Henkilöstöedut


Modernit työtilat, -välineet ja -käytännöt

Työtilat ja toimiston virvokkeet

Kaikki DNA:n toimistotilat on remontoitu osittain tai kokonaan viime vuosien aikana, ja käytössä on tarkkaan mietityt modernit avokonttoriratkaisut. Myös hiljaiselle työlle löytyy paljon sekä avoimia että yksityisiä tiloja. Ergonomia on mietitty alusta loppuun erilaisten istuinvaihtoehtojen kirjoa valittaessa ja työskentelytiloja mietittäessä.

DNA:n pääkonttori muuttaa uusiin tiloihin kesällä 2024. Helsingin Ilmalassa rakenteilla olevan Ilmalanlinnan tilasuunnittelussa on luonnollisesti mukana laaja joukko henkilöstön edustajia eri puolilta DNA:ta. Uusi pääkonttorimme tehdään yhdessä, yhteiseen käyttöön ja yhteisiin hetkiin. Uuden toimitilan myötä pyritään myös vahvistamaan työssäjaksamista ja yhteisöllisyyttä.

Kaikissa toimistotiloissamme on tarjolla kahvia ja muita kuumia virvokkeita maksutta. 

Tietokoneet, puhelimet ja ohjelmistot

DNA:n työntekijöillä on käytössään työtehtävän mukaiset modernit työvälineet, kuten tehokkaat tietokoneet (tehtävästä riippuen Windows tai macOS) sekä työpuhelimet (Android tai iOS). DNA tarjoaa työntekijöilleen myös kaikki työn tekemiseen vaadittavat ohjelmistot kulloisenkin tarpeen mukaan. Lähes kaikilla on käytössään Microsoft Office -tuoteperhe, ja luovaan työhön tarjolla ovat esimerkiksi Adoben ohjelmistot ja lukuisia yksittäisiä ohjelmia. Erityisempi työtehtäviä varten käytössä on myös niihin soveltuvat erikoisohjelmistot.

40 tuntia työaikaa opiskeluun

DNA:lla on tavoitteena tukea henkilökunnan kehittymistä ja huolehtia osaamistason vastaavuudesta myös tulevaisuuden työtehtäviin. Jokainen DNA:lainen saakin mahdollisuuden käyttää 40 työtuntia vuodessa opiskeluun. Oppimishaasteessa ovat mukana kaikki DNA:laiset ja vuokratyöntekijät. DNA Kaupan ja kuluttajaliiketoiminnan asiakaspalvelussa on jo olemassa vahvat työaikana toteutettavat oppimis- ja koulutuskäytännöt, joten heidän osaltaan 40 tunnin oppimishaaste toteutuu näiden kautta.

Mutkaton työ ja etätyömahdollisuudet

Lue lisää täältä >>

Liikunta- ja virkistystoiminta

Lue lisää täältä >>

Oppimiseen 40 tuntia työaikaa vuodessa – miten sinä aiot säilyttää työmarkkina-arvosi?

Erinomaiset organisaatiot ymmärtävät, että menestys syntyy kyvystä oppia.