Kun mieli on vapaa, työ on mielekästä.

Meille ei ole tärkeää missä tai milloin teet työsi, kunhan pääsemme yhdessä perille.

Tehtävä: Järjestelmäasiantuntija

DNA Oyj
Tehtävän kuvaus

Haemme DNA:n Runko- ja IP-verkot yksikön OCS-Alustat ja Palvelut ryhmään järjestelmäasiantuntijaa

DNA on saanut useita tunnustuksia erinomaisena työnantajana. Uskomme aidosti, että myös sinä viihdyt meillä. Alempaa löydät syitä sille, miksi sinun kannattaa valita juuri meidät seuraavaksi etapiksi urallasi!

TYÖSUHTEEN TIEDOT:

 • Työtehtävä: Järjestelmäasiantuntija

 • Aloitus: Mahdollisimman pian

 • Työsuhde: Vakituinen työsuhde

 • Sijainti: Helsinki & vapaa etätyö Suomessa

 • Haku päättyy: 31.1.2022

 • Lisätietojen antaja: Esihenkilö Vesa Olkkonen, vesa.olkkonen(at)dna.fi, p. 044220 3232

TULEVA TIIMISI:

DNA:n OCS-Alustat ja Palvelut tiimissä tuotamme mobiiliverkon Prepaid ja Postpaid palveluita kuluttaja- ja yritysasiakkaillemme. Olemme kehityksen kärjessä mobiiliteknologioiden osalta ja rakennamme muiden tekniikan tiimien kanssa tulevaisuuden verkkoja sekä palveluita, samalla ylläpitäen ja kehittäen nykyisiä. Teemme ja ohjaamme myös ohjelmistojen pienkehitystä osana palvelujärjestelmien kehittämistä. Tiimissämme toimii kuusi rautaista osaajaa, jotka kehittävät ja ylläpitävät vastuullamme olevia järjestelmiä. Työskentelemme ketterästi osana DNA:n eri kehitysjunia.

Meille on tärkeää, että erottaudumme ensiluokkaisilla palveluilla ja erityisesti palvelunlaadulla. Haluamme sinut mukaan mahdollistamaan mieleenpainuvan asiakaskokemuksen. Haluamme, että DNA:lla työskentelee tyytyväinen ja motivoitunut henkilöstö – vain näin voimme tarjota strategiamme mukaisesti markkinoiden parasta palvelua.

TÄRKEIN TYÖNKUVASI:

Järjestelmäasiantuntijana työskentelet osana Runko- ja IP-verkkojen Tuote- ja Palvelualustat -osastoa. Pääasiallinen tehtäväsi on DNA:n Online Charging System (OCS) –järjestelmien ylläpito, viankorjaus ja pienkehitys. Tehtävässäsi vastaat osaltasi verkon palveluiden laadusta, osallistut asiantuntijaroolissa kehitysprojekteihin ja kehitysjuniin sekä toimit tiiviissä yhteistyössä muiden tekniikan osastojen ja tiimien kanssa.

TOIVOTTU OSAAMISESI:

 • sinulla on tehtävään soveltuva koulutus/työkokemus tai olet juuri lopettelemassa opintoja

 • sinulla on vahva osaaminen Linux-pohjaisten palvelimien ylläpidosta

 • IP-verkot ja niiden konfigurointi on sinulle tuttua puuhaa palvelimien puolelta

Seuraava osaamisalueet lasketaan myös eduksi:

 • virtualisointitekniikat (VMWare)

 • mobiiliverkkojen perustiedot tai aiempi työskentely erityisesti core-verkkojen puolella

 • ohjelmistokehitysosaaminen ja skriptaaminen (esim. Python, Perl, Shell script, PHP…)

 • relaatiotietokantojen osaaminen (SQL)

 • perustiedot container-alustoista (K8s/Dockers)

 • kokemusta testiautomaatiosta (esim. Jenkins, RobotFramwork)

Etsimme henkilöä, jolla on soveltuva tekninen koulutus tai sitä vastaavat taidot työkokemuksen kautta. Otat rohkeasti yhteyttä uusiin ihmisiin ja sinulle on luontevaa työskennellä asiantuntijaroolissa. Olet työskentelyotteeltasi oma-aloitteinen ja huolellinen. Aikaisempaa kokemusta tärkeämpää on asenteesi sekä taidot oppia uutta. Arvostamme ennen kaikkea Let’s do it -asennetta.

