Avoimet työpaikat

Me olemme yli 1600 DNA:laisen muodostama työyhteisö, joka koostuu ammattilaisista laidasta laitaan. Joukkoomme kuuluu muun muassa informaatio- ja viestintätekniikan, koodikielten ja ohjelmoinnin, markkinoinnin ja viestinnän, lakiasioiden ja regulaation, rahoituksen ja sijoittamisen, asiakaspalvelun ja myynnin sekä henkilöstöhallinnon ammattilaisia – ja tässä vain pieni osa tehtäviemme kirjosta.

Tehtävä: Markkinointisuunnittelija

DNA OYj

Tule meille työkaveriksi kuluttajaliiketoiminnan Asiakkuudet ja Online-yksikköön Markkinoinninsuunnittelijaksi!

Tehtävän kuvaus

DNA:n strategisena tavoitteena on tyytyväisimmät asiakkaat. Asiakkuudet ja Online -yksiköllä on tämän mission saavuttamisessa tärkeä rooli: pidämme asiakkaista huolta halki asiakkuuden eri vaiheiden hyödyntäen verkkosivustoamme ja monikanavaista asiakasviestintää. 

Markkinoinninsuunnittelijana tehtäväsi on hyvin monipuolinen. Vastuullasi tulee olemaan asiakasviestien ja asiakkuuden hoitomallien suunnittelu, toteutus ja seuranta markkinoinnin automaatiota hyödyntäen. Tulet hallitsemaan monipuolisesti asiakkuuden hallinnan kanavavalikoimaa sekä eri kanavien kohderyhmäsuunnittelua, operointia ja kehittämistä. Testaat uusia asioita rohkeasti ja mutkattomasti kasvun tuottamiseksi. Osallistut myös asiakkuusmarkkinoinnin projekteihin asiantuntijaroolissa ja pääset myös projektinvetäjän rooliin.

Millaistako tyyppiä sitten etsimme? Tehtävän edellytyksenä on markkinoinnin automaatiojärjestelmien vahva osaaminen. Sinulta löytyy osaamista asiakkuusmarkkinoinnin sisällön suunnittelusta ja kykenet asettumaan asiakkaan asemaan ja näkemään lopputuloksen sieltä puolelta. Osaat myös hyödyntää olemassa olevaa dataa työssäsi tehokkaasti.

Me DNA:lla panostamme vahvasti henkilöstöön ja haluamme olla aidosti erinomainen työpaikka jokaiselle DNA:laiselle. Tunnustuksena tästä olemme saaneet Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -tunnuksen. Tässä tehtävässä voit työskennellä mutkattomasti siellä missä haluat. Ja kun haluat tulla toimistolle, löydät työpisteesi moderneista toimitiloistamme.

Tutustu etuihimme ja kulttuuriimme: https://corporate.dna.fi/tyonantajana/mutkaton-tyotapa-ja-etatyo

Miltä kuulostaa? Olisitko meidän tuleva työkaveri? Hae tehtävään 15.5.2021 mennessä.

Lisätietoja saat Suvi Keinäseltä 044 044 8078 30.4. 15-16 ja 4.5. klo 15-16

 

Hakuaika

28.04.2021 - 15.05.2021

Työsuhdetyyppi

Vakinainen työsuhde

Sijainti

Helsinki, Suomi

Täytä hakemus

Huom! Mikäli sinua kiinnostaa DNA:n asiakaspalvelutehtävät tai myyntitehtävät, löydät niistä lisätietoa omilta sivuiltaan ylempänä olevasta valikosta.

10 syytä hakea DNA:lle

DNA valittiin Suomen parhaaksi työpaikaksi vuonna 2019 Great Place To Work -instituutin tutkimuksessa suurten yritysten sarjassa. Mutta mikä tekee DNA:sta niin hyvän työpaikan?

 

DNA sai Pron tasa-arvopalkinnon työstään perheystävällisyyden eteen

"Kun henkilöstö voi hyvin, niin yrityskin menestyy."

Olisiko DNA unelmiesi työpaikka?

30 sekunnin pikatestillä selvität asian helposti!

Seuraa meitä LinkedInissä

DNA:n LinkedInissä jaetaan yrityksen tuoreimmat kuulumiset, mutkattomat tempaukset ja rohkeat avaukset.