Kun mieli on vapaa, työ on mielekästä.

Meille ei ole tärkeää missä tai milloin teet työsi, kunhan pääsemme yhdessä perille.

Tehtävä: Pricing Specialist

DNA Oyj
Tehtävän kuvaus

Etsimme Pricing Specialistia DNA:lle vastaamaan yritystuotteiden ja -palveluiden segmenttikohtaisesta hinnoittelusta. DNA on saanut useita tunnustuksia erinomaisena työnantajana. Uskomme aidosti, että myös sinä viihdyt meillä. Alempaa löydät syitä sille, miksi sinun kannattaa valita juuri meidät seuraavaksi etapiksi urallasi!

TYÖSUHTEEN TIEDOT:

  • Työtehtävä: Pricing Specialist

  • Aloitus: Mahdollisimman pian

  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde

  • Sijainti: Helsinki & vapaa etätyö Suomessa

  • Haku päättyy: 2.10.2022

  • Lisätietojen antaja: Head of Pricing Timo Lummevaara, puh. 044590 2502

TULEVA TIIMISI:

Tulet osaksi tiimiä, jolla on vahvaa kokemusta ja asiantuntemusta yritysliiketoiminasta sekä tuotteiden ja palveluiden hinnoittelusta. Tiimissä on kannustava ilmapiiri, jossa uudet ideat ja näkemykset ovat tervetulleita. Työssäsi saat vapautta ja vastuuta ja voit omalla tyylilläsi viedä asioita eteenpäin päätöksiin saakka. Tulet työskentelemään laajasti myös DNA:n eri toimintojen kanssa, keskeisimpinä sidosryhminä business management, myynti, talous sekä IT.

Meille on tärkeää, että erottaudumme ensiluokkaisella palvelulla ja haluamme sinut mukaan mahdollistamaan mieleenpainuvan asiakaskokemuksen. Haluamme, että DNA:lla työskentelee tyytyväinen ja motivoitunut henkilöstö – vain näin voimme tarjota strategiamme mukaisesti markkinoiden parasta palvelua.

TÄRKEIN TYÖNKUVASI:

Pricing Specialistina vastuullasi on, että asiakaskohtaiset hinnoittelut (mm. käytettävät järjestelmät, vasteajat, hintapisteet) toteutuvat strategian mukaisina ja mahdollisimman tasalaatuisina sovittujen määritysten puitteissa.

Tärkeimmät vastuualueesi ovat:

  • tuotteiden ja palveluiden asiakas/segmenttikohtaisten hintapisteiden määrittäminen osana yrityspalveluiden tarjous- ja hinnoitteluprosessia

  • konsultointi ja avustaminen hinnoitteluun liittyviin löydöksiin liittyen

  • jatkuva hinnoittelun kehittäminen kaikki kanavat huomioiden

Arjessa tehtävänäsi on hyödyntää hinnoittelun sisäisiä ja ulkoisia tietolähteitä, tehdä laskelmia, simulaatioita sekä toteuttaa hinnoittelun dynamiikkaa segmentti- ja kanavakohtaisesti.

TOIVOTTU OSAAMISESI:

Etsimme henkilöä, jolla on koulutustaustaa kaupalliselta alalta, esim. laskentatoimesta sekä data-analytiikasta tai tilastotieteestä. Sinulla on aiempaa kokemusta tuloksellisesta hinnoittelutyöstä hyödyntäen data- ja markkina-analytiikkaa. Aiempi kokemus tietoliikennetoimialalta on iso etu, tehtävässä menestymisen kannalta kokemus myös vakuutus-, kaupan- ja palvelualalta on eduksi.

Olet avoin ja aktiivinen tiimipelaaja, palveluhenkinen ja sinua motivoivat data-analyysit ja niiden löydökset. Kykenet itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon, olet rohkea ja haluat kehittää tekemistä tuoden dataa esiin relevanteille sidosryhmille.

Voit jättää hakemuksesi suomeksi tai englanniksi.

