Jaa jouluiloa äänestämällä mieleistäsi hyväntekeväisyyskohdetta

Jatkamme jälleen tänä jouluna hyväntekeväisyysperinnettämme.
Lahjoitamme yhteensä 10 000 euroa kolmelle eri hyväntekeväisyysjärjestölle. Lahjoitussumma jaetaan äänestystuloksen mukaan järjestöiden kesken. Kerromme joulun jälkeen miten äänet jakautuivat kohteiden kesken.

Tule mukaan tekemään hyvää!

Lue lisää hyväntekeväisyyskohteista

Lastenklinikoiden Kummit ry

Lastenklinikoiden Kummit ry on 1993 perustettu hyväntekeväisyysjärjestö, joka tukee Suomen viittä yliopistollista lastenklinikkaa, kehitys- ja tutkimustyötä sekä parantaa potilaiden viihtyvyyttä sairaala-aikana. Viime vuosina yhdistys on tukenut merkittävin panoksin lasten ja nuorten mielenterveystyötä. Koko toimiaikanaan Lastenklinikoiden Kummit ry on tehnyt lahjoituksia noin 35 miljoonan euron edestä.

Hyvä Joulumieli -keräys

Hyvä Joulumieli -keräys on Mannerheimin Lastensuojeluliiton ja Suomen Punaisen Ristin yhdessä Ylen kanssa toteuttama keräys kotimaan vähävaraisten lapsiperheiden hyväksi. Hyvä Joulumieli -keräyksen tavoitteena on kerätä noin 2 miljoonaa euroa, joilla voidaan ilahduttaa 28 000 perhettä 70 euron arvoisella ruokalahjakortilla. Vuosien varrella ruokalahjakorttia on jaettu noin 260 500 perheelle.

Joululahja Itämerelle

Rehevöityminen ja ilmastonmuutos uhkaavat Itämerta. Esimerkiksi viime kesän sinilevälautat kertoivat Itämeren kriittisen huonosta tilanteesta. Rehevöitymisen seurauksena Itämeren pohjassa on laaja hapeton alue, jossa ei juuri ole elämää. Lahjoittamalla Baltic Sea Action Groupin joulukampanjaan taistelet Itämeren puolesta, ilmastonmuutosta vastaan!