DNA Oyj:n avoimet työpaikat

Tehtävä: Specialist

DNA Oyj
Tehtävän kuvaus

Etsimme DNA:n liityntäverkot ja laitetilat -yksikköön arkkitehtuuritiimiin Specialistia toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Voit valita toimipaikaksi Helsingin tai muun sinua lähellä olevan DNA-toimipisteen ja työskennellä mutkattomasti myös etänä.

Specialistina vastuullasi tulee olemaan laitetilojen sähkötekniikka sisältäen muun muassa sähkönjakeluun, laatuun sekä voimalaitteisiin liittyvät osa-alueet. Työtehtävät sisältävät laitetilojen ylläpitoon ja parantamiseen liittyviä tehtäviä sekä projekteihin osallistumista, joihin tuot mukaan sähköteknisen osaamisesi. Sinulla on tärkeä rooli myös DNA:n ilmastoystävällisessä liiketoiminnassa. DNA:n ilmastotyötä ohjaa ISO 14001 -sertifioitu ympäristön johtamisjärjestelmä.

Tärkeimmät työtehtäväsi ovat:

  • Vastaat suunnitteluohjeista sekä toimit suunnittelua ohjaavana henkilönä yhteistyössä kiinteistöpäälliköiden kanssa laitetilojen sähköjärjestelmien toteutuksiin liittyen (mm. sähkönjakelu, varavoimalaitos, akusto, UPS-järjestelmä, tasasuuntaajat)

  • Seuraat viranomaismääräyksiä ja ohjeistat niiden noudattamisesta ja seuraan määräysten toteutumista laitetilojen osalta

  • Osallistut energiatehokkuustyöhön yhdessä Energy Specialistin kanssa toimenpiteiden määrittelyssä ja toteutuksessa huomioiden DNA:n liiketoiminnalliset-, energia- ja ilmastotavoitteet

  • Seuraat teknologian kehityssuuntia ja yhdessä muun ryhmän kanssa edistät parhaiten DNA:lle soveltuvia ratkaisuja kehitykseen ja tuotantoon

  • Osallistut laitetilaosaston prosessien kehittämiseen.

Mitä voimme tarjota sinulle?


Laitetilojen arkkitehtuuritiimissä työskentelee tällä hetkellä neljän hengen asiantuntijatiimi, joista jokaisella on oma tekninen vastuualue. Työtä tehdään tiiviissä yhteistyössä tiimin, kiinteistöpäälliköiden sekä muiden sidosryhmien kanssa.

Työnantajalupauksemme mukaisesti tarjoamme sinulle inhimillisen ja omanlaisen työpaikan, jossa nopeus, rohkeus ja mutkattomuus näkyvät päivittäisessä arjessamme. Omanlainen työyhteisö on rikkautemme ja arvostamme sinua juuri sellaisena kuin olet. Välittämättä iästäsi tai sukupuolestasi, riippumatta siitä miltä näytät, mistä tulet, ketä rakastat tai miten juuri sinä näet maailman.

Tavoitteenamme on olla erinomainen työpaikka kaikille DNA:laisille ja kehitämmekin jatkuvasti käytäntöjämme varmistaaksemme tämän toteutumisen. Alla olevista linkeistä löydät lisätietoja asioista, jotka saattavat kiinnostaa sinua.

Millaista uutta tiimiläistä me etsimme?

Edellytämme sinulta sähkövoimatekniikan tuntemista sekä kokemusta varmennetun sähkönjakelun parissa työskentelystä. Tehtävä edellyttää myös sujuvaa kommunikointia suullisesti ja kirjallisesti suomeksi ja englanniksi. Toivomme sinulta osaamista konesalitekniikasta työn tai opiskeluista saadun kokemuksen pohjalta. Työ sisältää paljon tiimeissä työskentelyä ja haluamme jatkuvasti kehittää toimintatapojamme, joten arvostamme korkealle hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, kehittämismyönteistä asennetta sekä intoa oppia uutta.

Työ sisältää matkustamista Suomessa sekä hyväksyttyä lausuntoa turvallisuusselvityksestä.

Kiinnostuihan? Odotamme hakemustasi jo innolla!

Hakuaika päättyy 1.10.2023. Liitäthän hakemukseesi CV:n. Voit jättää hakemuksesi suomeksi tai englanniksi.

