Yhdessä digitaalisen yhdenvertaisuuden puolesta

Maailma digitalisoituu kovaa vauhtia, mikä tarjoaa monenlaisia mahdollisuuksia. Kaikilla suomalaisilla ei kuitenkaan ole tarvittavia laitteita tai osaamista digitaalisessa yhteiskunnassa pärjäämiseksi. Osalle kehityksen mukana pysyminen on haastavaa.

Me DNA:lla haluamme omalta osaltamme edistää digitaalisen yhdenvertaisuuden toteutumista Suomessa. Auttaaksemme myös kaikkein heikoimmassa asemassa olevia, teemme tiivistä yhteistyötä neljän vahvan kumppanin SOS-lapsikylän, HelsinkiMission, Suojellaan lapsia ry:n ja Hope ry:n kanssa. Yhteistyön tavoitteena on vanhusten, lasten ja nuorten sekä vähävaraisten perheiden digitaalisen eriarvoistumisen ehkäiseminen sekä lasten digiturvan taitojen edistäminen. 

Digitaalisen yhdenvertaisuuden kumppanuudet

Uskomme vahvoihin kumppanuuksiin ja pitkäjänteiseen yhteistyöhön, ja keskitämme tukemme tänäkin vuonna HelsinkiMission, SOS-Lapsikylän, Hope ry:n ja Suojellaan lapsia ry:n työlle. Keskitämme voimavaramme ja rahallisen tukemme siihen, että olemme hyvä kumppani juuri näille järjestöille.

Tältä sivulta voit lukea lisää kumppaneistamme ja yhteistyöstämme.

Hope ry

Hope ry:n kanssa DNA on sopinut vähävaraisten lapsiperheiden hyväksi tehtävistä laitelahjoituksista. DNA:n tuki ohjataan Hopen ilmoittaman tarpeen mukaan.

”Yhteistyö DNA:n kanssa on sujuvaa ja vastaa selkeästi havaittuun tarpeeseen. Avustustoimintamme ja yhteistyömme DNA:n kanssa on hyvin konkreettista: arkea helpottavia laitelahjoituksia niille lapsille ja nuorille, joiden perheellä ei vastaaviin hankintoihin olisi varaa", sanoo toiminnanjohtaja Eveliina Hostila Hope - Yhdessä & Yhteisesti ry:stä.
 

Turvallisesti #Digiliikenteessä - Suojellaan Lapsia ry

Digimaailma on iloinen ja hyödyllinen paikka myös lapsille, kunhan hän voi tutustua siihen aikuisjohtoisesti rauhassa ja turvallisesti, kuten tieliikennetaitoihinkin. Aikuinen toimii lapselle tärkeänä esimerkkinä ja mallina myös mediankäytössä. 

Tuemme kumppanimme Suojellaan Lapsia ry:n projektia Turvallisesti #Digiliikenteessä, jossa päätavoite on parantaa lasten nettiturvan taitoja.