Avoimet työpaikat

Me olemme yli 1600 DNA:laisen muodostama työyhteisö, joka koostuu ammattilaisista laidasta laitaan. Joukkoomme kuuluu muun muassa informaatio- ja viestintätekniikan, koodikielten ja ohjelmoinnin, markkinoinnin ja viestinnän, lakiasioiden ja regulaation, rahoituksen ja sijoittamisen, asiakaspalvelun ja myynnin sekä henkilöstöhallinnon ammattilaisia – ja tässä vain pieni osa tehtäviemme kirjosta.

Tehtävä: Kesätyöntekijä verkonhallintapalvelut- tiimiin

DNA Oyj
Tehtävän kuvaus

Haemme nyt DNA:n verkonhallintakeskukseen verkonhallintapalvelut- tiimiin kesätyöntekijää Lahteen. Tule osaksi Suomen parasta työpaikkaa!

Osasto vastaan DNA:n verkkojen ja palveluiden valvonnasta, tuotantoprosessien käynnistämisestä ja ohjaamisesta.

Etsimme työkaveriksemme tietotekniikan osaajaa, joka on kiinnostunut ja innostunut tietoliikenteestä sekä operaattorialasta. Sinun ei tarvitse olla valmis ammattilainen, tärkeintä on, että sinulla on halu oppia uutta.

Tässä tehtävässä pääset osallistumaan viankorjaustoiminnan koordinointiin ja käynnistämiseen. Vastaat häiriö- ja huoltokalentereiden päivityksestä ja tiedottamisesta sekä sisäisten ja ulkoisten yhteydenottojen vastaanottamisesta ja käsittelystä. Tehtävässä tärkeää on sujuva työskentely eri sidosryhmien kanssa ja toimit yhteistyössä DNA:n osastojen, ulkoisten kumppaneiden, muiden operaattoreiden sekä viranomaisten kanssa.

Työskentelytavoiltasi olet tavoitteellinen ja oma-aloitteinen. Pystyt organisoimaan ja priorisoimaan omaa työtäsi sekä kykenet itsenäisiin päätöksiin. Olet tottunut tietokoneen käyttäjä ja opit helposti uudet järjestelmät sekä innostut uusista tilanteista ja mahdollisuuksista kehittyvällä alallamme. Teknisen tai muun alalle soveltuvan koulutuksen katsomme eduksi. Suomen kielen lisäksi työskentelet sujuvasti myös englannin kielellä.

Odotamme sinulta hyviä vuorovaikutustaito ja positiivista palveluasennetta. Tehtävän työaika on maanantaista perjantaihin klo 8 - 16 ja tehtävä edellyttää turvallisuusselvitystä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan työn, jossa pääset kehittämään osaamisesi. Saat kattavan koulutuksen ja jatkuvan tuen, jotta onnistut työssäsi. Kannustavassa työympäristössä riittää sekä mielekästä tekemistä että positiivista meininkiä. Me DNA:lla kehittämme henkilöstön työhyvinvointia ja haluamme olla aidosti erinomainen työpaikka jokaiselle DNA: laiselle.

Lisätietoja tehtävästä antaa Visa Urpelainen visa.urpelainen(at)dna.fi tai +358 44 044 6103

Olisitko sinä meidän tuleva työkaveri? Mikäli kiinnostuit, täytä hakemuksesi 28.2.2021 mennessä. Ole kuitenkin nopea, sillä haastattelemme jo hakuaikana!

Määräaikainen työsuhde 3.5. – 31.8. 2021 tai sopimuksen mukaan.

Hakuaika

11.01.2021 - 28.02.2021

Työsuhdetyyppi

Kesätyö

Sijainti

Lahti, Suomi

Täytä hakemus

Huom! Mikäli sinua kiinnostaa DNA:n asiakaspalvelutehtävät tai myyntitehtävät, löydät niistä lisätietoa omilta sivuiltaan ylempänä olevasta valikosta.

10 syytä hakea DNA:lle

DNA valittiin Suomen parhaaksi työpaikaksi vuonna 2019 Great Place To Work -instituutin tutkimuksessa suurten yritysten sarjassa. Mutta mikä tekee DNA:sta niin hyvän työpaikan?

 

DNA sai Pron tasa-arvopalkinnon työstään perheystävällisyyden eteen

"Kun henkilöstö voi hyvin, niin yrityskin menestyy."

Olisiko DNA unelmiesi työpaikka?

30 sekunnin pikatestillä selvität asian helposti!

Seuraa meitä LinkedInissä

DNA:n LinkedInissä jaetaan yrityksen tuoreimmat kuulumiset, mutkattomat tempaukset ja rohkeat avaukset.