DNA Oyj:n avoimet työpaikat

Tehtävä: Energy specialist, Team Lead

DNA Oyj
Tehtävän kuvaus

Etsimme tiiminvetovastuullista Energy Specialistia vakituiseen työsuhteeseen DNA:lle.

DNA on saanut useita tunnustuksia erinomaisena työnantajana. Uskomme aidosti, että myös sinä viihdyt meillä. Alempaa löydät syitä sille, miksi sinun kannattaa valita juuri meidät seuraavaksi etapiksi urallasi!

TYÖSUHTEEN TIEDOT:

 • Työtehtävä: Energy Specialist, Team Lead

 • Aloitus: Mahdollisimman pian

 • Työsuhde: Toistaiseksi voimassaoleva

 • Sijainti: Vapaa etätyö Suomessa, useita toimipisteitä

 • Haku päättyy: 2.4.2023

 • Lisätietojen antaja: Kari Alatalo, (soittoajat torstaisin klo 8 - 11), p. 044313 4363

TULEVA TIIMISI:

Laitetilaosastollamme työskentelee viiden hengen asiantuntijatiimi, joista kullakin asiantuntijalla on oma tekninen vastuualue kiinteistöihimme ja laitetiloihin liittyvissä asioissa. Työtä tehdään yhteistyössä kiinteistöpäälliköiden ja muiden sidosryhmien kanssa.

Olemme nyt kasvattamassa tätä tiimiä uudella Energy Specialist -roolilla, jossa pääset rakentamaan prosesseja ja toimintamalleja alusta. Samalla johdettavaksesi tulee pieni viiden hengen asiantuntijatiimi, joista osa työskentelee Helsingissä ja osa Oulussa.

TÄRKEIN TYÖNKUVASI:


Asiantuntijaroolissasi Energy Specialistina vastuullasi tulee olemaan energian käytön hallinta ja kehittäminen DNA:n laitetiloissa. Tämä pitää sisällään:

 • seurantamenetelmien kehittämisen

 • analysoinnin kehittämisen

 • energiansäästötoimenpiteiden kehittämisen osana DNA:n strategiaa

 • energiaraportoinnin kehityksen viranomaistoimintaan (verotuskäytännöt, EU-kriteeristöt ja direktiivit jne.)

 • päästölaskennan hallinnan ja kehittämisen yhteistyössä yritysvastuupäällikön kanssa Telenor konsernille

 • energiahankinnan omistajuuden DNA:n omissa ja muilta vuokratuissa tiloissa sisältäen DNA Tower yhteistyön mm. energiahankinnassa (yhteistyössä hankinnan kanssa)

 • DNA:n energiatehokkuuslain mukaisen katselmuksen

Lisäksi tulet vastaamaan energiatuotantoyksiköiden ja – laitosten ympäristönsuojeluvaatimuksista osana asiantuntijarooliasi.

Toinen tärkeä osa työnkuvaasi on toimia ryhmän esihenkilönä.

TOIVOTTU OSAAMISESI:

Etsimme henkilöä, jolla on esimerkiksi energia-alan kokemuksen kautta hankittua ymmärrystä energian käytön hallinnasta ja kehittämisestä sekä kykyä lähteä rakentamaan ja toteuttamaan tätä uutta vastuualuetta DNA:lla. Koulutustaustasi saattaa olla esimerkiksi tuotantotalouden tai sähkötekniikan puolelta, mutta koulutusta tärkeämpänä pidämme sitä, mitä osaat tällä hetkellä. Olet myös henkilönä innokas oppimaan uutta ja toimeen tarttuva selvittämään asioita. Arvostamme energisyyttä, analyyttisyyttä, innovatiivisuutta ja pitkäjänteisyyttä.

Tehtävässä menestyäksesi sinun tulee kyetä kommunikoimaan sujuvasti suomeksi ja englanniksi niin kirjallisesti kuin suullisestikin. Voit jättää hakemuksesi suomeksi tai englanniksi.

Työtehtävä edellyttää matkustusvalmiutta Suomessa ja sekä hyväksyttyä turvallisuusselvitystä.

Kokeilemme tekniikka- ja IT-osastoillamme mallia, jossa työhönottopaikaksi voit valita minkä tahansa toimipisteeseemme. Kokeilun taustalla on työnantajalupauksemme olla inhimillinen ja omanlainen työpaikka kaikille DNA:laisille. DNA:n toimipisteet sijaitsevat Helsingin lisäksi Hämeenlinnassa, Jyväskylässä, Kuopiossa, Lahdessa, Oulussa, Pietarsaaressa, Porissa, Raumalla, Taivalkoskella, Tampereella ja Turussa.

