DNA yrityksenä

Keitä me olemme

DNA tuli markkinaan pienenä mobiilihaastajana vuonna 2001 ja on kasvanut eri vaiheiden kautta yhdeksi Suomen johtavista tietoliikennekonserneista. Toimintatapamme ytimessä ovat edelleen kustannustehokkuus, nopealiikkeisyys ja innovatiivisuus. Arvomme, nopeus, rohkeus ja mutkattomuus, näkyvät kaikessa toiminnassamme.

Inspiroidumme digitalisaation monista mahdollisuuksista. Tarjoamme asiakkaillemme laadukkaat yhteydet, joiden kautta he voivat käyttää haluamiaan digitaalisia palveluita, parhailla mahdollisilla päätelaitteilla. Yritysten osalta näemme keskeisenä kasvualueena ajasta ja paikasta riippumattoman uuden työn. 

DNA:laiset tekevät menestymisen mahdolliseksi

DNA:lla työskentelee noin 1 600 motivoitunutta ammattilaista, joiden kaikkien työskentelyn keskiössä on strategiamme mukaisesti asiakaskokemus. Tavoitteenamme on, että joka tehtävässä on omistautunut ja pätevä työntekijä. 

Johtamisessamme korostuu ajatus työntekijään luottamisesta: ei ole tarkoituksenmukaista tuijottaa kellon viisareita, vaan arvioida työn tuloksia. Osa hyvää ilmapiiriä on tunne vastuusta ja vapaudesta. Jokaisen työpanos on tärkeä, ja jokaisella on myös vapaus kehittää itseään. 

DNA valittiin Suomen parhaaksi työpaikaksi vuonna 2019 Great Place To Work -tutkimuksessa suurten yritysten sarjassa.

Strategiset tavoitteemme

Strategiamme keskiössä on asiakas: teemme asiakkaidemme arjesta mutkattomampaa, jotta jokainen voi keskittyä itselleen tärkeisiin asioihin.

  1. Paras paikka työskennellä ja oppia

  2. Paras asiakaskokemus

  3. Markkinoita nopeampi kasvu​

  4. Vahva huolenpito ympäristöstä ja yhteiskunnasta​​

Uutishuone

DNA:n lehdistö-, asiakas- ja pörssitiedotteet.

Taloudelliset raportit

Tutustu DNA:n osavuosikatsauksiin ja tilinpäätöksiin.

Avoimet työpaikat

Nopea, motivoitunut ja rohkea DNAlaisten joukkue on tärkein voimavaramme. 

Miten data kulkee?

Me DNA:lla rakennamme ja ylläpidämme laadukkaita ja nopeita tietoliikenneverkkoja.