Avoimet työpaikat

Me olemme yli 1600 DNA:laisen muodostama työyhteisö, joka koostuu ammattilaisista laidasta laitaan. Joukkoomme kuuluu muun muassa informaatio- ja viestintätekniikan, koodikielten ja ohjelmoinnin, markkinoinnin ja viestinnän, lakiasioiden ja regulaation, rahoituksen ja sijoittamisen, asiakaspalvelun ja myynnin sekä henkilöstöhallinnon ammattilaisia – ja tässä vain pieni osa tehtäviemme kirjosta.

Tehtävä: Johto ja HFC-verkkojen asiantuntija

DNA Oyj

Haemme nyt DNA:n Liityntäverkot ja laitetilat yksikköön asiantuntijaa 
 
Etsimme työkaveriksemme asiantuntijaa tekniikan Johto ja HFC-verkkojen suunnittelu ja dokumentointi ryhmään, joka vastaa mm. kuitu- kupari ja koaksiaaliverkkojen suunnittelusta sekä HFC-verkon hallintajärjestelmien kehityksestä. 

Tehtävän kuvaus
Olemme uusimassa verkkotietojärjestelmäämme ja samalla olemme kehittämässä verkkotietomme dokumentointia. Tähän työhön liittyy mm. verkkotietojärjestelmän tietosisällön ja raportoinnin kehittäminen entistä enemmän suunnittelua, ylläpitoa ja liiketoimintoja tukevaksi. Hakemallamme asiantuntijalla on tässä työssä useita mielenkiintoisia vastuita. 

Etsimällämme henkilöllä on soveltuva tekninen koulutus tai vastaava työssä opittu osaaminen. Odotamme useamman vuoden kokemusta operaattorialasta ja verkkotekniikoista. Eduksesi on verkkotietojärjestelmien tietosisältö- ja tietokantaosaaminen, mutta ennen kaikkea sinulta löytyy halu kehittyä ja kasvattaa osaamistasi. 

Tuleva työkaverimme pääsee mukaan migraatioprojektiin, jossa nykyisen verkkotietojärjestelmän tiedot siirretään uuteen verkkotietojärjestelmään. Hänen vastuulleen tulee myös tuottaa uusi dokumentointiohjeistus yhdessä järjestelmän käyttäjien kanassa. Tämän jälkeen hän vastaa ohjeen ajantasaisuudesta, huomioiden mm. käyttäjien ja viranomaisraportoinnin tarpeet. Hän osallistuu myös uuden järjestelmän tietosisällölliseen kehitystoimintaan sekä nykyisen järjestelmän kehitystoimintaan, sen jäljellä olevan elinkaaren ajan. DNA:ssa tällaisessa kehitystoiminnassa käytetään SAFe:n ketteriä malleja. 

DNAlaiseen tapaan nautit kehittämisestä ja asioiden loppuun saattamisesta. Omalla asenteellasi ja mukaansatempaavalla otteellasi saat myös muut innostumaan. Uskallat haastaa olemassa olevat ajatusmallit, mutta tuot ehdotuksesi esiin rakentavasti. Osaat toimia luontevasti moninaisten sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa ja tehtävässä sinulta odotetaan hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Osaat tuottaa kirjallisia aineistoja, kuten suunnitelmia ja ohjeistuksia ja koulutat mielelläsi. Suomen kielen lisäksi työskentelet sujuvasti englannin kielellä. 
 
Tehtävä edellyttää hyväksyttyä lausuntoa turvallisuusselvityksestä. 

Me DNA:lla panostamme vahvasti henkilöstöön ja haluamme olla aidosti erinomainen työpaikka jokaiselle DNA:laiselle. Tunnustuksena tästä olemme saaneet Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -tunnuksen. Tässä tehtävässä voit työskennellä mutkattomasti siellä missä haluat. Ja kun haluat tulla toimistolle, löydät työpisteesi moderneista toimitiloistamme. Tutustu etuihimme ja kulttuuriimme tarkemmin: https://www.dna.fi/tyosuhde-edut 
 
Mikäli haluat jutella tehtävän sisällöstä tarkemmin, lisätietoja tehtävästä antaa Esa Meriläinen puh. 044 044 1140 tai esa.merilainen(at)dna.fi  
 
Kuulostiko siltä, että tässä voisi hyvinkin olla sinun tuleva työpaikka? Ilmianna kiinnostuksesi tai vinkkaa kaverille 14.4.2021 mennessä! 
Hakuaika

29.03.2021 - 14.04.2021

Työsuhdetyyppi

Vakinainen työsuhde

Sijainti

Helsinki, Suomi

Täytä hakemus

Huom! Mikäli sinua kiinnostaa DNA:n asiakaspalvelutehtävät tai myyntitehtävät, löydät niistä lisätietoa omilta sivuiltaan ylempänä olevasta valikosta.

10 syytä hakea DNA:lle

DNA valittiin Suomen parhaaksi työpaikaksi vuonna 2019 Great Place To Work -instituutin tutkimuksessa suurten yritysten sarjassa. Mutta mikä tekee DNA:sta niin hyvän työpaikan?

 

DNA sai Pron tasa-arvopalkinnon työstään perheystävällisyyden eteen

"Kun henkilöstö voi hyvin, niin yrityskin menestyy."

Olisiko DNA unelmiesi työpaikka?

30 sekunnin pikatestillä selvität asian helposti!

Seuraa meitä LinkedInissä

DNA:n LinkedInissä jaetaan yrityksen tuoreimmat kuulumiset, mutkattomat tempaukset ja rohkeat avaukset.