DNA:n palkintoja ja sertifikaatteja

DNA on sertifioidusti laadukas ja palkittu kumppani. Olemme iloisia ja kiitollisia saamistamme tunnustuksista.

Voitto maistuu makealle, muttei vie nälän tunnetta.

Kiitos ja kumarrus. Meillä on tyytyväisimmät puhelinliittymäasiakkaat. Ja onhan se herkkua, mutta nyt ei ole oikea aika nauttia makeaa mahan täydeltä. Täytyy katsoa tulevaisuuteen. Miettiä, miten voisimme jatkossa olla vieläkin parempia.

DNA vei kärkipaikan Suomen matkapuhelin-operaattorien EPSI Ratingin asiakastyytyväisyyttä mitanneessa riippumattomassa tutkimuksessa sekä yksityis- että yritysasiakkaiden joukossa. Tutkimukseen haastateltiin Suomessa noin 1 000 yksityis- ja yritysasiakasta syyskuussa 2023.

Meillä on nälkä kehittyä ja siihen tarvitsemme apuasi. Lähetä meille terveiset risuineen ruusuineen asiakaspalvelukanavissamme. Maistellaan niitä ja kehitetään tekemistä tästä eteenpäin.

Toimialansa vastuullisin

EPSI kestävyysindeksi selvittää kuluttajien, yritysten ja organisaatioiden näkemyksiä ja kokemuksia siitä, miten alan toimijat kantavat yhteiskuntavastuutaan. Vastuullisuusmielikuvia selvitettiin operaattoreiden sosiaalisen -, ympäristö – ja taloudellisen vastuullisuuden osalta. DNA sai suomalaisilta toimialansa parhaat arviot.

Suomen Laatupalkinto

DNA voitti marraskuussa 2023 Suomen Laatuyhdistyksen laatupalkinnon tunnustuksena erinomaisuudesta ja kestävän kilpailukyvystä. Palkinnon perusteissa todetaan DNA:n erityisvahvuuksiksi asiakaskeskeisyys ja kyky johtaa strategia ylätasolta käytännön tavoitteiksi ja edelleen hyviin tuloksiin.

Ympäristöjohtamisen ISO 14001 -sertifikaatti

Sertifikaatti on maailmanlaajuisesti tunnettu standardi ympäristöjärjestelmille, ja sen saavuttaminen osoittaa DNA:n sitoutumista ympäristövastuuseen.