Avoimet työpaikat

Me olemme yli 1600 DNA:laisen muodostama työyhteisö, joka koostuu ammattilaisista laidasta laitaan. Joukkoomme kuuluu muun muassa informaatio- ja viestintätekniikan, koodikielten ja ohjelmoinnin, markkinoinnin ja viestinnän, lakiasioiden ja regulaation, rahoituksen ja sijoittamisen, asiakaspalvelun ja myynnin sekä henkilöstöhallinnon ammattilaisia – ja tässä vain pieni osa tehtäviemme kirjosta.

Tehtävä: Integraatioarkkitehti, Tietohallinto ja IT/Integraatiot, DevOps ja IT-tuotanto

DNA Oyj
Tehtävän kuvaus

Haemme integraatioarkkitehtiä DNA:n Tietohallinto ja IT -yksikköön Integraatiot, DevOps ja IT-tuotanto --osastolle Helsinkiin

Etsimme joukkoomme can do -asenteen omaavaa aikaansaavaa ratkaisuarkkitehtia toteuttamaan edistyksellistä integraatioarkkitehtuuria. Pääasiallinen tehtäväsi on IT-integraatioiden kehitys, toteutus ja hallinnointi sekä DevOps -toiminnan ohjaus ja kehitys. Toimit tiiviissä yhteistyössä DNA:n sisäisten sidosryhmien kanssa ja ohjaat ulkoisten kumppaneiden työtä ja tarvittaessa toimit myös integraatioarkkitehtina yritysmyynnin tukena suoraan asiakasrajapinnassa.

Arvostamme osaamista ratkaisutason arkkitehtuurisuunnittelusta, konseptoinnista, vaatimusten analyysistä ja toteutuksesta. Olet kuin kotonasi monimutkaisten järjestelmäkokonaisuuksien parissa ja ymmärrät niiden sisäisiä riippuvuuksia ja rajapintoja liiketoiminnan arvoketjuihin. Osaat tulkita liiketoimintavaatimuksia ja laatia niistä tekniset määrittelyt. Osaat kääntää vaikeat teknologiaratkaisut ymmärrettäväksi ja hahmotat arkkitehtuurisesti isojakin integraatiokokonaisuuksia.

Haemme henkilöä, joka on valmis kantamaan vastuuta laajoissa integraatiototeutuksissa ja joka pystyy toimimaan erilaisten toteutusten teknisenä vetäjänä. Tarvittaessa käärit hihat ja otat itsekin osaa integraatiototeutusten koodaukseen. Kehitystyössä käytämme ketteriä menetelmiä yhteistyössä kumppaneiden kanssa, joten eduksesi on kokemus sekä suomalaisten että kansainvälisten kumppanien työn ohjaamisesta.

Tehtävässä menestyäksesi edellytämme,

  • usean vuoden kokemusta hands on -kumppaniohjauksesta
  • kokemusta m2m Integraatioiden toteuttamisesta, arkkitehtuurista, ja hallinnoinnista
  • teknologiaosaamista mm. Rest, Web Service, JMS, ODBC, SFTP, OAuth 2, Jet-ty/Tomcat, Apache/Nginx
  • kokemusta Java-arkkitehtinä sekä Java-ohjelmoinnista

Lisäksi katsomme eduksi osaamisen DevOps-kehitys ja DevOps-työvälineiden hallinnoinnista sekä tietokantaosaamisen, Oracle tai MySQL tai MSSQL. Kokemus jostakin API Management -työkalusta on myös eduksi.

Toimit taitavasti haastavissa tilanteissa ja vahvalla teknologisella osaamisellasi kykenet haastamaan ja sparraamaan myös oman ydinosaamisesi ulkopuolisia teknisiä toteutuksia. Tietoteknisen korkeakoulutaustan lisäksi arvostamme kokemusta esim. teleoperaattori- tai pankkiympäristössä toteutetuista projekteista. Luonnollisesti tarpeen on myös hyvä suullinen ja kirjallinen suomen - ja englannin kielen taito.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä näyttämään osaamisesi ja päästä mukaan tekemään leading edge -ratkaisuja innostuneessa, huumorintajuisessa ja mutkattomassa joukossamme. Operatiivisen tekemisen lisäksi janoamme jatkuvasti uutta oppia. Samaa odotamme sinulta, kykyä ja uteliaisuutta etsiä, omaksua ja kehittää uutta.

Me DNA:lla panostamme vahvasti henkilöstöön ja haluamme olla aidosti erinomainen työpaikka jokaiselle DNA: laiselle. Tunnustuksena tästä olemme saaneet Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -tunnuksen sekä DNA valittiin Suomen parhaaksi työpaikaksi Great Place To Work -instituutin tutkimuksessa suurten yritysten sarjassa. Kannustavassa työympäristössä riittää sekä mielekästä tekemistä että positiivista meininkiä. Tutustu etuihimme ja kulttuuriimme: https://corporate.dna.fi/kulttuuri#dnan_kulttuuri

Lisätietoja tehtävästä antaa osastopäällikkö Ilari Numminen, puh 044 0442101, ilari.numminen@dna.fi  

Olisitko sinä uusi työkaverimme? Ilmianna kiinnostuksesi tai vinkkaa kaverille 24.02.2020 mennessä! Hakemuksen voit täyttää "täytä hakemus" -linkin kautta.

Hakuaika

12.02.2020 - 01.03.2020

Työsuhdetyyppi

Vakinainen työsuhde

Sijainti

Helsinki, Suomi

Täytä hakemus

Huom! Mikäli sinua kiinnostaa DNA:n kesätyömahdollisuudet, asiakaspalvelutehtävät tai myyntitehtävät, löydät niistä lisätietoa omilta sivuiltaan ylempänä olevasta valikosta.

10 syytä hakea DNA:lle

DNA valittiin Suomen parhaaksi työpaikaksi vuonna 2019 Great Place To Work -instituutin tutkimuksessa suurten yritysten sarjassa. Mutta mikä tekee DNA:sta niin hyvän työpaikan?