MIKSI VALITA DNA:

DNA:n tavoitteena on olla erinomainen työpaikka, ja pyrimme jatkuvasti kehittämään käytäntöjämme työnantajana, jotta tämä toteutuisi. Arvostamme jokaista työntekijäämmesellaisena kuin hän on – omanlaisenaan. Välittämättä iästä tai sukupuolesta, riippumatta siitä miltä näytät, mistä tulet, ketä rakastat tai miten juuri sinä näet maailman. Omanlainen työyhteisö on rikkautemme.

Alla olevista linkeistä löydät lisätietoja asioista, jotka saattavat kiinnostaa sinua.

DNA LYHYESTI:

DNA on yksi Suomen johtavista tietoliikenneyhtiöistä. Haluamme tehdä asiakkaidemme arjesta mutkattomampaa. Tarjoamme yhteydet, palvelut ja laitteet koteihin sekä töihin ja pidämme näin huolta yhteiskunnan digitalisaatiosta. DNA:n asiakkaat ovat mobiilidatan käyttömäärissä jatkuvasti maailman kärkijoukossa. DNA:lla on noin 3,6 miljoonaa matkaviestin- ja kiinteän verkon liittymäasiakkuutta. Yhtiö on palkittu lukuisia kertoja erinomaisena työantajana ja perheystävällisenä työpaikkana. Vuonna 2021 liikevaihtomme oli 956 miljoonaa euroa ja yhtiössä työskentelee noin 1600 henkilöä ympäri Suomea. DNA on osa Telenoria, joka on Pohjoismaiden johtava tietoliikenneyhtiö.

Hakuaika

15.03.2023 - 02.04.2023

Työsuhdetyyppi

Kokoaikainen

Sijainti

Suomi

Täytä hakemus

Taloteknisen asiakaspalvelun ammattilainen
(Hae tätä työtä nopeasti ilman CV:tä!)
Sijainti: Helsinki
Hakuaika päättyy: 16.4.2023

 


Huom! DNA on osa norjalaista Telenor-konsernia, minkä vuoksi käytämme rekrytoinneissamme Telenorin hakuportaalia.

 


Mikäli sinua kiinnostaa DNA:n asiakaspalvelutehtävät, myymälätyöt tai etämyyntityöt, löydät niistä lisätietoa omilta sivuiltaan ylempänä olevasta valikosta.

Toimisto ei ole tärkeä.
Elämä on.

Olemme jo pitkään uskoneet siihen, että parhaat ideat syntyvät siellä, missä on tilaa ajatella. Tärkeintä ei ole missä teet, vaan mitä teet. Siksi suhtaudumme innolla tulevaisuuden työtapoihin, joilla yhteinen määränpää löytyy yhä useampia reittejä pitkin. 

Vaikka teemme töitä yhdessä, olemme silti yksilöitä. Yhdelle sopii aikaiset aamut, toiselle parhaat ideat tuo auringonlasku. Meillä saat tehdä töitä missä ja milloin haluat; puumajassa, kirjastossa, mökillä, toimistolla, lempipaikassa. Kun tavoitteet täyttyvät ja yhdessä päästään perille, voidaan matka kulkea myös vähemmän poljettuja polkuja pitkin. Lupia ei tarvitse esihenkilöiltä kysellä. 

Ei se helppoa ole, sääntöjen ja tapojen rikkominen. Mutta olemme harjoitelleet mutkatonta, luottamukseen ja omaan vastuuseen perustuvaa työskentelytapaa jo 10 vuotta. Sen olemme oppineet, että ketään ei saa jättää yksin. Tarvitaan kohtaamisia ja keskusteluja, erilaisuuden hyväksyntää. Kuka tietää mistä me vielä itsemme löydämme, kun uskallamme tehdä toisin.


 

DNA:n toimitusjohtaja: ”Perusteeton luottamuspula johtaa tarpeettomaan valvontaan”

Tapa tehdä töitä paikasta ja ajasta riippumatta on ollut yksi DNA:n menestystarinoista jo vuodesta 2012 lähtien. Työnteon vapaus on kehittynyt tuona aikana merkittävästi ja ehtinyt iskostua osaksi DNA:laista työkulttuuria.