Työpaikat

Halu ja kyky kehittyä ovat välttämättömiä pysyäksemme mukana kehityksen etulinjassa. Uskomme vahvasti yhteistyömme voimaan ja odotamme kaikilta tulevilta sekä ”vanhoilta” DNA:laisilta hyviä vuorovaikutustaitoja. Ennen kaikkea haemme työkavereita, joilla on oikea asenne!

Tehtävä:Palveluneuvoja ja /tai palveluneuvoja Senior, yritysasiakaspalvelu

DNA Oyj
Tehtävän kuvaus

Haemme DNA:n yritysasiakaspalveluun Lahden ja / tai Pietarsaaren tiimeihin eri pituisiin määräaikaisiin tehtäviin vuoden sekä kesän ajalle

PALVELUNEUVOJIA ja/tai PALVELUNEUVOJA SENIOREITA

Tehtäväsi on palvella DNA:n yritysasiakkaita monikanavaisesti sisältäen DNA:n koko palvelu- ja tuotetarjonnan. Puhut selkeästi, ymmärrettävästi ja löydät kullekin asiakkaallemme juuri hänelle sopivimmat palvelut ja tuotteet.

Tehtävä on monipuolinen sisältäen täydennysmyyntiä sekä tehtävästä riippuen tilaustenkäsittelyä tai vika- ja häiriöilmoitusten vastaanottamista. Asiakkaidemme kysymykset liittyvät mm. tarjottavien palveluiden ominaisuuksiin ja laskutukseen. Tehtävän keskeisin tavoite on pyrkiä hoitamaan asiakaskontakti yhdellä kertaa mahdollisimman kokonaisvaltaisesti.

Olet palveluneuvojana asiantuntija, jolla on hyväntahtoinen pilke silmäkulmassa. Odotamme sinulta kokemusta asiakaspalvelutyöstä, myyntihenkistä asennetta, hyviä sosiaalisia taitoja, paineensietokykyä sekä hyvää suullista ja kirjallista ilmaisukykyä. Olet tottunut tietokoneen käyttäjä ja opit helposti uudet järjestelmät. Hakijoilta vaadimme sujuvaa suomen- ja englannin kielen taitoa. Pietarsaaressa suomen kielen lisäksi hallitset ruotsin kielen taidon.

Työvuorot sijoittuvat maanantaista perjantaihin klo 7.45-17.15 väliselle ajalle. Työsuhteen alussa tehtävään annetaan kattava koulutus. Työsuhteet ovat eri pituisia määräaikaisuuksia, vuoden sekä kesän ajalle. Tehtävässä aloitus tapahtuu sopimuksen mukaan.

Tarjoamme mielenkiintoisen työn yritysasiakasrajapinnassa, mahdollisuuden päästä kehittämään asiakaspalvelutaitojasi sekä voittajajoukkueen tuen.

Tarjoamme kiinnostavan tehtäväkentän lisäksi arvojemme mukaisesti mutkattoman, rohkean ja nopean työyhteisön tuen sekä inspiroivan työympäristön yhdessä Suomen parhaista työpaikoista. Meillä pääset näyttämään kyntesi ja kehittämään osaamistasi edelleen. Tutustu etuihimme ja kulttuuriimme: https://corporate.dna.fi/kulttuuri#dnan_kulttuuri

Lisätietoja tehtävästä antavat Jaana Sarén 044 044 2418 tai jaana.saren@dna.fi, Hanna Suominen 044 044 5078 tai hanna.suominen@dna.fi,  ja Jenni Ekola 044 044 2122 tai jenni.ekola@dna.fi

Innostuitko? Haluamme kuulla sinusta! Hae tehtävää Täytä hakemus -linkin kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 27.1.2019. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

 

Hakuaika

02.01.2019 - 27.01.2019

Työsuhdetyyppi

Määräaikainen työsuhde

Sijainti

Lahti, Suomi Pietarsaari, Suomi

Täytä hakemus

 

 

Vastuullinen kesätyö

DNA on mukana Vastuullinen kesäduuni - kampanjassa. Siihen osallistuvat työnantajat sitoutuvat kuuteen hyvän kesätyön periaatteeseen, jotka auttavat tekemään kesätyökokemuksesta hyvän sekä kesätyöntekijälle, että työnantajalle. 

1. Hyvä hakijakokemus

Vastuullinen kesätyönantaja pitää hakijan ajan tasalla siitä, miten rekrytointiprosessi etenee.

2. Mielekäs työ

Mielekäs kesätyö vastaa nuoren taitoja ja on sopivan haasteellista. Työtehtävät, vastuut, valtuudet ja odotukset on määritelty selvästi.

3. Perehdytys ja ohjaaminen

Hyvin suunnitellulla ja toteutetulla perehdyttämisellä nuori pääsee nopeasti kiinni työtehtäviin, oppii ja kehittyy. Palautteen antaminen on tärkeä osa ohjausta.

4. Oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus

Nuoren tukeminen on koko työpaikan asia. Kesätyöntekijälle tarjotaan mahdollisuuksien mukaan samanlainen työympäristö ja työvälineet kuin muillekin työntekijöille.

5. Kohtuullinen palkka

Kesätyöntekijälle maksetaan työn vaatimusten ja nuoren kokemuksen mukaisesti kohtuullista palkkaa.

6. Kirjallinen työsopimus ja todistus

Vastuullinen kesätyönantaja tekee nuoren kanssa aina kirjallisen työsopimuksen. Työsuhteen päättyessä annetaan asianmukainen työtodistus. Työnantaja käy nuoren kanssa palautekeskustelun ja rohkaisee häntä kertomaan mielipiteitään.