Kun mieli on vapaa, työ on mielekästä.

Meille ei ole tärkeää missä tai milloin teet työsi, kunhan pääsemme yhdessä perille.

Tehtävä: Marketing Analyst

DNA Oyj
Tehtävän kuvaus

Etsimme nyt työkaveriksemme DNA:n kuluttajaliiketoiminnan markkinointitiimiin näkemyksellistä ja innostunutta markkinoinnin analyytikkoa

DNA on saanut useita tunnustuksia erinomaisena työnantajana. Uskomme aidosti, että myös sinä viihdyt meillä. Alempaa löydät syitä sille, miksi sinun kannattaa valita juuri meidät seuraavaksi etapiksi urallasi!


TYÖSUHTEENTIEDOT:

 • Työtehtävä: Marketing Analyst

 • Aloitus:Mahdollisimman pian

 • Työsuhde:vakituinen

 • Sijainti:Helsinki & vapaa etätyöSuomessa

 • Haku päättyy: 21.1.2022

 • Lisätietojen antajat: tiimivetäjä Hanna Heiskanen, pe 7.1. klo 13-16 sekä pe 14.1. klo 14-15 puh. +358 44 044 2468tai sähköpostitse hanna.heiskanen[at]dna.fi. Voit kysyä lisätietoja myös tulevalta työkaveriltasi: markkinoinnin analyytikko Ville Kääriä pe 7.1. klo 13-15, puh. +358 44 044 7144

TULEVA TIIMISI

Pääset osaksi rentoa ja asiantuntevaa tiimiä, jossa tukenasi on markkinoinnin ammattilaisia sekä analyytikoita. Muita läheisiä sidosryhmiä ovat onlinetiimisekä ulkoiset yhteistyökumppanit. Viihdyt tiimissämme, jos innostut asioiden kehittämisestä yhteen hiileen puhaltaen.Ympärilläsi työskentelee innostuneita ja asiantuntevia kollegoita, jotka tekevät työtään suurella sydämellä.


TÄRKEIN TYÖNKUVASI

Markkinoinnin analyytikon tehtävänä on markkinointitoimenpiteiden vaikuttavuuden mittaaminen, analysointi ja johtopäätösten muodostaminen markkinointitiimeissä tehtävien toimenpiteiden tueksi. Olennainen osa työtä on kehittää analytiikantyökaluja jatoimintamalleja. Olet aktiivisesti mukanaraportoinnin jaKPI-mittariston kehittämisessä ja otat kaiken irti monikanavaisuudesta. Pystyt tuottamaan laadukasta analytiikkaa kanavasta kuin kanavasta. Kykenet käsittelemään datan hyödynnettävään muotoon sekä visualisoimaan havainnot helposti ymmärrettäviksi. Sinulla on kyky ja halu hyödyntää työssäsi DNA:n laajaa tietomäärää, jossa keskeisessä osassa on asiakasdata.

TOIVOTTU OSAAMISESI

 • sinulla on aikaisempaa kokemusta mainonnan vaikuttavuuden mittaamisesta erilaisten työkalujen avulla sekä johtopäätösten tekemisestä datan avulla

 • katsomme eduksi, jos omaat kokemusta erilaisten mallinnusten hyödyntämisestä

 • sinulla on kokemusta ja ymmärrystä siitä, mitä markkinointiin liittyvän datan laadun valvonta ja huolto vaatii

 • ymmärrät markkinoinnin peruslainalaisuudet

 • sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja kykyä kommunikoida useille tahoille. Lisäksi pystyt toimimaan aktiivisella otteella laajassa sidosryhmäverkostossa sekä viemään asioita itsenäisesti ja päämäärätietoisesti eteenpäin.

 • soveltuva kaupallinen tai kaupallis-tekninen koulutus

 • tulet työssäsi sujuvasti toimeen suomen ja englannin kielillä

MIKSI VALITA DNA

DNA:n visiona on tyytyväisimmät asiakkaat. Tavoittelemme yhä asiakaslähtöisempää tapaa toimia ja haluamme, että tuotteemme ja palvelumme ovat aidosti asiakkaan arkea helpottavia, selkeitä ja helposti käyttöönotettavia. Tähän päästäksemme haluamme olla asiakasymmärryksen, datan ja koneoppimisen edelläkävijä Suomessa. Tule mukaan toteuttamaan tätä visiota!