Voit jättää hakemuksesi suomeksi tai englanniksi.

MIKSI VALITA DNA:

DNA:n tavoitteena on olla erinomainen työpaikka, ja pyrimme jatkuvasti kehittämään käytäntöjämme työnantajana, jotta tämä toteutuisi. Alla olevista linkeistä löydät lisätietoja asioista, jotka saattavat kiinnostaa sinua.

DNA LYHYESTI:

DNA on yksi Suomen johtavista tietoliikenneyhtiöistä. Haluamme tehdä asiakkaidemme arjesta mutkattomampaa. Tarjoamme yhteydet, palvelut ja laitteet koteihin sekä töihin ja pidämme näin huolta yhteiskunnan digitalisaatiosta. DNA:n asiakkaat ovat mobiilidatan käyttömäärissä jatkuvasti maailman kärkijoukossa. DNA:lla on noin 3,6 miljoonaa matkaviestin- ja kiinteän verkon liittymäasiakkuutta. Yhtiö on palkittu lukuisia kertoja erinomaisena työantajana ja perheystävällisenä työpaikkana. Vuonna 2020 liikevaihtomme oli 934 miljoonaa euroa ja yhtiössä työskentelee noin 1600 henkilöä ympäri Suomea. DNA on osa Telenoria, joka on Pohjoismaiden johtava tietoliikenneyhtiö.

Hakuaika

03.01.2022 - 31.01.2022

Työsuhdetyyppi

Kokoaikainen

Sijainti

Helsinki

Täytä hakemus


Mikäli sinua kiinnostaa DNA:n asiakaspalvelutehtävät, myymälätyöt tai myyntineuvottelijan työt, löydät niistä lisätietoa omilta sivuiltaan ylempänä olevasta valikosta.


 

Toimisto ei ole tärkeä.
Elämä on.

Olemme jo pitkään uskoneet siihen, että parhaat ideat syntyvät siellä, missä on tilaa ajatella. Tärkeintä ei ole missä teet, vaan mitä teet. Siksi suhtaudumme innolla tulevaisuuden työtapoihin, joilla yhteinen määränpää löytyy yhä useampia reittejä pitkin. 

Vaikka teemme töitä yhdessä, olemme silti yksilöitä. Yhdelle sopii aikaiset aamut, toiselle parhaat ideat tuo auringonlasku. Meillä saat tehdä töitä missä ja milloin haluat; puumajassa, kirjastossa, mökillä, toimistolla, lempipaikassa. Kun tavoitteet täyttyvät ja yhdessä päästään perille, voidaan matka kulkea myös vähemmän poljettuja polkuja pitkin. Lupia ei tarvitse esihenkilöiltä kysellä. 

Ei se helppoa ole, sääntöjen ja tapojen rikkominen. Mutta olemme harjoitelleet mutkatonta, luottamukseen ja omaan vastuuseen perustuvaa työskentelytapaa jo 10 vuotta. Sen olemme oppineet, että ketään ei saa jättää yksin. Tarvitaan kohtaamisia ja keskusteluja, erilaisuuden hyväksyntää. Kuka tietää mistä me vielä itsemme löydämme, kun uskallamme tehdä toisin.

DNA:n toimitusjohtaja: ”Perusteeton luottamuspula johtaa tarpeettomaan valvontaan”

DNA:n luottamukseen pohjaava työtapa täyttää 10 vuotta ja on vapaampi kuin koskaan.

Omanlainen ja yhdenvertainen DNA

Monimuotoisuus on rikkaus ja työyhteisömme voimavara – nyt ja tulevaisuudessa.

DNA sai Pron tasa-arvopalkinnon työstään perheystävällisyyden eteen

"Kun henkilöstö voi hyvin, niin yrityskin menestyy."

Seuraa meitä LinkedInissä

DNA:n LinkedInissä jaetaan yrityksen tuoreimmat kuulumiset, mutkattomat tempaukset ja rohkeat avaukset.

10 syytä hakea DNA:lle

Mikä tekee DNA:sta niin hyvän työpaikan?