Merkityksellistä työtä yhdessä

DNA:lla me lupaamme, että henkilöstömme pääsee toteuttamaan merkityksellisiä asioita. Uskomme myös, että parhaat onnistumiset koetaan yhdessä. Toimintatapamme nopeus, rohkeus ja mutkattomuus takaavat sen, että saavutamme tehokkaasti päämäärämme.

Merkityksellisten asioiden saavuttaminen yhdessä myös motivoi.  Motivoiva työ on mielekästä, mikä näkyy myös asiakkaillemme. DNA:lla henkilöstöineen onkin merkittävä rooli koko Suomen digitaalisessa kehityksessä.

Aikaansaaminen kumpuaa kulttuurista

Aikaansaaminen on yksi DNA:n työnantajalupauksen viidestä avainkohdasta. Jotta voimme saavuttaa yhdessä asioita, tulee meidän huolehtia työn merkityksellisyydestä. Merkitys syntyy mahdollisuudesta päästä näkemään oman työn jälki käytännössä – oli kyse sitten nykyaikaisen verkkoinfran rakentamisesta, asiakkaan onnistuneesta palvelusta, arkea helpottavan uuden innovaation tekemisestä tai luovan mainoskampanjan toteuttamisesta. 

Merkitys syntyy myös selkeiden tavoitteiden avulla. DNA:lla luotetaan henkilöstöön, ja heille annetaan vapaus löytää keinot tavoitteiden täyttämiseksi. Pyrimme sopimaan erilaisten projektien ja hankkeiden tavoitteista yhdessä, mikä kasvattaa henkilökohtaista intohimoa parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi.

Miten DNA:laiset kertovat oman työnsä merkityksestä? Katso videot:

Hanna-Kaisa & Oma DNA -sovellus

"Iloitsen siitä, kun saan auttaa tiimiäni ja huomaan heidän innostuvan. On upeaa seurata, miten onnistumme tiiminä yhdessä. Työskentelen pääasiassa Oma DNA -sovelluksen parissa, joka kokoaa tärkeimmät asiakkuuteen liittyvät asiat yhteen paikkaan.

Jos tiimi on täynnä huippuammattilaisia, se ei vielä takaa mukavaa yhteistyötä tai parasta lopputulosta. Minulle onnistumisen elämyksiä tuo se, että saan yhdistettyä ja täydennettyä huippuosaajien taitoja. Näin saamme timanttisia lopputuloksia. Olen äärimmäisen onnekas, kun saan tehdä töitä juuri tässä tiimissä. 

Oma DNA on lähtenyt liikkeelle projektina, mutta emme ole vielä valmiita. Kaiken toimintamme lähtökohtana on asiakkaiden hyvät kokemukset. Opittavaa riittää, ja siksi teen tätä työtä mielelläni."

Anselmi & DNA:n yritysmyynti

"Tarjoamillamme ratkaisuilla voi olla todella iso merkitys yritysten liiketoiminnalle. Tuntuu erittäin hyvältä, kun saamme asiakkaan kanssa kartoitettua heidän tarpeensa ja löydettyä niihin juuri oikeat työkalut. Myynnissä minua kiehtovatkin juuri asiakaskohtaamiset. 

Monen eri alan työn taustalla ovat toimivat järjestelmät ja yhteydet, joita ilman arki ei sujuisi. Itse olen aina arvostanut esimerkiksi lääkärin työtä, ja on hienoa, että tarjoamamme yhteydet ja palvelut mahdollistavat hyvän hoidon antamisen. Toimiva lopputulos saavutetaan yhdessä.

Avun saaminen ja antaminen ovat tunnetusti tärkeä juttu. Kannustus ja sparraus siivittävät ratkomaan asiakkaiden haasteita entistä paremmin. Saan työhöni boostia, kun asiakkaat ja tiimiläiset antavat suoraan palautetta. Se kehittää itseä ja tuo positiivista energiaa tekemiseen."

Jussi & käytettyjen puhelinten Vaihtokapula

"Oli helmikuu 2023, kun käytettyjen puhelimien osto-ja myyntipalvelu Vaihtokapulan pilottihanke käynnistyi. Alussa saimme vain yksittäisiä tilauksia, mutta pilotti kasvoi omaksi brändikseen vajaassa vuodessa. Vaihtokapula tuntuukin minulle todella tärkeältä, koska olen ollut projektissa mukana alusta lähtien.

Meillä on pieni ja tiivis tiimi. Teemme kaikki päätökset yhteisymmärryksessä ja pelaamme yhteen. Uskon sen olevan loistavan lopputuloksemme takana.

Uusien puhelimien markkina ei tule koskaan häviämään mihinkään. Pystymme kuitenkin edistämään käytettyjen puhelimien markkinaa toiminnallamme ja vähentämään kokonaispäästöjä. Se on maapallolle todella hyvä juttu."

Jarkko & DNA:n 5G-rakennusprojekti

"Yhteiskunnassa on viime vuosina puhuttu 5G:stä paljon. Todella monet asiakkaat tarvitsevat hyviä mobiili- ja verkkoyhteyksiä, ja tätä tavoitetta edistän työlläni. Koen sen erittäin tärkeäksi. Työskentelen ryhmäpäällikkönä 5G-verkkoprojektissa.

Haluan työskennellä muiden kanssa, sillä yksin harvoin saavuttaa parhaimmat tulokset. Meillä on todella hyvä tiimi, jossa saa aina apua. Jos jotain on mielen päällä, niin apua uskaltaa kysyä reilusti. Arvostan tätä todella paljon.

Verkkoteknologia kehittyy ja uudistuu jatkuvasti. 5G-projekti on jatkunut jo useamman vuoden, ja työlle ei vielä näy loppua. Asiakkaillamme on tarve hyville yhteyksille. Lähivuosina voi olla, että saamme käynnistettyä 6G-verkon rakentamisen."

Hae DNA:lle!

Kiinnostuitko? Katso avoimet tehtävämme!