Työpaikat

Halu ja kyky kehittyä ovat välttämättömiä pysyäksemme mukana kehityksen etulinjassa. Uskomme vahvasti yhteistyömme voimaan ja odotamme kaikilta tulevilta sekä ”vanhoilta” DNA:laisilta hyviä vuorovaikutustaitoja. Ennen kaikkea haemme työkavereita, joilla on oikea asenne!

Tehtävä:Järjestelmäasiantuntija, palvelunhallinta

DNA Oyj
Tehtävän kuvaus

Haemme Järjestelmäasiantuntijaa DNA:n tekniikkayksikön palvelunhallintaan.

Tehtävääsi sisältyy sovittavien hallintapalvelujen palvelu- ja ohjelmistokehitys, käytettävyyden seuranta ja raportointi, toiminnan ja koulutuksen koordinointi, sekä hankinta ja budjetointi. Kannat näin kokonaisvastuun sovittavista hallintapalveluista ja -järjestelmistä, sekä niiden kehittämisestä. Toimit tiiviissä yhteistyössä DNA:n liiketoimintayksiköiden, tietohallinnon, tekniikkayksikön tuotantotiimien sekä ulkoisten ohjelmistotoimittajien kanssa.

Hakijalta odotamme tietoteknistä koulutusta (DI/AMK-insinööri), tai vastaavaa työkokemuksen kautta hankittua osaamista, sekä muutaman vuoden kokemusta ICT- tai teleympäristöstä. Tehtävässä menestyminen edellyttää hyvää verkonvalvonta- ja työnohjausjärjestelmien tuntemusta ja käytännön osaamista, televerkkojen perustuntemusta, isojen kokonaisuuksien hahmottamista ja hallintaa. Eduksi katsomme palvelu- ja sovellusjärjestelmien osaamisen, sekä SAFe ja ITIL lähtöisten toimintamallien ja prosessien kehityksen ja sertifikaatit.

Lisäksi tarpeen on suomen kielen lisäksi sujuva englannin suullinen ja kirjallinen taito.

Etsimämme henkilö on oma-aloitteinen, itsenäiseen työskentelyyn pystyvä, aikaansaava, huolellinen ja vastuuntuntoinen. Olet joustava ja sopeudut jatkuvasti muuttuviin tilanteisiin ja säilytät malttisi ja järjestelmällisen otteesi myös kiire- ja painetilanteissa. Olet kiinnostunut oppimaan uutta ja seuraamaan tekniikan jatkuvaa kehitystä.

Tehtävä edellyttää turvallisuusselvitystä.

Tarjoamme kiinnostavan tehtäväkentän lisäksi arvojemme mukaisesti mutkattoman, rohkean ja nopean työyhteisön tuen sekä inspiroivan työympäristön yhdessä Suomen parhaista työpaikoista. Meillä pääset näyttämään kyntesi ja kehittämään osaamistasi edelleen. Tutustu etuihimme ja kulttuuriimme: https://corporate.dna.fi/kulttuuri#dnan_kulttuuri.

Lisätietoja tehtävästä antaa ryhmäpäällikkö Samuli Paavola, samuli.paavola@dna.fi puh. 044 044 3025

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemuksesi alla olevan hakulinkin kautta 13.1.2019 mennessä.

Hakuaika

Thu Dec 20 00:00:00 EET 2018 - Sun Jan 13 00:00:00 EET 2019

Työsuhdetyyppi

Vakinainen työsuhde

Sijainti

Helsinki, Suomi

Täytä hakemus