Tehdään yhdessä joulupäivästä kaikille mieleinen

DNA haluaa edistää digitaalisen yhdenvertaisuuden toteutumista Suomessa myös joulun alla ja tehdä yhdessä asiakkaiden kanssa joulupäivästä mahdollisimman monelle mieleinen.

Kierrätä ja auta

Tuomalla vanhan puhelimesi kierrätykseeen DNA Kauppaan aikavälillä 30.11.- 15.12.2021, olit mukana tukemassa uusien laitteiden hankkimistä perheille, joille se ei muuten ole mahdollista.

Lahjoitimme jokaisesta kampanja-aikana DNA Kauppaan tuodusta vanhasta puhelimesta viisi euroa Hope ry:n uusiin puhelinhankintoihin apua tarvitseville lapsiperheille. DNA Kauppoihin kierrätettäviksi tulevat puhelimet kierrätetään aina tietoturvallisesti ja ne hyödynnetään uusiokäytössä.

Etsi lähin DNA Kauppa

Miksi laitteiden kierrätys kannattaa?

Näytä lisää

Tiesitkö että sinunkin taskussasi on tällä hetkellä noin 0,034 grammaa kultaa, 16 grammaa kuparia ja 0,3 grammaa hopeaa, jopa vähän platinaa? Puhelinten kierrättäminen on fiksua niin ympäristön kuin ihmisoikeuksien kannalta. Kierrätä kaikki vanhat puhelimet, tabletit ja tietokoneen asianmukaisesti – se on ympäristön ja yhteiskunnan kannalta kestävä teko.

Mitä tarkoittaa digitaalinen yhdenvertaisuus?

Näytä lisää

Puhe- ja datayhteyksistä on tullut ihmisille ja yhteiskunnalle välttämättömiä: ilman toimivia yhteyksiä on vaikea pärjätä. Tietoliikennetoimialan tuotteet ja palvelut voivat kuitenkin tuntua monimutkaisilta. Lisäksi kaikilla suomalaisilla ei ole tarvittavia laitteita tai osaamista digitaalisessa yhteiskunnassa pärjäämiseksi. Siksi DNA haluaa omalta osaltaan edistää digitaalisen yhdenvertaisuuden toteutumista Suomessa.

DNA ja Hope ry – digitaalisen yhdenvertaisuuden puolesta

Lahjoitamme kumppanimme Hope ry:n kautta useamman kerran vuodessa uusia puhelimia vähävaraisille lapsiperheille. Näin olemme mukana lisäämässä tasa-arvoisen arjen mahdollisuuksia entistä useammille perheille. Hope on tänä jouluna mukana myös kierrätä ja auta -kampanjassamme, jonka tuotot lahjoitamme heidän älylaitehankintoihinsa. 

 

Lue lisää DNA:n kumppanuuksista 

Satuillaan – kuunneltavaa ja luettavaa yhteisiin hetkiin

DNA:n ja SOS-Lapsikylän yhteiset sadut on luotu perheen yhteisiin hetkiin. Tutustu modernisoituihin klassikkosatuihin ja uusiin joulusatuihin ja löydä suosikkisi. 

 

Kuuntele joulusatu