DNA Oyj:n avoimet työpaikat

Tehtävä: Kehityspäällikkö (konseptien ylläpito ja kehitys)

DNA Oyj
Tehtävän kuvaus

Etsimme DNA:n kuluttajaliiketoiminnan asiakaskokemuksen kehittämisen yksikköön kehityspäällikköä toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Tehtävä sijoittuu Helsinkiin, mutta meillä voit työskennellä myös mutkattomasti etänä.

Tulet työskentelemään osana konseptien kehitys- ja ylläpitotiimiä, jonka vastuulla on asiakaskeskeisestä kehittämisestä syntyneitä konsepteja. Tyypillisesti yksikkömme tekee toiminteet ylittävää ja end to end –asiakaskokemusta rakentavaa tekemistä, joten sidosryhmiä on paljon ja lähes kaikkialta DNA:lla. Muut yksikön tiimit keskittyvät mittaamiseen ja analysointiin sekä palvelumuotoiluun ja asiakaskeskeisyyskyvykkyyden kehittämiseen ja näidenkin tiimien kanssa teet tiivistä yhteistyötä.

Konseptien ylläpidon ja kehityksen kehityspäällikkö on asiakaskokemuksellinen, liiketoiminnallinen ja osin tekninenkin konseptiensa yhteyshenkilö. Hän pitää yllä konseptin päivittäisiä yhteyksiä eri suuntiin; jos jossain on jotain vikaa tai jotain pitää päivittää, kehityspäällikkö ei epäröi ryhtyä korjauksiin tai ottaa yhteyksiä eri tahoihin asioiden edistämiseksi. Kehityspäällikkö vastaa konseptiensa jatkuvasta pienkehityksestä ja myös suuremmista, toimintasuunnitelmatasoisista kehitysprojekteista.

Kehityspäällikkö:

  • toimii päivittäin yhteistyössä ja virtuaalitiiminä konseptin omistajan ja konseptin eri sidosryhmäläisten kanssa

  • vastaa siitä, että konseptien ohjeistukset ovat kunnossa ja prosessit toimivat

  • tuntee konseptiensa taustat, erityisesti asiakasymmärryksen, ja pystyy kommunikoimaan sitä eteenpäin ja hyödyntämään sen antamaa tietoa konsepteja kehitettäessä, jotta konsepti kehittyy oikeaan suuntaan asiakastarpeiden mukaisesti

  • huolehtii tarpeen vaatiessa lisäymmärryksen hankinnasta sekä kehitysprosessissa määritellyistä konseptiensa testausten ja havainnointien tekemisestä

  • vetää konseptiensa jatkuvaa pienkehitystä, osallistuu konseptien koulutuksiin ja jalkautuksiin

  • vetää tai osallistuu konseptiensa sisäisiin ja ulkoisiin statuspalavereihin ja seuraa, koostaa ja raportoi mittareita ja raportteja, palautteita jne sekä näistä kumpuavia muutos- ja kehitystarpeita

  • vetää laajempia konseptien tai asiakaskokemuksen kehitysprojekteja ja usein myös osallistuu muiden vetämiin projekteihin

Mitä voimme tarjota sinulle?


Työnantajalupauksemme mukaisesti tarjoamme sinulle inhimillisen ja omanlaisen työpaikan, jossa nopeus, rohkeus ja mutkattomuus näkyvät päivittäisessä arjessamme. Omanlainen työyhteisö on rikkautemme ja arvostamme sinua juuri sellaisena kuin olet. Välittämättä iästäsi tai sukupuolestasi, riippumatta siitä miltä näytät, mistä tulet, ketä rakastat tai miten juuri sinä näet maailman.

Tavoitteenamme on olla erinomainen työpaikka kaikille DNA:laisille ja kehitämmekin jatkuvasti käytäntöjämme varmistaaksemme tämän toteutumisen.

Alla olevista linkeistä löydät lisätietoja asioista, jotka saattavat kiinnostaa sinua.

Millaista työntekijää/uutta tiimiläistä me etsimme?

Nyt haettava henkilö saa vastuulleen erityisesti online-liitännäisiä konsepteja, joiden osana tulee mm. dna.fi:n tukisivuston ylläpito- ja kehitysvastuuta. Valittavalla henkilöllä olisi siksi hyvä olla tuntemusta ja osaamista online-ylläpidosta ja kehityksestä sekä ylipäätään laaja-alaista digitaalista osaamista. Kokemuksen lisäksi tehtävässä menestyäksesi sinulla tulee olla erinomaiset organisointikyvyt sekä kyky hallita ja viedä läpi projekteja ja erilaisia kehityshankkeita menestyksekkäästi.