Haluamme, että DNA:lla työskentelee tyytyväinen ja motivoitunut henkilöstö – vain näin voimme tarjota strategiamme mukaisesti markkinoiden parasta palvelua.

Alla olevista linkeistä löydät lisätietoja asioista, jotka saattavat kiinnostaa sinua.DNA LYHYESTI

DNA on yksi Suomen johtavista tietoliikenneyhtiöistä. Haluamme tehdä asiakkaidemme arjesta mutkattomampaa. Tarjoamme yhteydet, palvelut ja laitteet koteihin sekä töihin ja pidämme näin huolta yhteiskunnan digitalisaatiosta. DNA:n asiakkaat ovat mobiilidatan käyttömäärissä jatkuvasti maailman kärkijoukossa. DNA:lla on noin 3,6 miljoonaa matkaviestin- ja kiinteän verkon liittymäasiakkuutta. Yhtiö on palkittu lukuisia kertoja erinomaisena työantajana ja perheystävällisenä työpaikkana. Vuonna 2020 liikevaihtomme oli 934 miljoonaa euroa ja yhtiössä työskentelee noin 1600 henkilöä ympäri Suomea. DNA on osa Telenoria, joka on Pohjoismaiden johtava tietoliikenneyhtiö.

Hakuaika

03.01.2022 - 21.01.2022

Työsuhdetyyppi

Kokoaikainen

Sijainti

Helsinki

Täytä hakemus


Mikäli sinua kiinnostaa DNA:n asiakaspalvelutehtävät, myymälätyöt tai myyntineuvottelijan työt, löydät niistä lisätietoa omilta sivuiltaan ylempänä olevasta valikosta.


 

Toimisto ei ole tärkeä.
Elämä on.

Olemme jo pitkään uskoneet siihen, että parhaat ideat syntyvät siellä, missä on tilaa ajatella. Tärkeintä ei ole missä teet, vaan mitä teet. Siksi suhtaudumme innolla tulevaisuuden työtapoihin, joilla yhteinen määränpää löytyy yhä useampia reittejä pitkin. 

Vaikka teemme töitä yhdessä, olemme silti yksilöitä. Yhdelle sopii aikaiset aamut, toiselle parhaat ideat tuo auringonlasku. Meillä saat tehdä töitä missä ja milloin haluat; puumajassa, kirjastossa, mökillä, toimistolla, lempipaikassa. Kun tavoitteet täyttyvät ja yhdessä päästään perille, voidaan matka kulkea myös vähemmän poljettuja polkuja pitkin. Lupia ei tarvitse esihenkilöiltä kysellä. 

Ei se helppoa ole, sääntöjen ja tapojen rikkominen. Mutta olemme harjoitelleet mutkatonta, luottamukseen ja omaan vastuuseen perustuvaa työskentelytapaa jo 10 vuotta. Sen olemme oppineet, että ketään ei saa jättää yksin. Tarvitaan kohtaamisia ja keskusteluja, erilaisuuden hyväksyntää. Kuka tietää mistä me vielä itsemme löydämme, kun uskallamme tehdä toisin.

DNA:n toimitusjohtaja: ”Perusteeton luottamuspula johtaa tarpeettomaan valvontaan”

DNA:n luottamukseen pohjaava työtapa täyttää 10 vuotta ja on vapaampi kuin koskaan.

Omanlainen ja yhdenvertainen DNA

Monimuotoisuus on rikkaus ja työyhteisömme voimavara – nyt ja tulevaisuudessa.

DNA sai Pron tasa-arvopalkinnon työstään perheystävällisyyden eteen

"Kun henkilöstö voi hyvin, niin yrityskin menestyy."

Seuraa meitä LinkedInissä

DNA:n LinkedInissä jaetaan yrityksen tuoreimmat kuulumiset, mutkattomat tempaukset ja rohkeat avaukset.

10 syytä hakea DNA:lle

Mikä tekee DNA:sta niin hyvän työpaikan?