Avoimet työpaikat

Me olemme yli 1600 DNA:laisen muodostama työyhteisö, joka koostuu ammattilaisista laidasta laitaan. Joukkoomme kuuluu muun muassa informaatio- ja viestintätekniikan, koodikielten ja ohjelmoinnin, markkinoinnin ja viestinnän, lakiasioiden ja regulaation, rahoituksen ja sijoittamisen, asiakaspalvelun ja myynnin sekä henkilöstöhallinnon ammattilaisia – ja tässä vain pieni osa tehtäviemme kirjosta.

Tehtävä: Järjestelmäasiantuntija DNA:n tekniikan yksikköön

DNA Oyj
Tehtävän kuvaus

Vahvistamme organisaatiotamme ja nyt sinulla on mahtava tilaisuus päästä osaksi DNA:n tekniikan yksikköä.

Verkkoanalytiikan osasto vastaa DNA:lla kiinteän ja mobiilin verkon raportointiin ja analytiikkaan liittyvien järjestelmien ylläpidosta ja kehityksestä.

Etsimme työkaveriksemme järjestelmäasiantuntijaa (Helsinki)

Pääasiallisia tehtäviäsi ovat raporttien rakentaminen ja ylläpitäminen mobiiliverkon raportointijärjestelmiä (mm. ENIQ) käyttäen. Työskentelet yhteistyössä järjestelmästä vastaavan kehityspäällikön ja DNA:n sisäisten sidosryhmien sekä järjestelmätoimittajien kanssa. Tehtäviisi kuuluu myös järjestelmän operointityö.

Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa AMK-tutkintoa tietoliikennetekniikan alalta sekä muutaman vuoden käytännön kokemusta teleoperaattorialalta mobiiliverkkojen parissa. Työssäsi tarvitset hyviä tietoteknisiä taitoja ja eri raportointijärjestelmien ja tietokantojen osaaminen on suureksi eduksi. Mobiiliverkon osaamisen lisäksi sinulla on hyvä kielitaito, suomi ja englanti ovat luontevia työkieliäsi niin kirjoitettuna kuin puhuttunakin.

Me DNA:lla panostamme vahvasti henkilöstöön ja haluamme olla aidosti erinomainen työpaikka jokaiselle DNA:laiselle. Tässä tehtävässä voit työskennellä mutkattomasti siellä missä haluat. Ja kun haluat tulla toimistolle, löydät työpisteesi moderneista toimitiloistamme.

Tutustu etuihimme ja kulttuuriimme: https://corporate.dna.fi/kulttuuri#dnan_kulttuuri

Tehtävä edellyttää hyväksyttyä turvallisuusselvitystä.

Ilmianna kiinnostuksesi tai vinkkaa kaverille 17.1.2021 mennessä! Hakemuksen voit täyttää "täytä hakemus" -linkin kautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa osastopäällikkö Atte Paananen puh. 044 0442563, atte.paananen(at)dna.fi,  ke 13.1. klo 16 - 17.

Hakuaika

04.01.2021 - 17.01.2021

Työsuhdetyyppi

Vakinainen työsuhde

Sijainti

Helsinki, Suomi

Täytä hakemus

Huom! Mikäli sinua kiinnostaa DNA:n asiakaspalvelutehtävät tai myyntitehtävät, löydät niistä lisätietoa omilta sivuiltaan ylempänä olevasta valikosta.

10 syytä hakea DNA:lle

DNA valittiin Suomen parhaaksi työpaikaksi vuonna 2019 Great Place To Work -instituutin tutkimuksessa suurten yritysten sarjassa. Mutta mikä tekee DNA:sta niin hyvän työpaikan?

 

DNA sai Pron tasa-arvopalkinnon työstään perheystävällisyyden eteen

"Kun henkilöstö voi hyvin, niin yrityskin menestyy."

Olisiko DNA unelmiesi työpaikka?

30 sekunnin pikatestillä selvität asian helposti!

Seuraa meitä LinkedInissä

DNA:n LinkedInissä jaetaan yrityksen tuoreimmat kuulumiset, mutkattomat tempaukset ja rohkeat avaukset.