Kun mieli on vapaa, työ on mielekästä.

Meille ei ole tärkeää missä tai milloin teet työsi, kunhan pääsemme yhdessä perille.

Tehtävä: Head of Network Premises

DNA Oyj
Tehtävän kuvaus

Etsimme DNA:n tekniikan laitetilat-osastolle uutta vetäjää.

DNA on saanut useita tunnustuksia erinomaisena työnantajana. Uskomme aidosti, että myös sinä viihdyt meillä. Alempaa löydät syitä sille, miksi sinun kannattaa valita juuri meidät seuraavaksi etapiksi urallasi!

TYÖSUHTEEN TIEDOT:

 • Työtehtävä: Head of Network Premises

 • Aloitus: Sopimuksen mukaan

 • Työsuhde: Vakituinen työsuhde

 • Sijainti: Helsinki, Tampere & vapaa etätyö Suomessa

 • Haku päättyy: 24.8.2022

 • Lisätietojen antaja: Mikko Kannisto, puh. +358445902527, mikko.kannisto#64dna.fi

TULEVA TIIMISI:

Liityntäverkot ja laitetilat vastaa DNA:n laitetilojen, kuitu- ja kaapeliverkkojen, yritysdatapalveluiden (Internet, MPLS, SDX, LAN ja WLAN) ja laajakaistapalveluiden teknologia-arkkitehtuurista, suunnittelusta, rakentamisesta, asentamisesta ja ylläpidosta. Meille on tärkeää, että erottaudumme ensiluokkaisella palvelulla ja haluamme sinut mukaan mahdollistamaan mieleenpainuvan asiakaskokemuksen. Haluamme, että DNA:lla työskentelee tyytyväinen ja motivoitunut henkilöstö – vain näin voimme tarjota strategiamme mukaisesti markkinoiden parasta palvelua.

Tuleva työyhteisösi luottaa sinuun, aina. DNA:lla valtuutetaan yksilöitä ratkaisemaan ongelmia, tekemään päätöksiä sekä annetaan tilaa ja resursseja asioiden eteenpäin viemiseen. Keskitymme tuomaan arvoa asiakkaillemme ja jaamme uudet opit keskenämme. Meillä työympäristö on tehty niin, että ideointi ja ajatusten keskinäinen pallottelu olisi mahdollisimman helppoa. Erilaiset ajattelu- ja toimintatavat tiimien sisällä ovat vahvuus, ja joukkoomme olet tervetullut juuri sellaisena kuin olet!

DNA:lla saat päättää itse missä työsi teet, oli se sitten toimisto, koti tai vaikkapa kahvila. Tarjoamme uudelle työkaverillemme modernit ja viihtyisät puitteet, ja mikä tärkeintä ympärilläsi työskentelee innostuneita ja asiantuntevia kollegoita. Tule meille kehittämään tulevaisuuden ratkaisuja!

TÄRKEIN TYÖNKUVASI:
Tulet työskentelemään osana Liityntäverkot ja laitetilat -yksikön ohjausryhmää. Johdat laitetilat-osastoa, jonka vastuulla on DNA:n suurten tuotantotilojen suunnittelu, ylläpito, viankorvaus ja rakennuttaminen. Johtamasi osasto vastaa myös tiloihin liittyvistä sopimuksista ja ostoreskontrasta.

Tärkeimmät vastuualueesi ovat:

 • Asiantuntijoiden, kiinteistöpäälliköiden ja sopimushallinnan ryhmäpäällikön esihenkilönä toimiminen

 • Vastuualueesi budjetointi ja kulujen seuranta

 • Tilojen teknisten laatutavoitteiden asettaminen ja seuranta

 • Osaston tavoiteasettelu ja seurantavastuu

 • Vastuualueesi sopimuskumppanuuksista vastaaminen ja tähän liittyvät sopimusneuvottelut

TOIVOTTU OSAAMISESI:

Etsimme laitetilat-osastolle vetäjää, joka pystyy kokonaisvaltaisesti johtamaan ja kehittämään osaston toimintaa. Saat työllesi ammattitaitoisten asiantuntijoidemme tuen, mutta odotamme sinun pystyvän ja haluavan ottaa vastuullesi tuotantotilojen koko elinkaaren sekä osastosi johtamisen. Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa teknistä osaamista, vastuullista työotetta sekä kokemusta investointi- ja kuluraporttien seuraamisesta ja niiden pohjalta reagoinnista. Koulutukseltasi olet esimerkiksi tekniikan insinööri/diplomi-insinööri tai olet hankkinut vastaavat tiedot ja taidot pitkän työkokemuksen kautta. Englanti ja suomi ovat sinulle luontevia työkieliä, niin kirjoitettuna kuin puhuttunakin.

