Avoimet työpaikat

Me olemme yli 1600 DNA:laisen muodostama työyhteisö, joka koostuu ammattilaisista laidasta laitaan. Joukkoomme kuuluu muun muassa informaatio- ja viestintätekniikan, koodikielten ja ohjelmoinnin, markkinoinnin ja viestinnän, lakiasioiden ja regulaation, rahoituksen ja sijoittamisen, asiakaspalvelun ja myynnin sekä henkilöstöhallinnon ammattilaisia – ja tässä vain pieni osa tehtäviemme kirjosta.

Tehtävä: ICT- asentaja, kesätyö

DNA Oyj
Tehtävän kuvaus

Hei sinä, tule työkaveriksi tiimiimme!

Haemme DNA:n tekniikan viihde -ja laajakaistayksikön kaapeli-TV osastolle ICT-asentajia kesätöihin. Viihde- ja laajakaistapalvelut huolehtivat, että asiakkaidemme tv-kanavat näkyvät terävästi, laajakaista laulaa ja viihdepalvelut pelittävät.

Tulevan työkaverimme työtehtäviin kuuluu DNA:n tietoliikenneverkon huolto-, asennus ja ylläpitotyöt, sekä asiakashuoltokäynnit

Odotamme sinulta taitoa jatkuvaan oppimiseen. Tehtäväsi kehittyvät jatkuvasti, joten on ensisijaisen tärkeää, että osaat kehittää itseäsi päivittäin. Tehtävään haetaan tietoliikenneasentajan tai muun soveltuvan alan opiskelijaa, jolla on tietotekniset valmiudet ja kyky itsenäiseen ohjeiden mukaiseen työskentelyyn. Työskentelyotteesi on aktiivinen ja sinulla on positiivinen palveluasenne. Erityisesti arvostamme aikaisempaa työkokemusta antenni- tai kaapelitelevisiotekniikan parissa.

Tehtävä edellyttää ajokorttia ja turvallisuusselvitystä.

Viihdyt tiimissämme, jos olet innokas ratkaisemaan tietoliikenne haasteita. Tuemme työkavereidemme kehittymistä työtehtäviensä mukana, sillä koemme sen olevan ensiarvoisen tärkeää. Tuleva tiimisi on pitkän linjan ammattilaisista koostuva ryhmä. Tiimimme pääasiallinen tehtävä on huolehtia DNA:n verkon toimintakyvystä.

Tuleva työyhteisösi luottaa sinuun. DNA:lla valtuutetaan yksilöitä ratkaisemaan ongelmia, tekemään päätöksiä sekä annetaan tilaa ja resursseja asioiden eteenpäin viemiseen. Keskitymme tuomaan arvoa asiakkaillemme ja jaamme uudet opit keskenämme. Meillä jopa työympäristö on tehty niin, että ideointi ja ajatusten keskinäinen pallottelu olisi mahdollisimman helppoa. Johtajat ja esimiehet eivät istu omissa kerroksissaan, vaan yhdessä muun henkilökunnan kanssa – näin ideoita on helppo viedä yhdessä eteenpäin.

Tuleva työpisteesi sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella joko Turussa (Raisio) tai Kuopiossa ja työvuorot sijoittuvat klo 8-16 välille.

Olisitko sinä seuraava työkaverimme? Esittele itsesi tai vinkkaa kaverille 29.2.2020 mennessä.

Terveisin, Marko tiimeineen!

Lisätietoja tehtävästä antaa Marko Tarkiainen, marko.tarkiainen@dna.fi,  puh 044 044 1099

Hakuaika

23.01.2020 - 29.02.2020

Työsuhdetyyppi

Kesätyö

Sijainti

Kuopio, Suomi Raisio, Suomi

Täytä hakemus

Huom! Mikäli sinua kiinnostaa DNA:n kesätyömahdollisuudet, asiakaspalvelutehtävät tai myyntitehtävät, löydät niistä lisätietoa omilta sivuiltaan ylempänä olevasta valikosta.

10 syytä hakea DNA:lle

DNA valittiin Suomen parhaaksi työpaikaksi vuonna 2019 Great Place To Work -instituutin tutkimuksessa suurten yritysten sarjassa. Mutta mikä tekee DNA:sta niin hyvän työpaikan?