Työpaikat

Halu ja kyky kehittyä ovat välttämättömiä pysyäksemme mukana kehityksen etulinjassa. Uskomme vahvasti yhteistyömme voimaan ja odotamme kaikilta tulevilta sekä ”vanhoilta” DNA:laisilta hyviä vuorovaikutustaitoja. Ennen kaikkea haemme työkavereita, joilla on oikea asenne!

Tehtävä:Järjestelmäasiantuntija, palvelunhallinta

DNA Oyj
Tehtävän kuvaus

Haemme Järjestelmäasiantuntijaa DNA:n tekniikkayksikön palvelunhallintaan.

Tehtävääsi sisältyy sovittavien hallintapalvelujen palvelu- ja ohjelmistokehitys, käytettävyyden seuranta ja raportointi, toiminnan ja koulutuksen koordinointi, sekä hankinta ja budjetointi. Kannat näin kokonaisvastuun sovittavista hallintapalveluista ja -järjestelmistä, sekä niiden kehittämisestä. Toimit tiiviissä yhteistyössä DNA:n liiketoimintayksiköiden, tietohallinnon, tekniikkayksikön tuotantotiimien sekä ulkoisten ohjelmistotoimittajien kanssa.

Hakijalta odotamme tietoteknistä koulutusta (DI/AMK-insinööri), tai vastaavaa työkokemuksen kautta hankittua osaamista, sekä muutaman vuoden kokemusta ICT- tai teleympäristöstä. Tehtävässä menestyminen edellyttää hyvää verkonvalvonta- ja työnohjausjärjestelmien tuntemusta ja käytännön osaamista, televerkkojen perustuntemusta, isojen kokonaisuuksien hahmottamista ja hallintaa. Eduksi katsomme palvelu- ja sovellusjärjestelmien osaamisen, sekä SAFe ja ITIL lähtöisten toimintamallien ja prosessien kehityksen ja sertifikaatit.

Lisäksi tarpeen on suomen kielen lisäksi sujuva englannin suullinen ja kirjallinen taito.

Etsimämme henkilö on oma-aloitteinen, itsenäiseen työskentelyyn pystyvä, aikaansaava, huolellinen ja vastuuntuntoinen. Olet joustava ja sopeudut jatkuvasti muuttuviin tilanteisiin ja säilytät malttisi ja järjestelmällisen otteesi myös kiire- ja painetilanteissa. Olet kiinnostunut oppimaan uutta ja seuraamaan tekniikan jatkuvaa kehitystä.

Tehtävä edellyttää turvallisuusselvitystä.

Tarjoamme kiinnostavan tehtäväkentän lisäksi arvojemme mukaisesti mutkattoman, rohkean ja nopean työyhteisön tuen sekä inspiroivan työympäristön yhdessä Suomen parhaista työpaikoista. Meillä pääset näyttämään kyntesi ja kehittämään osaamistasi edelleen. Tutustu etuihimme ja kulttuuriimme: https://corporate.dna.fi/kulttuuri#dnan_kulttuuri.

Lisätietoja tehtävästä antaa ryhmäpäällikkö Samuli Paavola, samuli.paavola@dna.fi puh. 044 044 3025

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemuksesi alla olevan hakulinkin kautta 13.1.2019 mennessä.

Hakuaika

20.12.2018 - 13.01.2019

Työsuhdetyyppi

Vakinainen työsuhde

Sijainti

Helsinki, Suomi

Täytä hakemus

 

 

Vastuullinen kesätyö

DNA on mukana Vastuullinen kesäduuni - kampanjassa. Siihen osallistuvat työnantajat sitoutuvat kuuteen hyvän kesätyön periaatteeseen, jotka auttavat tekemään kesätyökokemuksesta hyvän sekä kesätyöntekijälle, että työnantajalle. 

1. Hyvä hakijakokemus

Vastuullinen kesätyönantaja pitää hakijan ajan tasalla siitä, miten rekrytointiprosessi etenee.

2. Mielekäs työ

Mielekäs kesätyö vastaa nuoren taitoja ja on sopivan haasteellista. Työtehtävät, vastuut, valtuudet ja odotukset on määritelty selvästi.

3. Perehdytys ja ohjaaminen

Hyvin suunnitellulla ja toteutetulla perehdyttämisellä nuori pääsee nopeasti kiinni työtehtäviin, oppii ja kehittyy. Palautteen antaminen on tärkeä osa ohjausta.

4. Oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus

Nuoren tukeminen on koko työpaikan asia. Kesätyöntekijälle tarjotaan mahdollisuuksien mukaan samanlainen työympäristö ja työvälineet kuin muillekin työntekijöille.

5. Kohtuullinen palkka

Kesätyöntekijälle maksetaan työn vaatimusten ja nuoren kokemuksen mukaisesti kohtuullista palkkaa.

6. Kirjallinen työsopimus ja todistus

Vastuullinen kesätyönantaja tekee nuoren kanssa aina kirjallisen työsopimuksen. Työsuhteen päättyessä annetaan asianmukainen työtodistus. Työnantaja käy nuoren kanssa palautekeskustelun ja rohkaisee häntä kertomaan mielipiteitään.