Avoimet työpaikat

Me olemme yli 1600 DNA:laisen muodostama työyhteisö, joka koostuu ammattilaisista laidasta laitaan. Joukkoomme kuuluu muun muassa informaatio- ja viestintätekniikan, koodikielten ja ohjelmoinnin, markkinoinnin ja viestinnän, lakiasioiden ja regulaation, rahoituksen ja sijoittamisen, asiakaspalvelun ja myynnin sekä henkilöstöhallinnon ammattilaisia – ja tässä vain pieni osa tehtäviemme kirjosta.

Tehtävä: Teknisten tilojen suunnittelu ja kehitys, kesätyö

DNA Oyj
Tehtävän kuvaus

Hei sinä, tule työkaveriksi tiimiimme!

Haemme mutkattomaan, joustavaan ja asiantuntevaan joukkoomme kiinteistötekniikasta kiinnostunutta hiomatonta timanttia!

Työkaverimme tehtävät keskittyvät erityisesti laitetiloihin liittyvien sähkö- ja ilmanvaihto/jäähdytysjärjestelmiin sekä tietojärjestelmien päivitykseen. Tehtävistä suoriutumisen kannalta tärkeimmät taidot ovat LVISA alan pohjakoulutus/tuntemus.

Odotamme sinulta taitoa jatkuvaan oppimiseen. Tehtäväsi kehittyvät jatkuvasti, joten on ensisijaisen tärkeää, että osaat kehittää itseäsi päivittäin. LVISA alan koulutuksesta on hyötyä, kuten myös kokemuksesta sähkö- tai LVI-alan työtehtävistä. Edellytämme taitoa kertoa omista suunnitelmista ja tavoista, joilla aiot ne toteuttaa.

Viihdyt tiimissämme, jos operatiivisen työskentelyn lisäksi nautit itsesi kehittämisestä. Tuemme työkavereidemme kehittymistä työtehtäviensä mukana, sillä koemme sen olevan ensiarvoisen tärkeää. Työpäiväsi eivät todennäköisesti näytä vuoden päästä enää samalta kuin tänään.

Tuleva tiimisi on pitkän linjan ammattilaisista koostuva laitetilatoteuttamisen ryhmä. Työskentelemme niin masto- kuin konesaliympäristöissä ja työtehtävämme osuvat monipuolisesti koko laitetilasektorille.

Tuleva työyhteisösi luottaa sinuun. DNA:lla valtuutetaan yksilöitä ratkaisemaan ongelmia, tekemään päätöksiä sekä annetaan tilaa ja resursseja asioiden eteenpäin viemiseen. Keskitymme tuomaan arvoa asiakkaillemme ja jaamme uudet opit keskenämme. Meillä jopa työympäristö on tehty niin, että ideointi ja ajatusten keskinäinen pallottelu olisi mahdollisimman helppoa. Johtajat ja esimiehet eivät istu omissa kerroksissaan, vaan yhdessä muun henkilökunnan kanssa – näin ideoita on helppo viedä yhdessä eteenpäin.

Tuleva työpisteesi sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella Helsingin Käpylän DNA-talossa ja työaika on maanantaista perjantaihin.

Olisitko sinä seuraava työkaverimme? Esittele itsesi tai vinkkaa kaverille 29.2.2020 mennessä!

Terveisin koko Verkkoinfrapalveluiden tiimi.

Lisätietoja antaa Jouni Koskenkangas puh. +358442203221, parhaiten tavoitettavissa arkisin klo 8-15 tai s-postitse jouni.koskenkangas@dna.fi

Hakuaika

23.01.2020 - 29.02.2020

Työsuhdetyyppi

Kesätyö

Sijainti

Helsinki, Suomi

Täytä hakemus

Huom! Mikäli sinua kiinnostaa DNA:n kesätyömahdollisuudet, asiakaspalvelutehtävät tai myyntitehtävät, löydät niistä lisätietoa omilta sivuiltaan ylempänä olevasta valikosta.

10 syytä hakea DNA:lle

DNA valittiin Suomen parhaaksi työpaikaksi vuonna 2019 Great Place To Work -instituutin tutkimuksessa suurten yritysten sarjassa. Mutta mikä tekee DNA:sta niin hyvän työpaikan?