DNA yrityksenä

DNA:n tytäryhtiöt

DNA on yksi Suomen johtavista tietoliikenneyhtiöistä. DNA:n asiakkaat ovat mobiilidatan käyttömäärissä jatkuvasti maailman kärkijoukossa. DNA:lla on noin 3,6 miljoonaa matkaviestin- ja kiinteän verkon liittymäasiakkuutta. DNA:n tytäryhtiöt ovat myös keskeisessä roolissa tarjoamassa mutkattomia palveluita ja tuotteita. Lue lisää DNA:n tytäryhtiöistä alta.

DNA Tower Finland oy

DNA Tower Finland oy hallinnoi ja vuokraa pieniä laitetiloja ja mastoja sekä kiinteistökohteita. DNA Tower Finland oy:n keskeinen tehtävä on turvata 5G-yhteyksien rakentaminen DNA:n suunnitelmien mukaisesti sekä huolehtia laitetilojen ja mastojen myynnistä, ylläpidosta sekä kehittämisestä.

DNA Tower Finland oy on DNA:n tytäryhtiö.
 

Lue lisää täältä.

 

DNA Kauppa oy

DNA Kauppa on Suomen laajin matkapuhelimia ja muita mobiilipäätelaitteita sekä matkaviestinliittymiä myyvä ketju, johon kuuluu 60 myymälää. DNA Kaupan valikoimissa ovat myös tv- ja laajakaistapalvelut sekä niihin liittyvät päätelaitteet.

DNA Kauppa oy on DNA:n tytäryhtiö.

Katso DNA Kauppojen sijainnit täältä.

 

Moi Mobiili oy

Moin tavoitteena on tarjota asiakkailleen edullisia ja joustavia liittymäpalveluita. Yrityksen moderni palvelualusta on luotu asiakaslähtöisen toimintamallin varmistamiseksi. Moi käyttää digitaalisia ja modulaarisia teknologiaratkaisuja. Moi-liittymien myynti alkoi toukokuussa 2016.

Moi Mobiili oy on DNA:n tytäryhtiö.

Tutustu Moi Mobiiliin tarkemmin täällä.