Yritysliiketoiminta

Mittaamme menestystä asiakkaiden tyytyväisyydellä

Palvelukehityksemme lähtökohtana ja toimintamme keskiössä ovat suomalaiset yritykset ja heidän tarpeensa.

Tarjoamme yrityksille helposti käyttöönotettavia, turvallisia ja toimivia viestintä- ja asiakasverkkopalveluja. Palveluiden parempi käytettävyys, yhtenäinen käyttäjäkokemus, laadukas asiakaspalvelu sekä yrityksen säästöt tietoliikennekuluissa syntyvät kokonaisuuden hallinnasta.

Uusi työtapa

Älypuhelimilla ja tableteilla käytetään yhä enemmän liiketoimintasovelluksia, ja niissä säilytetään liiketoimintaan liittyvää kriittistä tietoa. Tämä edellyttää yritysten päätelaitteilta, verkoilta ja palveluilta vankkumatonta tietoturvaa. DNA:n hallintapalvelu takaa työkäytössä olevien puhelimien liiketoimintasovellusten ja liiketoimintaan liittyvien tietojen asianmukaisen tietoturvan.
 

Uuden ajan tietoliikenne- ja palvelinratkaisut

Yritysverkkojen monimuotoisuuden vuoksi varmatoimisen ja tehokkaasti hallitun ICT-verkkokokonaisuuden merkitys korostuu entisestään. Yritysverkot koostuvat yhteys- ja verkkoratkaisujen päälle rakennetuista älykkäistä lisäarvopalveluista. Verkkoympäristön proaktiivinen hallinta ja ajantasainen raportointi säästävät kustannuksia sekä parantavat verkon ja sen palveluiden käytettävyyttä.

Yritysliiketoiminnan vahvuuksia ovat kilpailukykyiset valtakunnalliset palvelut, erinomainen toimintamalli ja asiakaslähtöinen tuotekehitys. DNA:lla on yli 100 ammattitaitoista yritysmyyjää, 13 yritysmyyntikonttoria ja 73 myymälää. 

Liiketoimintaan vaikuttavia tekijöitä ovat:

  • Kuluttajistuminen
  • Viestinnän monimuotoistuminen
  • Tietomäärän räjähdysmäinen kasvu
  • Yritysvastuun merkityksen korostuminen
  • Tekniikan arkipäiväistyminen