Tehtävä edellyttää hyvää suomen kielen taitoa.

Kiinnostuihan? Odotamme hakemustasi jo innolla!

Hakuaika päättyy 9.10.2023. Toivomme sinun liittävän CV:n lisäksi hakukirjeen. Voit jättää hakemuksesi suomeksi tai englanniksi.

Mikäli sinulle heräsi kysymyksiä, tai haluat keskustella paikasta tarkemmin, voit ottaa yhteyttä rekrytoivaan esihenkilöön Niina Metsälään, 25.9. klo 14.30-15.30 ja 28.9. klo 8.00-9.00 p. 044 044 3250

DNA lyhyesti:

DNA on yksi Suomen johtavista tietoliikenneyhtiöistä. Tehtävämme yhteiskunnassa on yhdistää tärkeimmät. Tarjoamme yhteydet, palvelut ja laitteet koteihin sekä töihin ja pidämme näin huolta yhteiskunnan digitalisaatiosta. DNA:n asiakkaat ovat jo vuosien ajan olleet mobiilidatan käyttömäärissä maailman kärkijoukossa. DNA:lla on noin 3,6 miljoonaa matkaviestin- ja kiinteän verkon liittymäasiakkuutta. Yhtiö on palkittu lukuisia kertoja erinomaisena työantajana ja perheystävällisenä työpaikkana. Vuonna 2022 liikevaihtomme oli 997 miljoonaa euroa ja yhtiössä työskentelee noin 1700 henkilöä ympäri Suomea. DNA on osa Telenoria, joka on Pohjoismaiden johtava tietoliikenneyhtiö. Lisätietoa osoitteessa www.dna.fi, Twitterissä DNA_fi, Facebookissa DNA.fi ja LinkedInissä DNA-Oyj.

Alla olevista linkeistä löydät lisätietoja asioista, jotka saattavat kiinnostaa sinua.

Hakuaika

19.09.2023 - 09.10.2023

Työsuhdetyyppi

Kokoaikainen

Sijainti

Helsinki

Täytä hakemus

 


Huom! DNA on osa norjalaista Telenor-konsernia, minkä vuoksi käytämme rekrytoinneissamme Telenorin hakuportaalia.

 


Mikäli sinua kiinnostaa DNA:n asiakaspalvelutehtävät, myymälätyöt tai etämyyntityöt, löydät niistä lisätietoa omilta sivuiltaan ylempänä olevasta valikosta.

Toimisto ei ole tärkeä.
Elämä on.

Olemme jo pitkään uskoneet siihen, että parhaat ideat syntyvät siellä, missä on tilaa ajatella. Tärkeintä ei ole missä teet, vaan mitä teet. Siksi suhtaudumme innolla tulevaisuuden työtapoihin, joilla yhteinen määränpää löytyy yhä useampia reittejä pitkin. 

Vaikka teemme töitä yhdessä, olemme silti yksilöitä. Yhdelle sopii aikaiset aamut, toiselle parhaat ideat tuo auringonlasku. Meillä saat tehdä töitä missä ja milloin haluat; puumajassa, kirjastossa, mökillä, toimistolla, lempipaikassa. Kun tavoitteet täyttyvät ja yhdessä päästään perille, voidaan matka kulkea myös vähemmän poljettuja polkuja pitkin. Lupia ei tarvitse esihenkilöiltä kysellä. 

Ei se helppoa ole, sääntöjen ja tapojen rikkominen. Mutta olemme harjoitelleet mutkatonta, luottamukseen ja omaan vastuuseen perustuvaa työskentelytapaa jo 10 vuotta. Sen olemme oppineet, että ketään ei saa jättää yksin. Tarvitaan kohtaamisia ja keskusteluja, erilaisuuden hyväksyntää. Kuka tietää mistä me vielä itsemme löydämme, kun uskallamme tehdä toisin.


 

DNA:n toimitusjohtaja: ”Perusteeton luottamuspula johtaa tarpeettomaan valvontaan”

Tapa tehdä töitä paikasta ja ajasta riippumatta on ollut yksi DNA:n menestystarinoista jo vuodesta 2012 lähtien. Työnteon vapaus on kehittynyt tuona aikana merkittävästi ja ehtinyt iskostua osaksi DNA:laista työkulttuuria.