Työpaikat

Halu ja kyky kehittyä ovat välttämättömiä pysyäksemme mukana kehityksen etulinjassa. Uskomme vahvasti yhteistyömme voimaan ja odotamme kaikilta tulevilta sekä ”vanhoilta” DNA:laisilta hyviä vuorovaikutustaitoja. Ennen kaikkea haemme työkavereita, joilla on oikea asenne!

Tehtävä:Digital concept manager

DNA Oyj
Tehtävän kuvaus

Asiakkaiden tarpeet muuttuvat ja haluamme varmistaa parhaan mutkattoman asiakaskokemuksen sekä palveluiden toimivuuden ja käytettävyyden myös tulevaisuudessa. Älypuhelimesta on monelle tullut käden jatke, jota ilman on vaikea tulla toimeen. Tarjoamme asiakkaille liittymät nopealla netillä, joka mahdollistaa puhelimen sujuvan käyttökokemuksen monipuolisen sisällön ja palveluiden käytössä. Handset -liiketoiminnassa vastaamme DNA:n kuluttajille tarjottavista puhelimista, liittymistä ja monipuolisista lisäpalveluista.

Oletko kiinnostunut näyttämään suuntaa ja kehittämään Handset -liiketoimintaa ja vastaamaan digitaalisten palvelukonseptien kehittämisessä asiakkaillemme?

Digital concept manager

Etsimme työkaveriksemme positiivisen asenteen omaavaa Digital concept manageria, jolla on näkemystä siitä, miten asiakkaat haluavat tulla palvelluiksi digitaalisissa kanavissa nyt ja tulevaisuudessa. Nyt on mahdollisuutesi päästä mukaan huipputiimiin ideoimaan ja uudistamaan parhaita tuotekonsepteja ja uudenlaisia asiakaskokemuksia.

Olet monialaosaaja joka osaa yhdistää muuttuvat asiakastarpeet ja liiketoiminnan tavoitteet sekä sinulta löytyy strategista näkemystä siitä mihin suuntaan konsepteja tulisi kehittää. Sinulla on näyttöjä kyvyistä ideoida ja kehittää uutta sekä saavuttaa asetetut tavoitteet.

Tehtävässä menestyminen edellyttää vahvaa kokemusta digitaalisten konseptien suunnittelusta, mielellään kuluttajaliiketoiminnan parista. Viestit ja esiinnyt sujuvasti ja mutkattomasti niin englanniksi kuin suomeksikin.

Sinulla on kyky kehittää liiketoimintaa vastaamaan tulevaisuuden asiakastarpeita. Digital concept managerina pääset aitiopaikalle ohjaamaan Handset -liiketoimintaa ja edistämään eri kehityshankkeita. Työskentelet tiiviisti mm. myynnin, markkinoinnin, it:n ja data-analytiikan asiantuntijoiden kanssa.

Tulet työssäsi vastaamaan Handset -liiketoiminnan digitaalisten konseptien suunnittelusta, toteutuksen koordinoinnista ja lanseerauksista, sähköisistä maksamisen ja tunnistautumisen konsepteista, myynti- ja markkinointitoimenpiteiden suunnittelusta sekä ketterien kehitysprojektien johtamisesta

Tarjoamme haastavan ja palkitsevan työn, modernit työtilat tyylikkäässä DNA Talossa Käpylän aseman kupeessa, uudenaikaiset työvälineet ja -tavat sekä huikeat työkaverit läpi organisaation. DNA:lla on kehittymisen kulttuuri, joka ruokkii onnistumisia. Pääset siis näyttämään osaamisesi ja kehittämään itseäsi edelleen. Olemme vuonna 2018 Suomen parhaat työpaikat -listalla suurten yritysten sarjassa sijalla 2., joten olemme kirjaimellisesti Great Place to Work.

Voit tutustua kulttuuriimme ja etuihimme tarkemmin: https://corporate.dna.fi/kulttuuri#dnan_kulttuuri

Ilmianna oma kiinnostuksesi! Jätä CV ja vapaamuotoinen hakemus 20.1.2019 mennessä alla olevan linkin kautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Cedric Kamtsan, johtaja Handset -liiketoiminta 044 906 2377 tai cedric.kamtsan@dna.fi.

 

Hakuaika

08.01.2019 - 20.01.2019

Työsuhdetyyppi

Vakinainen työsuhde

Sijainti

Helsinki, Suomi

Täytä hakemus

 

 

Vastuullinen kesätyö

DNA on mukana Vastuullinen kesäduuni - kampanjassa. Siihen osallistuvat työnantajat sitoutuvat kuuteen hyvän kesätyön periaatteeseen, jotka auttavat tekemään kesätyökokemuksesta hyvän sekä kesätyöntekijälle, että työnantajalle. 

1. Hyvä hakijakokemus

Vastuullinen kesätyönantaja pitää hakijan ajan tasalla siitä, miten rekrytointiprosessi etenee.

2. Mielekäs työ

Mielekäs kesätyö vastaa nuoren taitoja ja on sopivan haasteellista. Työtehtävät, vastuut, valtuudet ja odotukset on määritelty selvästi.

3. Perehdytys ja ohjaaminen

Hyvin suunnitellulla ja toteutetulla perehdyttämisellä nuori pääsee nopeasti kiinni työtehtäviin, oppii ja kehittyy. Palautteen antaminen on tärkeä osa ohjausta.

4. Oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus

Nuoren tukeminen on koko työpaikan asia. Kesätyöntekijälle tarjotaan mahdollisuuksien mukaan samanlainen työympäristö ja työvälineet kuin muillekin työntekijöille.

5. Kohtuullinen palkka

Kesätyöntekijälle maksetaan työn vaatimusten ja nuoren kokemuksen mukaisesti kohtuullista palkkaa.

6. Kirjallinen työsopimus ja todistus

Vastuullinen kesätyönantaja tekee nuoren kanssa aina kirjallisen työsopimuksen. Työsuhteen päättyessä annetaan asianmukainen työtodistus. Työnantaja käy nuoren kanssa palautekeskustelun ja rohkaisee häntä kertomaan mielipiteitään.