Yhteisöllisyyttä ja työhyvinvointia

Meille on tärkeää, että DNA:laiset tuntevat olonsa mukavaksi ja inspiroituneeksi työssään. Siksi panostamme tilojen toiminnallisuuteen ja viihtyvyyteen.

DNA:laiset saivat suunnitella uuden pääkonttorinsa: ”Mielipiteitämme kysyttiin alusta asti”

Miltä kuulostaisi päästä suunnittelemaan omaa toimistoa? Toimitilojen suunnittelun keskiössä on ollut henkilöstön toiveiden kuunteleminen. Meistä parhaat tulokset syntyvät työntekijöiden käsistä. 

”Uusi toimitilastrategiamme on muotoiltu yhdessä henkilöstömme kanssa siksi, että ymmärtäisimme paremmin erilaisia tarpeita. Haluamme, että henkilöstö viihtyy meillä.”

DNA:n hallintojohtaja Jaakko Happo

Työympäristöissä korostuu yhteisöllisyys

Strategiamme keskiössä on henkilöstö – haluamme olla paras paikka tehdä töitä ja oppia. Uuden pääkonttorin suunnittelua vetänyt DNA:n hallintojohtaja Jaakko Happo kertoo, miten henkilöstökokemus on otettu huomioon uuden pääkonttorin suunnittelussa.

Muita monipuolisia työskentelymahdollisuuksia

Tarjoamme coworking-vaihtoehdon koko henkilöstölle ilman lisäkustannuksia

Tarjoamme Spacentin avulla DNA:laisille joustavan etätyön edun, joka mahdollistaa pääsyn yli 130 coworking-tilaan Pohjoismaissa ja Baltiassa. Spacentin palvelu tukee DNA:n työntekijöiden etätyöskentelyä sekä kohtaamista tiimin kanssa inspiroivissa kohteissa ja kaupungeissa.

Modernit työtilat, -välineet ja -käytännöt

Tarjoamme monipuolisia henkilöstöetuja, jotka tukevat työntekijöidemme jaksamista ja hyvinvointia sekä työssä että vapaa-ajalla.