Henkilöstöedut

Viihtyvä ja hyvinvoiva henkilöstö on tärkein voimavaramme. Tämän vuoksi DNA:lla on tehty paljon töitä työntekijöiden arjen sujuvoittamiseksi ja hyödyllisten etujen tarjoamiseksi.


Muut henkilöstöedut

Alennukset DNA:n tuotteista ja palveluista

DNA:n henkilökunta on oikeutettu merkittäviin alennuksiin DNA:n myymistä tuotteista ja tarjoamista palveluista. Edut koskevat niin DNA:n omia kuin vuokratyöntekijöitäkin. Työntekijä voi tilata alennettuja tuotteita ja palveluita omissa nimissään tietyin rajoituksin myös läheisilleen. Tilaajan tulee olla DNA:n työntekijä, mutta tuotteen tai palvelun maksaja ja käyttäjä voi olla toinen henkilö.

Juhlat ja muistamiset

DNA:lla juhlitaan ja muistetaan pitkään jatkuneita työsuhteita, pyöreiden vuosien syntymäpäiviä ja työntekijöiden isoja elämäntapahtumia, kuten häitä tai lapsen syntymää.

DNA Kummit

DNA Kummit piristävät työkaverien työpäivää, edistävät työhyvinvointia ja nostavat esille tärkeitä työviihtyvyyttä parantavia asioita. DNA Kummit vaikuttavat työviihtyvyyden kehittymiseen. Henkilöstö itse kullakin paikkakunnalla tietää parhaiten, mikä parantaa viihtyvyyttä juuri siinä toimipisteessä. DNA Kummeilla on käytössä oma vuosibudjettinsa.