Avoimet työpaikat

Me olemme yli 1600 DNA:laisen muodostama työyhteisö, joka koostuu ammattilaisista laidasta laitaan. Joukkoomme kuuluu muun muassa informaatio- ja viestintätekniikan, koodikielten ja ohjelmoinnin, markkinoinnin ja viestinnän, lakiasioiden ja regulaation, rahoituksen ja sijoittamisen, asiakaspalvelun ja myynnin sekä henkilöstöhallinnon ammattilaisia – ja tässä vain pieni osa tehtäviemme kirjosta.

Tehtävä: Incident Manager, verkonhallintapalvelut

DNA Oyj
Haemme DNA:n verkonhallintapalvelut yksikköön Incident Manageria 
Haluatko mukaan ammattilaisten ryhmään menestyvässä yrityksessä, joka arvostaa ammattitaitoasi ja panostaa jatkuvaan osaamisesi kehittämiseen? Haluatko olla mukana kehittämässä prosesseja ja luoda uusia tapoja toimia? Vahvistamme organisaatiotamme ja nyt sinulla on mahtava tilaisuus päästä osaksi DNA:n huippu porukkaa! 
Tehtävän kuvaus
Etsimme työkaveriksemme uuteen tehtävään Incident Manageria tekniikan verkonhallintapalvelut osastolle, joka vastaa DNA:n tuotannon 24/7-toiminnon merkittävien häiriönhallinnan prosessien kehittämisestä. 

Tehtävässä edustat Incident managerina tuotekehityshankkeissa ja asiakas-toimitusprojekteissa sekä teet töitä yhdessä sertifioitujen tietoliikenne- ja tietoturva-asiointuntijoidemme kanssa. Vastaat prosessien toimivuudesta ja niiden läpimenosta, varmistaen häiriöistä nopean palautumisen ja ennen kaikkea ensiluokkaisen palvelukokemuksen asiakkaillemme. 

Etsimällämme henkilöllä on soveltuva tekninen koulutus ja odotamme: 
  • Vähintään viiden vuoden kokemusta ICT-alalta 
  • Ymmärrystä ITIL-viitekehyksestä 
  • Ymmärrystä palveluhallintamallista 
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen suullista sekä kirjallista taitoa  
  • Ymmärrystä häiriöiden vaikutuksesta eri liiketoiminnoille 

Viihdyt tehtävässä, jos 

sinulla on kykyä hallita laajoja ja kompleksisia kokonaisuuksia sekä taitoa tunnistaa kaikkein oleellisimmat asiat. Uskallat haastaa olemassa olevat ajatusmallit, mutta tuot ehdotuksesi esiin rakentavasti. Osaat toimia luontevasti moninaisten sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa ja tehtävässä sinulta odotetaan hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Nautit itsesi kehittämisestä ja osaat kertoa suunnitelmistasi, ja tavoista, joilla aiot ne toteuttaa. 
Tehtävä edellyttää hyväksyttyä lausuntoa turvallisuusselvityksestä. 

Tarjoamme haastavan ja palkitsevan työn, modernit työtilat, uudenaikaiset työvälineet ja -tavat sekä huikeat työkaverit läpi organisaation. Me DNA:lla panostamme vahvasti henkilöstöön ja haluamme olla aidosti erinomainen työpaikka jokaiselle DNAlaiselle. Tunnustuksena tästä olemme saaneet mm. Suomen parhaat työpaikat -listasijoituksen 1. suurten yhtiöiden sarjassa sekä Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -tunnuksen. Tässä tehtävässä voit työskennellä mutkattomasti siellä missä haluat. Ja kun haluat tulla toimistolle, löydät työpisteesi moderneista toimitiloistamme Helsingin Käpylästä. Tutustu etuihimme ja kulttuuriimme tarkemmin: https://www.dna.fi/tyosuhde-edut 
 
Mikäli haluat jutella tehtävän sisällöstä tarkemmin, lisätietoja tehtävästä antaa: Omid Rokhsatzadeh puh. +358 44 044 2779 ja Simo Isto +358 44 044 6040. Parhaiten tavoitettavissa arkisin klo 8-15 tai s-postitse omid.rokhsatzadeh(at)dna.fi & simo.isto(at)dna.fi  

Olisitko sinä tuleva työkaverimme? Ilmianna kiinnostuksesi tai vinkkaa kaverille 18.4.2021 mennessä! 
Hakuaika

31.03.2021 - 18.04.2021

Työsuhdetyyppi

Vakinainen työsuhde

Sijainti

Avoin, Suomi Helsinki, Suomi

Täytä hakemus

Huom! Mikäli sinua kiinnostaa DNA:n asiakaspalvelutehtävät tai myyntitehtävät, löydät niistä lisätietoa omilta sivuiltaan ylempänä olevasta valikosta.

10 syytä hakea DNA:lle

DNA valittiin Suomen parhaaksi työpaikaksi vuonna 2019 Great Place To Work -instituutin tutkimuksessa suurten yritysten sarjassa. Mutta mikä tekee DNA:sta niin hyvän työpaikan?

 

DNA sai Pron tasa-arvopalkinnon työstään perheystävällisyyden eteen

"Kun henkilöstö voi hyvin, niin yrityskin menestyy."

Olisiko DNA unelmiesi työpaikka?

30 sekunnin pikatestillä selvität asian helposti!

Seuraa meitä LinkedInissä

DNA:n LinkedInissä jaetaan yrityksen tuoreimmat kuulumiset, mutkattomat tempaukset ja rohkeat avaukset.