Tehtävässä menestymisen kannalta on tärkeää, että pystyt reagoimaan nopeasti ja itsenäisesti muuttuviin tilanteisiin ja osaat kehittää sekä omaa että osaston toimintaa näiden muutosten perusteella. Olet tottunut toimimaan esihenkilönä ja osaat myös ohjata ja kohdentaa organisaation asiantuntijaresursseja muuttuvien tilanteiden mukaan.

MIKSI VALITA DNA:

DNA:n tavoitteena on olla erinomainen työpaikka, ja pyrimme jatkuvasti kehittämään käytäntöjämme työnantajana, jotta tämä toteutuisi. Haluamme arvostaa jokaista työntekijääsellaisena kuin he ovat – omanlaisinaan. Välittämättä iästä tai sukupuolesta, riippumatta siitä miltä näytät, mistä tulet, ketä rakastat tai miten juuri sinä näet maailman. Omanlainen työyhteisö on rikkautemme.

Alla olevista linkeistä löydät lisätietoja asioista, jotka saattavat kiinnostaa sinua.

DNA LYHYESTI:

DNA on yksi Suomen johtavista tietoliikenneyhtiöistä. Haluamme tehdä asiakkaidemme arjesta mutkattomampaa. Tarjoamme yhteydet, palvelut ja laitteet koteihin sekä töihin ja pidämme näin huolta yhteiskunnan digitalisaatiosta. DNA:n asiakkaat ovat mobiilidatan käyttömäärissä jatkuvasti maailman kärkijoukossa. DNA:lla on noin 3,6 miljoonaa matkaviestin- ja kiinteän verkon liittymäasiakkuutta. Yhtiö on palkittu lukuisia kertoja erinomaisena työantajana ja perheystävällisenä työpaikkana. Vuonna 2021 liikevaihtomme oli 956 miljoonaa euroa ja yhtiössä työskentelee noin 1600 henkilöä ympäri Suomea. DNA on osa Telenoria, joka on Pohjoismaiden johtava tietoliikenneyhtiö.

Hakuaika

02.08.2022 - 24.08.2022

Työsuhdetyyppi

Kokoaikainen

Sijainti

Helsinki

Täytä hakemus


Mikäli sinua kiinnostaa DNA:n asiakaspalvelutehtävät, myymälätyöt tai myyntineuvottelijan työt, löydät niistä lisätietoa omilta sivuiltaan ylempänä olevasta valikosta.


 

Toimisto ei ole tärkeä.
Elämä on.

Olemme jo pitkään uskoneet siihen, että parhaat ideat syntyvät siellä, missä on tilaa ajatella. Tärkeintä ei ole missä teet, vaan mitä teet. Siksi suhtaudumme innolla tulevaisuuden työtapoihin, joilla yhteinen määränpää löytyy yhä useampia reittejä pitkin. 

Vaikka teemme töitä yhdessä, olemme silti yksilöitä. Yhdelle sopii aikaiset aamut, toiselle parhaat ideat tuo auringonlasku. Meillä saat tehdä töitä missä ja milloin haluat; puumajassa, kirjastossa, mökillä, toimistolla, lempipaikassa. Kun tavoitteet täyttyvät ja yhdessä päästään perille, voidaan matka kulkea myös vähemmän poljettuja polkuja pitkin. Lupia ei tarvitse esihenkilöiltä kysellä. 

Ei se helppoa ole, sääntöjen ja tapojen rikkominen. Mutta olemme harjoitelleet mutkatonta, luottamukseen ja omaan vastuuseen perustuvaa työskentelytapaa jo 10 vuotta. Sen olemme oppineet, että ketään ei saa jättää yksin. Tarvitaan kohtaamisia ja keskusteluja, erilaisuuden hyväksyntää. Kuka tietää mistä me vielä itsemme löydämme, kun uskallamme tehdä toisin.

DNA:n toimitusjohtaja: ”Perusteeton luottamuspula johtaa tarpeettomaan valvontaan”

DNA:n luottamukseen pohjaava työtapa täyttää 10 vuotta ja on vapaampi kuin koskaan.

Omanlainen ja yhdenvertainen DNA

Monimuotoisuus on rikkaus ja työyhteisömme voimavara – nyt ja tulevaisuudessa.

DNA sai Pron tasa-arvopalkinnon työstään perheystävällisyyden eteen

"Kun henkilöstö voi hyvin, niin yrityskin menestyy."

Seuraa meitä LinkedInissä

DNA:n LinkedInissä jaetaan yrityksen tuoreimmat kuulumiset, mutkattomat tempaukset ja rohkeat avaukset.

10 syytä hakea DNA:lle

Mikä tekee DNA:sta niin hyvän työpaikan?