Avoimet työpaikat

Me olemme yli 1600 DNA:laisen muodostama työyhteisö, joka koostuu ammattilaisista laidasta laitaan. Joukkoomme kuuluu muun muassa informaatio- ja viestintätekniikan, koodikielten ja ohjelmoinnin, markkinoinnin ja viestinnän, lakiasioiden ja regulaation, rahoituksen ja sijoittamisen, asiakaspalvelun ja myynnin sekä henkilöstöhallinnon ammattilaisia – ja tässä vain pieni osa tehtäviemme kirjosta.

Tehtävä: Kehityspäällikkö

DNA Oyj
.
Tehtävän kuvaus
Haemme DNA:n tekniikan yksikköön uudeksi työkaveriksi kehityspäällikköä

Pääasialliset tehtäväsi ovat järjestelmäkehityksen koordinointi sekä kehityksen ohjaaminen, vaatimusmäärittelyiden kirjaaminen ja ratkaisumallien suunnittelu. Kehityspäällikkönä vastaat DNA:n automatisoidun liittymä- ja palvelutuotannon suunnittelusta ja kehityksestä. Toimit tiiviissä yhteistyössä liiketoimintojen tukijärjestelmien asiantuntijoiden, verkon ja tekniikan asiantuntijaryhmien sekä järjestelmätoimittajien kanssa. 

Tehtävässä menestymisen kannalta on tärkeää loppuasiakasrajapinnan kokonaisuuden ymmärtäminen verkko- ja palveluresursseista sekä tuote- ja palvelumallinnuksesta. Lisäksi sinulla tulisi olla ymmärrys tilaus-/toimitusprosesseista sekä hyvä tietotekninen osaaminen. Tehtävässä auttaa myös, jos olet toiminut ketterien menetelmien parissa (SAFe, Scrum, Kanban), ymmärrät sovelluskehityksen perusperiaatteet sekä sinulta löytyy sovellus ja -ratkaisuarkkitehti osaamista.

Odotamme soveltuvaa teknistä tai tietoteknistä korkeakoulutaustaa (DI/AMK-insinööri) sekä työkokemusta telco- tai IT-alueelta. Hyödyksi on usean vuoden työkokemus IP/MPLS-verkkojen suunnittelusta ja operoinnista, kiinteiden datapalveluiden palvelutuotannosta ja/tai operatiivisten toimintojen automatisoinnista. Teknisen osaamisen lisäksi suomi ja englanti on luontevia työkieliäsi niin kirjoitettuna kuin puhuttunakin. 

Me DNA:lla panostamme vahvasti henkilöstöön ja haluamme olla aidosti erinomainen työpaikka jokaiselle DNA:laiselle. Tunnustuksena tästä olemme saaneet Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -tunnuksen. Tässä tehtävässä voit työskennellä mutkattomasti siellä missä haluat. Ja kun haluat tulla toimistolle, löydät työpisteesi moderneista toimitiloistamme.

Tutustu etuihimme ja kulttuuriimme: https://corporate.dna.fi/tyonantajana/mutkaton-tyotapa-ja-etatyo

Miltä kuulostaa? Olisitko meidän tuleva työkaveri? Hae tehtävään 16.4.2020 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa osastopäällikkö Rami Uusitalo rami.uusitalo(at)dna.fi tai 6.- 9.4 välisenä aikana klo 15-16 puh. 044 044 9077

Tehtävä edellyttää hyväksyttyä turvallisuusselvitystä
Hakuaika

24.03.2021 - 16.04.2021

Työsuhdetyyppi

Vakinainen työsuhde

Sijainti

Helsinki, Suomi Kuopio, Suomi Pori / Rauma, Suomi

Täytä hakemus

Huom! Mikäli sinua kiinnostaa DNA:n asiakaspalvelutehtävät tai myyntitehtävät, löydät niistä lisätietoa omilta sivuiltaan ylempänä olevasta valikosta.

10 syytä hakea DNA:lle

DNA valittiin Suomen parhaaksi työpaikaksi vuonna 2019 Great Place To Work -instituutin tutkimuksessa suurten yritysten sarjassa. Mutta mikä tekee DNA:sta niin hyvän työpaikan?

 

DNA sai Pron tasa-arvopalkinnon työstään perheystävällisyyden eteen

"Kun henkilöstö voi hyvin, niin yrityskin menestyy."

Olisiko DNA unelmiesi työpaikka?

30 sekunnin pikatestillä selvität asian helposti!

Seuraa meitä LinkedInissä

DNA:n LinkedInissä jaetaan yrityksen tuoreimmat kuulumiset, mutkattomat tempaukset ja rohkeat avaukset.