Avoimet työpaikat

Me olemme yli 1600 DNA:laisen muodostama työyhteisö, joka koostuu ammattilaisista laidasta laitaan. Joukkoomme kuuluu muun muassa informaatio- ja viestintätekniikan, koodikielten ja ohjelmoinnin, markkinoinnin ja viestinnän, lakiasioiden ja regulaation, rahoituksen ja sijoittamisen, asiakaspalvelun ja myynnin sekä henkilöstöhallinnon ammattilaisia – ja tässä vain pieni osa tehtäviemme kirjosta.

Tehtävä: Järjestelmäasiantuntija DNA:n tekniikan yksikköön

DNA Oyj
Tehtävän kuvaus

Vahvistamme organisaatiotamme ja nyt sinulla on mahtava tilaisuus päästä osaksi DNA:n tekniikan yksikköä.

Etsimme työkaveriksemme järjestelmäasiantuntijaa (Kuopio, Pori, Rauma, Helsinki, Oulu).

Pääasiallisia tehtäviäsi ovat provisiointijärjestelmien operointi sekä provisiointilogiikan kehitys, suunnittelu, testaus ja toteutus. Toimit tiiviissä yhteistyössä liiketoimintojen tukijärjestelmien asiantuntijoiden, verkon ja tekniikan asiantuntijaryhmien sekä järjestelmätoimittajien kanssa.

Hakijoilta odotamme kokonaisuuden ymmärtämistä loppuasiakasrajapinnasta sekä hyvää tietoteknistä osaamista. Sopeudut jatkuvasti muuttuvaan toimintaympäristöön ja olet kiinnostunut oppimaan uutta ja seuraamaan tekniikan jatkuvaa kehitystä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon sekä erinomaisia yhteistyötaitoja ja keskustelevaa asennetta niin sisäisten sidosryhmien kuin järjestelmätoimittajien kanssa. Jos olet opinnoissasi jo loppusuoralla tai vastavalmistunut tämä on hieno mahdollisuus päästä toteuttamaan jo opittua työelämässä, työkokemus eri verkkoteknologioiden ja provisiointi/ aktivointijärjestelmien osalta katsotaan eduksi. Teknisen osaamisen lisäksi englanti on luonteva työkielesi niin kirjoitettuna kuin puhuttunakin.

Me DNA:lla panostamme vahvasti henkilöstöön ja haluamme olla aidosti erinomainen työpaikka jokaiselle DNA:laiselle. Tunnustuksena tästä olemme saaneet vuonna 2019 mm. Suomen parhaat työpaikat -listasijoituksen 1. suurten yhtiöiden sarjassa sekä Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -tunnuksen. Tässä tehtävässä voit työskennellä mutkattomasti siellä missä haluat. Ja kun haluat tulla toimistolle, löydät työpisteesi moderneista toimitiloistamme.

Tutustu etuihimme ja kulttuuriimme: https://corporate.dna.fi/kulttuuri#dnan_kulttuuri

Tehtävä edellyttää turvallisuusselvitystä.

Ilmianna kiinnostuksesi tai vinkkaa kaverille 6.12.20 mennessä! Hakemuksen voit täyttää "täytä hakemus" -linkin kautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa osastopäällikkö Rami Uusitalo, puh. 0440 449077 (rami.uusitalo@dna.fi) parhaiten tavoitettavissa vko 48 ja 49 klo 15.30 jälkeen.

Hakuaika

17.11.2020 - 06.12.2020

Työsuhdetyyppi

Vakinainen työsuhde

Sijainti

Kuopio, Suomi Oulu, Suomi Pori / Rauma, Suomi Rauma, Suomi Helsinki, Suomi

Täytä hakemus

Huom! Mikäli sinua kiinnostaa DNA:n asiakaspalvelutehtävät tai myyntitehtävät, löydät niistä lisätietoa omilta sivuiltaan ylempänä olevasta valikosta.

10 syytä hakea DNA:lle

DNA valittiin Suomen parhaaksi työpaikaksi vuonna 2019 Great Place To Work -instituutin tutkimuksessa suurten yritysten sarjassa. Mutta mikä tekee DNA:sta niin hyvän työpaikan?