Kun mieli on vapaa, työ on mielekästä.

Meille ei ole tärkeää missä tai milloin teet työsi, kunhan pääsemme yhdessä perille.

Tehtävä: System Specialist

DNA Oyj
Tehtävän kuvaus

Etsimme järjestelmäasiantuntijaa vakituiseen työsuhteeseen kassa- ja varastohallinnan -kehitykseen.

DNA on saanut useita tunnustuksia erinomaisena työnantajana. Uskomme aidosti, että myös sinä viihdyt meillä. Alempaa löydät syitä sille, miksi sinun kannattaa valita juuri meidät seuraavaksi etapiksi urallasi!

TYÖSUHTEEN TIEDOT:

  • Työtehtävä:Järjestelmäasiantuntija. Kassa- ja varastohallinta.

  • Aloitus:Mahdollisimman pian

  • Työsuhde:Vakituinen työsuhde

  • Sijainti:Helsinki & vapaa etätyö Suomessa

  • Haku päättyy:26.6.2022

  • Lisätietojen antaja:Micke Rantanen, p. 044044 2461

TÄRKEIN TYÖNKUVASI:

Tulet työskentelemään asiantuntijana erilaisissa kokoonpanoissa liiketoimintaorganisaatiomme tiimien ja työryhmien kanssa. Yhdessä ratkaisuarkkitehdin kanssa autat kehittämään ja ylläpitämään nykyisiä ympäristöjä, samalla suunnitellen kestäviä tulevaisuuden ratkaisuja. Tiimissä on positiivinen ilmapiiri ja tekemisessä korostuu yhdessä oppiminen.

Tehtäviä, joita asiantuntijan työhön kuuluu:

  • Osallistut kehitystiimin toiminnan ohjaamiseen yhdessä ratkaisuarkkitehdin kanssa. Omistatte tiimin backlogin ja suunnittelette sprinttien sisällöt sekä priorisoinnin niin, että toteutus valmistuu laadukkaasti ja aikataulussa.

  • Muunnat yhdessä muiden teknisten asiantuntijoiden kanssa liiketoiminnan toiveet konkreettiseksi tekemiseksi.

  • Luot ja ylläpidät hyviä suhteita kumppaneiden, liiketoimintojen yms. kanssa.

  • Loppukäyttäjien tukemista sekä operatiivisia viikoittaisia tehtäviä.

Meillä pääset myös vaikuttamaan omaan työnkuvaasi. Voit tuoda omaa persoonaasi peliin ja luoda näköisesi roolin. DNA:lla sovelletaan moderneja johtamisen periaatteita.

TOIVOTTU OSAAMISESI:

Etsimme työkaveria, joka suhtautuu aidolla mielenkiinnolla oman osaamisen kehittämiseen ja haluaa sen myös näkyvän työn jäljessä. Otat rohkeasti yhteyttä uusiin ihmisiin ja sinulle on luontevaa työskennellä osana sosiaalista verkostoa. Ketterien menetelmien ja työkalujen osaaminen ja kokemus lasketaan eduksi (Scrum, Kanban, DevOps, SAFe), muttei välttämätöntä, kaiken voi oppia. DNA:lla myös panostetaan luottamukseen, toimivaan yhteistyöhön ja rohkeuteen ja toivon samoja arvoja myös sinulta.

Tulet työskentelemään sekä suomalaisten että kansainvälisten tiimien ja kumppaneiden kanssa, joten edellytämme sujuvaa suomen ja englannin kielitaitoa.

Tule mukaan kehittämään DNA:n kassa- ja varastohallintapalveluita ketterin menetelmin!

Voit jättää hakemuksesi suomeksi tai englanniksi.

