA on osa Telenoria, joka on Pohjoismaiden johtava tietoliikenneyhtiö.

Hakuaika

01.08.2022 - 21.08.2022

Työsuhdetyyppi

Kokoaikainen

Sijainti

Helsinki

Täytä hakemus


Mikäli sinua kiinnostaa DNA:n asiakaspalvelutehtävät, myymälätyöt tai myyntineuvottelijan työt, löydät niistä lisätietoa omilta sivuiltaan ylempänä olevasta valikosta.


 

Toimisto ei ole tärkeä.
Elämä on.

Olemme jo pitkään uskoneet siihen, että parhaat ideat syntyvät siellä, missä on tilaa ajatella. Tärkeintä ei ole missä teet, vaan mitä teet. Siksi suhtaudumme innolla tulevaisuuden työtapoihin, joilla yhteinen määränpää löytyy yhä useampia reittejä pitkin. 

Vaikka teemme töitä yhdessä, olemme silti yksilöitä. Yhdelle sopii aikaiset aamut, toiselle parhaat ideat tuo auringonlasku. Meillä saat tehdä töitä missä ja milloin haluat; puumajassa, kirjastossa, mökillä, toimistolla, lempipaikassa. Kun tavoitteet täyttyvät ja yhdessä päästään perille, voidaan matka kulkea myös vähemmän poljettuja polkuja pitkin. Lupia ei tarvitse esihenkilöiltä kysellä. 

Ei se helppoa ole, sääntöjen ja tapojen rikkominen. Mutta olemme harjoitelleet mutkatonta, luottamukseen ja omaan vastuuseen perustuvaa työskentelytapaa jo 10 vuotta. Sen olemme oppineet, että ketään ei saa jättää yksin. Tarvitaan kohtaamisia ja keskusteluja, erilaisuuden hyväksyntää. Kuka tietää mistä me vielä itsemme löydämme, kun uskallamme tehdä toisin.

DNA:n toimitusjohtaja: ”Perusteeton luottamuspula johtaa tarpeettomaan valvontaan”

DNA:n luottamukseen pohjaava työtapa täyttää 10 vuotta ja on vapaampi kuin koskaan.

Omanlainen ja yhdenvertainen DNA

Monimuotoisuus on rikkaus ja työyhteisömme voimavara – nyt ja tulevaisuudessa.

DNA sai Pron tasa-arvopalkinnon työstään perheystävällisyyden eteen

"Kun henkilöstö voi hyvin, niin yrityskin menestyy."

Seuraa meitä LinkedInissä

DNA:n LinkedInissä jaetaan yrityksen tuoreimmat kuulumiset, mutkattomat tempaukset ja rohkeat avaukset.

10 syytä hakea DNA:lle

Mikä tekee DNA:sta niin hyvän työpaikan?