Mikäli sinulle heräsi kysymyksiä, tai haluat keskustella paikasta tarkemmin, voit ottaa yhteyttä rekrytoivaan esihenkilöön Joni Leinoseen puhelimitse 044044 7738 tai sähköpostitse joni.leinonen(at)dna.fi.


Kokeilemme tekniikka- ja IT-osastoillamme mallia, jossa työhönottopaikaksi voit valita minkä tahansa toimipisteeseemme. Kokeilun taustalla on työnantajalupauksemme olla inhimillinen ja omanlainen työpaikka kaikille DNA:laisille. DNA:n toimipisteet sijaitsevat Helsingin lisäksi Hämeenlinnassa, Jyväskylässä, Kuopiossa, Lahdessa, Oulussa, Pietarsaaressa, Porissa, Raumalla, Taivalkoskella, Tampereella ja Turussa.

DNA lyhyesti:

DNA on yksi Suomen johtavista tietoliikenneyhtiöistä. Tehtävämme yhteiskunnassa on yhdistää tärkeimmät. Tarjoamme yhteydet, palvelut ja laitteet koteihin sekä töihin ja pidämme näin huolta yhteiskunnan digitalisaatiosta. DNA:n asiakkaat ovat jo vuosien ajan olleet mobiilidatan käyttömäärissä maailman kärkijoukossa. DNA:lla on noin 3,6 miljoonaa matkaviestin- ja kiinteän verkon liittymäasiakkuutta. Yhtiö on palkittu lukuisia kertoja erinomaisena työantajana ja perheystävällisenä työpaikkana. Vuonna 2022 liikevaihtomme oli 997 miljoonaa euroa ja yhtiössä työskentelee noin 1700 henkilöä ympäri Suomea. DNA on osa Telenoria, joka on Pohjoismaiden johtava tietoliikenneyhtiö. Lisätietoa osoitteessa www.dna.fi, Twitterissä DNA_fi, Facebookissa DNA.fi ja LinkedInissä DNA-Oyj.

Alla olevista linkeistä löydät lisätietoja asioista, jotka saattavat kiinnostaa sinua.

Hakuaika

13.09.2023 - 01.10.2023

Työsuhdetyyppi

Kokoaikainen

Sijainti

Helsinki

Täytä hakemus

 


Huom! DNA on osa norjalaista Telenor-konsernia, minkä vuoksi käytämme rekrytoinneissamme Telenorin hakuportaalia.

 


Mikäli sinua kiinnostaa DNA:n asiakaspalvelutehtävät, myymälätyöt tai etämyyntityöt, löydät niistä lisätietoa omilta sivuiltaan ylempänä olevasta valikosta.

Toimisto ei ole tärkeä.
Elämä on.

Olemme jo pitkään uskoneet siihen, että parhaat ideat syntyvät siellä, missä on tilaa ajatella. Tärkeintä ei ole missä teet, vaan mitä teet. Siksi suhtaudumme innolla tulevaisuuden työtapoihin, joilla yhteinen määränpää löytyy yhä useampia reittejä pitkin. 

Vaikka teemme töitä yhdessä, olemme silti yksilöitä. Yhdelle sopii aikaiset aamut, toiselle parhaat ideat tuo auringonlasku. Meillä saat tehdä töitä missä ja milloin haluat; puumajassa, kirjastossa, mökillä, toimistolla, lempipaikassa. Kun tavoitteet täyttyvät ja yhdessä päästään perille, voidaan matka kulkea myös vähemmän poljettuja polkuja pitkin. Lupia ei tarvitse esihenkilöiltä kysellä. 

Ei se helppoa ole, sääntöjen ja tapojen rikkominen. Mutta olemme harjoitelleet mutkatonta, luottamukseen ja omaan vastuuseen perustuvaa työskentelytapaa jo 10 vuotta. Sen olemme oppineet, että ketään ei saa jättää yksin. Tarvitaan kohtaamisia ja keskusteluja, erilaisuuden hyväksyntää. Kuka tietää mistä me vielä itsemme löydämme, kun uskallamme tehdä toisin.


 

DNA:n toimitusjohtaja: ”Perusteeton luottamuspula johtaa tarpeettomaan valvontaan”

Tapa tehdä töitä paikasta ja ajasta riippumatta on ollut yksi DNA:n menestystarinoista jo vuodesta 2012 lähtien. Työnteon vapaus on kehittynyt tuona aikana merkittävästi ja ehtinyt iskostua osaksi DNA:laista työkulttuuria.