Uskalla olla omanlainen

Meillä jokaisella on oma uniikki dna – kuten nimemmekin kertoo, DNA on tehty omanlaisille ihmisille. Meillä DNA:lla työskentelee iso joukko omanlaisia asiantuntijoita, joiden intohimona on ymmärtää jokaisen asiakkaan ainutlaatuisia tarpeita. 

Omanlaisuus on rikkaus

Jokaisella tulee olla vapaus loistaa omana itsenään. DNA:n työnantajalupaus perustuukin inhimillisyyteen ja omanlaisuuteen. Olemme eri elämäntilanteet huomioiva yhteisö, joka tarjoaa avoimen ja kannustavan työympäristön sekä runsaasti mahdollisuuksia ammatilliseen kasvuun. Kannustamme kaikkia olemaan juuri sellaisia kuin on – ja tuomaan rohkeasti omia parhaita puolia esiin.

Kun työntekijät voivat hyvin, asiakkaat voivat hyvin. Tämän suuren omanlaisen joukon intohimo on ymmärtää sinun ja ihan jokaisen asiakkaan tarpeita.

Vaatii uskallusta toimia toisin, erottua joukosta. Sitä asennetta haluamme vaalia.

 

Pienestä haastajasta isoksi tietoliikennekonserniksi

Uskallus on ollut aina DNA:ssamme. Vuonna 2001 tulimme markkinaan pienenä haastajana. Tarinamme on täynnä rohkeita kokeiluja ja ainutlaatuisia ratkaisuja, jotka ovat vieneet meidät yhdeksi Suomen menestyneimmistä teleoperaattoreista.

Tutustu tuotteisiimme ja palveluihimme

Tuote- ja palvelutarjontamme kattaa erilaiset ja omanlaiset yksityis- sekä yritysasiakastarpeet. Toimintamme ulottuu koko suomalaisen yhteiskunnan kehittämiseen. Pidämme huolta yhteiskuntamme kehittämisestä muun muassa rakentamalla tärkeää verkkoinfrastruktuuria, huolehtimalla digitaalisesta yhdenvertaisuudesta – ja yhdistämällä suomalaiset kaikkeen mikä kenellekin on tärkeintä: ihmiset, asiakkaat, tapahtumat, asiat ja työpaikat.