MIKSI VALITA DNA:

DNA:n tavoitteena on olla erinomainen työpaikka, ja pyrimme jatkuvasti kehittämään käytäntöjämme työnantajana, jotta tämä toteutuisi. Haluamme arvostaa jokaista työntekijääsellaisena kuin he ovat – omanlaisinaan. Välittämättä iästä tai sukupuolesta, riippumatta siitä miltä näytät, mistä tulet, ketä rakastat tai miten juuri sinä näet maailman. Omanlainen työyhteisö on rikkautemme.

Alla olevista linkeistä löydät lisätietoja asioista, jotka saattavat kiinnostaa sinua.

DNA LYHYESTI:

DNA on yksi Suomen johtavista tietoliikenneyhtiöistä. Haluamme tehdä asiakkaidemme arjesta mutkattomampaa. Tarjoamme yhteydet, palvelut ja laitteet koteihin sekä töihin ja pidämme näin huolta yhteiskunnan digitalisaatiosta. DNA:n asiakkaat ovat mobiilidatan käyttömäärissä jatkuvasti maailman kärkijoukossa. DNA:lla on noin 3,6 miljoonaa matkaviestin- ja kiinteän verkon liittymäasiakkuutta. Yhtiö on palkittu lukuisia kertoja erinomaisena työantajana ja perheystävällisenä työpaikkana. Vuonna 2021 liikevaihtomme oli 956 miljoonaa euroa ja yhtiössä työskentelee noin 1600 henkilöä ympäri Suomea. DNA on osa Telenoria, joka on Pohjoismaiden johtava tietoliikenneyhtiö.

Hakuaika

15.09.2022 - 02.10.2022

Työsuhdetyyppi

Kokoaikainen

Sijainti

Helsinki

Täytä hakemus

Huom! DNA on osa norjalaista Telenor-konsernia, minkä vuoksi käytämme rekrytoinneissamme Telenorin hakuportaalia.

 


Mikäli sinua kiinnostaa DNA:n asiakaspalvelutehtävät, myymälätyöt tai myyntineuvottelijan työt, löydät niistä lisätietoa omilta sivuiltaan ylempänä olevasta valikosta.


 

Toimisto ei ole tärkeä.
Elämä on.

Olemme jo pitkään uskoneet siihen, että parhaat ideat syntyvät siellä, missä on tilaa ajatella. Tärkeintä ei ole missä teet, vaan mitä teet. Siksi suhtaudumme innolla tulevaisuuden työtapoihin, joilla yhteinen määränpää löytyy yhä useampia reittejä pitkin. 

Vaikka teemme töitä yhdessä, olemme silti yksilöitä. Yhdelle sopii aikaiset aamut, toiselle parhaat ideat tuo auringonlasku. Meillä saat tehdä töitä missä ja milloin haluat; puumajassa, kirjastossa, mökillä, toimistolla, lempipaikassa. Kun tavoitteet täyttyvät ja yhdessä päästään perille, voidaan matka kulkea myös vähemmän poljettuja polkuja pitkin. Lupia ei tarvitse esihenkilöiltä kysellä. 

Ei se helppoa ole, sääntöjen ja tapojen rikkominen. Mutta olemme harjoitelleet mutkatonta, luottamukseen ja omaan vastuuseen perustuvaa työskentelytapaa jo 10 vuotta. Sen olemme oppineet, että ketään ei saa jättää yksin. Tarvitaan kohtaamisia ja keskusteluja, erilaisuuden hyväksyntää. Kuka tietää mistä me vielä itsemme löydämme, kun uskallamme tehdä toisin.

DNA:n toimitusjohtaja: ”Perusteeton luottamuspula johtaa tarpeettomaan valvontaan”

DNA:n luottamukseen pohjaava työtapa täyttää 10 vuotta ja on vapaampi kuin koskaan.

Omanlainen ja yhdenvertainen DNA

Monimuotoisuus on rikkaus ja työyhteisömme voimavara – nyt ja tulevaisuudessa.

DNA sai Pron tasa-arvopalkinnon työstään perheystävällisyyden eteen

"Kun henkilöstö voi hyvin, niin yrityskin menestyy."

Seuraa meitä LinkedInissä

DNA:n LinkedInissä jaetaan yrityksen tuoreimmat kuulumiset, mutkattomat tempaukset ja rohkeat avaukset.

10 syytä hakea DNA:lle

Mikä tekee DNA:sta niin hyvän työpaikan?