Henkilöstöedut


Liikunta- ja virkistysedut

Edenred-kortti

DNA:laisilla on käytössään Edenred-kortti, jolla voi maksaa osin tai kokonaan lounaasta, liikunta- ja kulttuuriharrastuksista, hieronnasta sekä työsuhdematkalipusta aiheutuneita kuluja työnantajan tukemana. Kortilla on laaja käyttökohdeverkosto.

Polkupyöräetu

DNA:n työntekijöillä on käytössään Etufillarin tuottama työsuhdepolkupyöräetu. Pyöräetu on luontoisetu ja pyörä hankitaan leasing-sopimuksella. Pyöräedun verotusavo lasketaan kuukausikohtaisena verotusarvona verohallituksen kulloinkin vahvistamien verotusarvojen mukaisesti.

DNA Talon hyvinvointitila Base

DNA Talossa on keväällä 2020 täysin remontoitu kuntosali, joka on varustettu modernein Matrix-laittein, vapaapainoin, tv-ruuduin ja mahdollisuudella Les Millsin virtuaalisesti ohjattuihin ryhmä- tai yksilöliikuntatunteihin.

Ergonomia ja taukoliikunta

DNA:lla istumatyön ei tarvitse olla istumatyötä. Se voi olla vaikka kävelytyötä, seisomatyötä, makuutyötä, polkutyötä, pompahtelutyötä tai esimerkiksi tasapainoilutyötä. Pöydät ovat säädettävissä seisomakorkeuteen jopa osassa neuvotteluhuoneista, ja alleen voi valita niin jumppapallon, polkuistuimen kuin tasapainolaudankin. Lisäksi toimipisteissä on tarjolla modernit hierontatuolit kipeiden lihasten rentouttamiseksi sekä puolapuita ja roikuntarenkaita venyttelyn avuksi.

DNA:laisilla on käytössään myös Cuckoo-taukoliikuntasovellus, josta löytyy runsaasti työhyvinvointiin liittyviä ohjeistuksia aina taukoliikunnasta mindfulness-harjoituksiin.

Työhyvinvointi- ja tiimipäivät

DNA:lla pidetään lukuisia erilaisia työhyvinvointipäiviä pitkin vuotta niin työntekijöille kuin heidän perheilleenkin. Tällaisia ovat olleet esimerkiksi afterwork-iltama DNA:laisten kavereille, Linnanmäki-päivä perheille ja koko henkilökunan urheilu- ja virkistäytymisviikonloppu.

Lisäksi DNA tarjoaa tiimien käyttöön niiden kokoon perustuvaa tiimirahaa, jonka voi käyttää tiimipäivän järjestämiseen työvuoden aikana.

Lue lisää perhe-elämän ja vapaa-ajan eduista täältä >>