MIKSI VALITA DNA:

DNA:n tavoitteena on olla erinomainen työpaikka, ja pyrimme jatkuvasti kehittämään käytäntöjämme työnantajana, jotta tämä toteutuisi. Haluamme arvostaa jokaista työntekijääsellaisena kuin he ovat – omanlaisinaan. Välittämättä iästä tai sukupuolesta, riippumatta siitä miltä näytät, mistä tulet, ketä rakastat tai miten juuri sinä näet maailman. Omanlainen työyhteisö on rikkautemme. Alla olevista linkeistä löydät lisätietoja asioista, jotka saattavat kiinnostaa sinua.

DNA LYHYESTI:

DNA on yksi Suomen johtavista tietoliikenneyhtiöistä. Haluamme tehdä asiakkaidemme arjesta mutkattomampaa. Tarjoamme yhteydet, palvelut ja laitteet koteihin sekä töihin ja pidämme näin huolta yhteiskunnan digitalisaatiosta. DNA:n asiakkaat ovat mobiilidatan käyttömäärissä jatkuvasti maailman kärkijoukossa. DNA:lla on noin 3,6 miljoonaa matkaviestin- ja kiinteän verkon liittymäasiakkuutta. Yhtiö on palkittu lukuisia kertoja erinomaisena työantajana ja perheystävällisenä työpaikkana. Vuonna 2021 liikevaihtomme oli 956 miljoonaa euroa ja yhtiössä työskentelee noin 1600 henkilöä ympäri Suomea. DNA on osa Telenoria, joka on Pohjoismaiden johtava tietoliikenneyhtiö.

Hakuaika

10.06.2022 - 26.06.2022

Työsuhdetyyppi

Kokoaikainen

Sijainti

Helsinki

Täytä hakemus


Mikäli sinua kiinnostaa DNA:n asiakaspalvelutehtävät, myymälätyöt tai myyntineuvottelijan työt, löydät niistä lisätietoa omilta sivuiltaan ylempänä olevasta valikosta.


 

Toimisto ei ole tärkeä.
Elämä on.

Olemme jo pitkään uskoneet siihen, että parhaat ideat syntyvät siellä, missä on tilaa ajatella. Tärkeintä ei ole missä teet, vaan mitä teet. Siksi suhtaudumme innolla tulevaisuuden työtapoihin, joilla yhteinen määränpää löytyy yhä useampia reittejä pitkin. 

Vaikka teemme töitä yhdessä, olemme silti yksilöitä. Yhdelle sopii aikaiset aamut, toiselle parhaat ideat tuo auringonlasku. Meillä saat tehdä töitä missä ja milloin haluat; puumajassa, kirjastossa, mökillä, toimistolla, lempipaikassa. Kun tavoitteet täyttyvät ja yhdessä päästään perille, voidaan matka kulkea myös vähemmän poljettuja polkuja pitkin. Lupia ei tarvitse esihenkilöiltä kysellä. 

Ei se helppoa ole, sääntöjen ja tapojen rikkominen. Mutta olemme harjoitelleet mutkatonta, luottamukseen ja omaan vastuuseen perustuvaa työskentelytapaa jo 10 vuotta. Sen olemme oppineet, että ketään ei saa jättää yksin. Tarvitaan kohtaamisia ja keskusteluja, erilaisuuden hyväksyntää. Kuka tietää mistä me vielä itsemme löydämme, kun uskallamme tehdä toisin.

DNA:n toimitusjohtaja: ”Perusteeton luottamuspula johtaa tarpeettomaan valvontaan”

DNA:n luottamukseen pohjaava työtapa täyttää 10 vuotta ja on vapaampi kuin koskaan.

Omanlainen ja yhdenvertainen DNA

Monimuotoisuus on rikkaus ja työyhteisömme voimavara – nyt ja tulevaisuudessa.

DNA sai Pron tasa-arvopalkinnon työstään perheystävällisyyden eteen

"Kun henkilöstö voi hyvin, niin yrityskin menestyy."

Seuraa meitä LinkedInissä

DNA:n LinkedInissä jaetaan yrityksen tuoreimmat kuulumiset, mutkattomat tempaukset ja rohkeat avaukset.

10 syytä hakea DNA:lle

Mikä tekee DNA:sta niin hyvän työpaikan?