Avoimet työpaikat

Me olemme yli 1600 DNA:laisen muodostama työyhteisö, joka koostuu ammattilaisista laidasta laitaan. Joukkoomme kuuluu muun muassa informaatio- ja viestintätekniikan, koodikielten ja ohjelmoinnin, markkinoinnin ja viestinnän, lakiasioiden ja regulaation, rahoituksen ja sijoittamisen, asiakaspalvelun ja myynnin sekä henkilöstöhallinnon ammattilaisia – ja tässä vain pieni osa tehtäviemme kirjosta.

Tehtävä: Enterprise WLAN -ympäristön asiantuntija

DNA Oyj
Tehtävän kuvaus

Tule meille työkaveriksi DNA:n tietoliikenteen ja tietoturvan ammattilaisten joukkoon. Lupaamme sinulle mielenkiintoisen roolin menestyvässä yrityksessä, joka arvostaa ammattitaitoasi ja panostaa kehittymiseesi.

Haemme Yritysdatapalveluihin Helsinkiin

kokenutta Enterprise WLAN -ympäristöt hyvin hallitsevaa teknistä asiantuntijaa

DNA:n Yritysdatapalvelut -osastolla tuotamme kattavia tietoliikenne- ja tietoturvapalveluita yritysasiakkaillemme. Meille on yrityksenä tärkeää, että erottaudumme ensiluokkaisella palvelulla ja haluamme sinut mukaan mahdollistamaan mieleenpainuvan asiakaskokemuksen. Haluamme, että DNA:lla työskentelee tyytyväinen ja motivoitunut henkilöstö – vain näin voimme tarjota strategiamme mukaisesti markkinoiden parasta palvelua.

Olet meille ihanteellinen hakija, kun olet jo kerryttänyt kokemusta työskentelemällä tietoliikenteen ja erityisesti langattomien lähiverkkoratkaisujen parissa muutaman vuoden ajan. Hallitset hyvin kontrolleripohjaiset ja pilvihallitut WLAN-palvelukokonaisuudet autentikointiratkaisuineen. Yleinen osaaminen 802.11 -standardeista ja IP-verkoista on myös tarpeen. Roolisi kokeneena asiantuntijana edellyttää myös teknisesti haastavien kokonaisuuksien koordinointitaitoja muiden asiantuntijoiden kanssa. Teknisen osaamisen lisäksi olet luonteva työskentelemään englannin kielellä. Odotamme sinulla olevan jo hallussasi soveltuvia tietoliikennesertifikaatteja ja aiempi kokemuksesi asiakasrajapinnassa luetaan eduksesi.

Teemme DNA:lla töitä mutkattomasti. Meillä saat tilaa tehdä töitä omalla tyylilläsi ja kannustamme sinua tekemään päätöksiä. Panostamme vahvasti osaamisesi jatkokehittämiseen esimerkiksi koulutusten, sertifiointien sekä myös haastavuudellaan palkitsevien työtehtävien kautta. Meillä saat työskennellä laajasti eri teknologioiden parissa sekä itsenäisesti että ryhmässä. Ammattilaistemme keskuudessa vallitsee vahva, innostunut tekemisen meininki. Tarjoamme sinulle työpisteen hyvien liikenneyhteyksien varrelta Helsingin Käpylän DNA-talosta, jonka tarjoama nykyaikainen työympäristö on viihtyisä ja monimuotoinen.

Tutustu etuihimme ja kulttuuriimme: https://corporate.dna.fi/tyonantajana/mutkaton-tyotapa-ja-etatyo

Kuulostiko siltä, että tässä voisi hyvinkin olla sinun tuleva työpaikka? Soita tai laita postia Saku Määtälle puh. 0440447128 – arkisin kello 10 - 15 tai saku.maatta@dna.fi

Ilmianna kiinnostuksesi tai vinkkaa kaverille 30.9.2020 mennessä!

Tehtävä edellyttää hyväksyttyä turvallisuusselvitystä.

Hakuaika

10.09.2020 - 30.09.2020

Työsuhdetyyppi

Vakinainen työsuhde

Sijainti

Helsinki, Suomi

Täytä hakemus

Huom! Mikäli sinua kiinnostaa DNA:n asiakaspalvelutehtävät tai myyntitehtävät, löydät niistä lisätietoa omilta sivuiltaan ylempänä olevasta valikosta.

10 syytä hakea DNA:lle

DNA valittiin Suomen parhaaksi työpaikaksi vuonna 2019 Great Place To Work -instituutin tutkimuksessa suurten yritysten sarjassa. Mutta mikä tekee DNA:sta niin hyvän työpaikan?