Avoimet työpaikat

Me olemme yli 1600 DNA:laisen muodostama työyhteisö, joka koostuu ammattilaisista laidasta laitaan. Joukkoomme kuuluu muun muassa informaatio- ja viestintätekniikan, koodikielten ja ohjelmoinnin, markkinoinnin ja viestinnän, lakiasioiden ja regulaation, rahoituksen ja sijoittamisen, asiakaspalvelun ja myynnin sekä henkilöstöhallinnon ammattilaisia – ja tässä vain pieni osa tehtäviemme kirjosta.

Tehtävä: Järjestelmäasiantuntija, tuote- ja palvelualustat (Helsinki tai Rauma)

DNA Oyj
Tehtävän kuvaus

Järjestelmäasiantuntija, Tuote- ja Palvelualustat

Oletko sinä DNA:n seuraava järjestelmäasiantuntija?

Järjestelmäasiantuntijana pääasiallinen tehtäväsi on DNA:n Online Charging System (OCS) –järjestelmien ylläpito, viankorjaus ja pienkehitys. Vastaat osaltasi verkon palveluiden laadusta, osallistut asiantuntijaroolissa kehitysprojekteihin sekä toimit tiiviissä yhteistyössä muiden tekniikan osastojen ja tiimien kanssa.

Tehtävässä menestyäksesi odotamme sinulta:

  • Linux -käyttöjärjestelmäien osaamista
  • ymmärrystä IP-verkoista

Seuraavat osaamisalueet lasketaan eduksi:

  • perustiedot mobiiliverkoista
  • Python/Perl/Shell script/PHP -ohjelmistokehitys/scriptaaminen
  • SQL-tietokannat
  • virtualisoidut palvelimet ja palvelut

Teknisen osaamisen lisäksi suomi ja englanti ovat luontevia työkieliäsi niin kirjoitettuna kuin puhuttunakin. Olet työskentelyotteeltasi oma-aloitteinen ja huolellinen. Arvostamme ennen kaikkea Let´s do it -asennetta.  

Olet meille ihanteellinen hakija, kun olet kouluttautunut tekniikan alalle ja olet myös kerryttänyt jonkin verran alan työkokemusta. Jos olet opinnoissasi vasta loppusuoralla tai vastavalmistunut tämä on hieno mahdollisuus päästä toteuttamaan jo opittua työelämässä, ja edelleen kehittymään suuressa yrityksessä osana osaavaa tiimiä!

Me DNA:lla panostamme vahvasti henkilöstöön ja haluamme olla aidosti erinomainen työpaikka jokaiselle DNA:laiselle. Tunnustuksena tästä olemme saaneet vuonna 2019 mm. Suomen parhaat työpaikat -listasijoituksen 1. suurten yhtiöiden sarjassa sekä Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -tunnuksen. Tässä tehtävässä voit työskennellä mutkattomasti siellä missä haluat. Ja kun haluat tulla toimistolle, löydät työpisteesi moderneista toimitiloistamme.

Tutustu etuihimme ja kulttuuriimme: https://corporate.dna.fi/kulttuuri#dnan_kulttuuri

Huomioithan, että tehtävään valinta edellyttää turvallisuusselvitystä.

Kiinnostuitko? Lisätietoja antaa ryhmäpäällikkö Vesa Olkkonen puh 044 2203232 vesa.olkkonen@dna.fi. Ilmianna kiinnostuksesi 30.10.20 mennessä. Voit hakea tehtävää hae tehtävää-painikkeen kautta.

 

Hakuaika

09.10.2020 - 30.10.2020

Työsuhdetyyppi

Vakinainen työsuhde

Sijainti

Rauma, Suomi Helsinki, Suomi

Täytä hakemus

Liiketoiminta-analyytikko
Tämän työpaikan hakemiseen et tarvitse CV:tä tai hakemuskirjettä.
Sijainti: Helsinki, Suomi
Hakuaika päättyy: 1.11.2020

 

Huom! Mikäli sinua kiinnostaa DNA:n asiakaspalvelutehtävät tai myyntitehtävät, löydät niistä lisätietoa omilta sivuiltaan ylempänä olevasta valikosta.

10 syytä hakea DNA:lle

DNA valittiin Suomen parhaaksi työpaikaksi vuonna 2019 Great Place To Work -instituutin tutkimuksessa suurten yritysten sarjassa. Mutta mikä tekee DNA:sta niin hyvän työpaikan?